Horoszkóp

Heti horoszkóp 2006. november 13-tól 19-ig




Kos

Tele leszel erővel, energiával, életkedvvel, minden feladatot meg tudsz oldani. Nagyon lelkesen állsz minden olyan problémához is, amelyeket máskor nyűgnek és fárasztónak érzel. Érdemes is ezt a felhalmozott pozitív energiát teljes egészében kihasználnod, hiszen végére érhetsz minden gyűlölt és halogatott teendődnek.
Szerelem: Mind a párban élők, mind pedig a magányos Kosok ezen a héten a szerelemben is sok energiát tudnak mozgósítani, Vénusz hatására komoly sikerrel!







Bika


Ne mondj elhamarkodottan nemet semmilyen kérésre ezekben a napokban. A megkeresések nem véletlenek, hisz környezeted tudja, hogy bármikor lehet rád számítani. Felelősségérzeted pedig épp elég nagy ahhoz, hogy tudd, mikor van szükség a valódi segítségedre. A váratlan helyzetek megoldása edzetté tesz, ráadásul sokat tanulhatsz mások hibáiból.
Szerelem: A magányos Bikáknak inkább flörtölésre, esetleg egy-két kellemes éjszakára lesz esélyük. A párkapcsolatban élők problémákkal néznek szembe, itt az ideje rendezni a gondokat!




Ikrek





A hét első napjai nem lesznek túl kedvezőek, de csütörtökön már sokkal jobb hangulatban leszel, és kellemes hétvégének nézel elébe. Élvezd az életet, fogadd el a baráti meghívásokat, ne ücsörögj otthon, hisz legfeljebb újra néhány unalmas este várna rád. Ám ha végre kimozdulsz, új barátságok kialakulására is számíthatsz!
Szerelem: A párban élő Ikrek jegyűek jól teszik, ha a hétvégét csak partnerüknek szentelik! A magányosok az új barátságok mellett akár egy érdekes kalandban is részt vehetnek!









Rák


Szerdán vagy csütörtökön végre felfordulhat veled a világ. Meglepetéseket tartogat számodra a sors, különösen karriered vagy tanulmányaid terén. Szinte tálcán jönnek a lehetőségek, hogy megmutathasd, mit tudsz. Különösebb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy eleget tegyél az elvárásoknak, s végre elmondható, hogy eddigi munkád gyümölcsei beérnek!
Szerelem: Párod viszonozza kedvességedet és szeretetedet, aggodalomra nincs okod! Aki még magányos, ne bánkódjon, péntek és szombat kedvező alkalom lesz egy új szerelem kialakulására.









Oroszlán
 
Többször is szembetalálkozhatsz mások szerencsétlenségével és kínjaival. Könnyen elmélázol azon, hogyan tudnál segíteni az érintetteknek. Egy azonban biztos! Ne feledd, hogy mindenkinek a búját-baját nem vállalhatod magadra, s igazából nem is ez az ideális megoldás. Sajnos mindenkinek saját magának kell megvívnia a harcait, s neked pedig a saját gondjaidra kell összpontosítanod.
Szerelem: Érzelmi életedben nagy döntés elé kerülhetsz, nem árt, ha pároddal együtt fontoljátok meg a jövő kérdéseit. A szinglik elfoglaltságaik miatt nem biztos, hogy észreveszik az ellenkező nem közeledését…









Szűz


Ezekben a napokban az eszed úgy vág, mint a borotva, s nagyon spontán és kreatív ötleteid születhetnek, melyeket mindenképpen hasznosítani kell. Ezt a képességedet a munkád és otthonod területén kamatoztathatod leginkább, s valóban sikerre viheted régi és új terveidet is. A környezetedben élő és dolgozó emberekre is jó hatással lehetsz, együtt még többet tudtok kihozni a lehetőségekből.
Szerelem: A magányos Szüzek számára érdekes fordulat következhet be a hétvégén. Akinek már van párja, az komoly döntéshelyzetbe kerülhet, de meg kell fontolnia minden lépést alaposan!









Mérleg

Váratlan és egyben érdekes ajánlatokat kaphatsz a hét elején, melyeket egytől egyig alaposan meg kell fontolni. Ne mondj azonnal igent vagy nemet semmire, mert mindkettőt megbánhatod. Kérd ki családod, barátaid véleményét is, hátha többen okosabbak lesztek, és így könnyebben tudsz dönteni a felkínált lehetőségek közül.
Szerelem: Párod melletted áll, és elfogadja döntéseidet, azonban mindent beszélj meg vele. A magányos Mérleg számára nagy fordulatot hozhat a péntek, feltűnhet valaki a láthatáron…









Skorpió


Ezek a napok családi életed harmonikusabbá tételére lesznek igazán alkalmasak, s bizony megtapasztalhatod, hogy mindig van segítség, ha szükséged lenne rá. Életed során sokszor fordult már elő, hogy mindent önerőből, egymagad oldottál meg. Bizony, most szükséged lehet a segítő ötletekre, így fogadd el mások segítségét, különösen ha a családtagjaidról van szó.
Szerelem: Partnered nagy befolyással lehet mindennapjaidra, döntéseidre, fogadd meg tanácsait. Aki még magányos, érdekes találkozásra számíthat a hétvégén, melyből akár szerelem is kerekedhet.









Nyilas

Több alkalommal is belekeveredhetsz kellemetlen helyzetekbe ezekben a napokban, amikor mások feldühítenek. Különösen a közlekedés területén vagy kitéve annak, hogy beléd kössenek, s ha ez megtörténik, bizony kiveszed a magad részét a konfliktusból. Érdemes lenne végiggondolnod, hogy valóban célszerű-e belemenned ezekbe a vitás és feszült szituációkba.
Szerelem: Szerelmi életedben is kialakulhat néhány konfliktus, borítsatok gyorsan fátylat az egészre. A hét nehéz napjai az ismerkedést is problémássá teszik a magányosok számára.










Bak


Ezekben a napokban többször is előfordulhat, hogy elbizonytalanodsz, belevágj-e egy-egy már unalmas feladatba. Lehet, hogy itt az idő elgondolkodni azon, jó helyen vagy-e, megéri-e neked azt csinálni, amivel most foglalkozol. Ha megérett benned a változtatás iránti igény, akkor bizony most minden esélyed megvan arra, hogy továbblépj.
Szerelem: Érzelmek terén viszont ragaszkodj megszokott párodhoz, ő ugyanígy gondolkodik veled kapcsolatban. Ha még szingli vagy, és találkozol valakivel, hagyd, hogy levegyen a lábadról!










Vízöntő

Ezek a napok nehéz pillanatokat tartogatnak. Minden apróságot magadra veszel, s olyan dolgok miatt is vitába keveredsz, amelyek miatt egyébként sosem veszekednél. Ez az érzelmi zavar téged is erősen megvisel, azonban igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő emberek számára is. Zaklatott állapotod miatt kérd meg őket, hogy legyenek egy kicsit türelmesebbek veled.
Szerelem: Párod is nehezen viseli hangulatingadozásaidat, próbálj lenyugodni, különben veszekedés lesz a vége. Ha még egyedül vagy, feltűnhet egy szimpatikus ember a környezetedben, de ne láss többet a lehetőségben, mint amennyit valóban magában rejt.









Halak


Ezek a napok komoly lehetőséget kínálnak arra, hogy munkahelyeden megmutasd, benned meg lehet bízni, és a rád bízott feladatot képes vagy maradéktalanul elvégezni. De ne csak a munkáddal foglalkozz, hanem a körülötted lévő emberekkel is. Nagy az esély arra, hogy kommunikációd most nem lesz megfelelő, s félreértésekbe sodorhatod magad.
Szerelem: Ne hagyd, hogy párod eltérítsen a szándékodtól. Amit elhatároztál, azt vidd véghez! Ha viszont magányos vagy, a szombat különösen kedvező ismerkedésre!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top