nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. november 20-tól 26-ig

Heti horoszkóp 2006. november 20-tól 26-ig




Kos

Nyugodt, problémáktól és nehézségektől mentes hét áll előtted. Baj legfeljebb csak abból származhat, ha keresel magadnak valamit, ami kizökkent a nyugalmadból. Ezek a már-már unalmas napok arra valók, hogy erővel és energiával töltődj fel, ez igencsak rád fér, hisz az elmúlt hetekben problémák sokaságával kellett felvenned a harcot.
Szerelem: Most jött el az ideje, hogy tisztázd magadban, mit is vársz meglévő párkapcsolatodtól. A magányos Kosok pedig ráébredhetnek végre, hogy nem szabad mindig a külsőségek alapján ítélni…








Bika


Kedvező hetet ígérnek a csillagok, olyan bolygóállások kísérik utadat, melyek különösen munkádban, karrieredben, netán tanulmányaid terén segíthetik terveid megvalósulását. Bár mindig is földhözragadt típus voltál, itt az ideje, hogy mozgékonyabb legyél, észrevedd a különleges lehetőségeket, s bizony megragadd a megfelelő alkalmat a siker elérésére.
Szerelem: Szerelem terén is levehetsz bárkit a lábáról, még akkor is, ha már elkötelezted magad. De csak óvatosan az agarakkal, könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon…





Ikrek





Ha úgy érzed, erőtlen vagy, nehézkesen mennek a dolgok, akkor annak bizony a heti konstelláció az oka. Egy biztos, bármennyire levertnek, fáradtnak érzed magad, ne próbálj erőlködni, és küzdeni a nehézségek ellen. Inkább légy türelemmel néhány napig, hisz már szombatra változik a helyzet, s visszanyerheted régi önmagad. A hétvégén pihenj eleget.
Szerelem: Párkapcsolatodban sem lesz erőd vitatkozni, kiállni akaratodért. Ha jót akarsz magadnak, most bólints mindenre, amit párod kér tőled. A magányosoknak csak a vasárnap kedvez új kapcsolat építésére.










Rák


Jól érezheted magad a bőrödben, mégis a hatodik érzéked azt súgja: nem mennek annyira jól a dolgaid. Pedig nincsenek jelentős gondok körülötted, csupán várod, hogy valami végre történjen veled is. Mindegy, hogy pontosan mi is hozza meg a változást, minden dolog egyik pillanatról a másikra módosulhat, s megtapasztalhatod újra a változás izgalmát, amit már régen éreztél.
Szerelem: Minden Rák számára izgalommal teli napok jönnek, akik még nem találták meg az igazit, most bizony minden esélyük megvan erre!










Oroszlán
 
Bizonytalanság nehezítheti ezeket a napokat, félsz, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, függetlenül attól, hogy van-e erre utaló konkrét körülmény, vagy nincs. Még akkor is felmerülhet benned ez a kérdés, ha pillanatnyilag úgy érzed, jól mennek a dolgaid. Lelki vívódásod hátterében felelősségtudatod bújik meg, hisz tudod, hogy nemcsak családod, hanem más emberek is tőled függenek.
Szerelem: Párkapcsolatodban ne keress hibákat, mert nincsenek. Ha még szingli vagy, szabadulj ki a négy fal közül és ismerkedj, jó esélyed van tartós kapcsolat kialakítására!










Szűz


Váratlan és fura helyzeteket tartogat neked Uránusz és Jupiter a következő pár napban, méghozzá különösen a pénzügyeidet tekintve. Ezt a fajta kiszámíthatatlanságot nemcsak most, hanem régen is nagyon nehezen viselted, s lelki szinten is megpróbáltatásnak lehetsz kitéve. Most sokkal több odafigyelésre és gondolkodásra lesz szükséged, hogy ésszerű és jó megoldást találj a felmerülő problémákra.
Szerelem: Érzelmek terén szerencsére nincs gondod, nyugodt, kiegyensúlyozott napok következnek. Ha még szingli vagy, a pénteki nap hozhat nagy meglepetést számodra!










Mérleg

Mélységes elégedettség és büszkeség tölthet el ezen a héten. Karriered vagy tanulmányaid terén is fejlődésre számíthatsz, ráadásul mindez kemény munkádnak a gyümölcse. Elmondható, hogy a jól végzett munka örömével fogadod az új lehetőségeket, s nem okoz majd az sem gondot, hogy a továbbiakban is jól teljesíts életed minden területén. Oszd meg családoddal is a sikerélményeidet.
Szerelem: Kiváló alkalom a szombat és vasárnap arra, hogy kipihend pároddal a hét fáradalmait. Aki még magányos, szintén jól teszi, ha nem a négy fal között tölti a hétvégét!










Skorpió


Minden vágyad az, hogy végre megbecsüljenek, felnézzenek rád, elismerjék otthoni és munkahelyi cselekedeteidet egyaránt. Erre ráadásul minden esélyed meg is van, különösen szerdán és csütörtökön. E két napon olyan tettekre is képes leszel, melyekről magad sem gondoltad volna, hogy végre tudod hajtani. Számodra fontos emberek elismerését vívhatod ki.
Szerelem: Érzelmi életedre is ráférne egy kis frissítés, ne hagyd, hogy idő előtt ráunjatok egymásra! A szingli Skorpió ezen a héten észre sem veszi a kínálkozó lehetőséget…










Nyilas

Vénusz hatására észreveheted, hogy erősen csapongsz a szeretet és a gyűlölet érzése között. Végletesen mutatod ki érzelmeidet, kommunikációd stílusa egyik pillanatról a másikra változik. A baj csak az, hogy környezeted sem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni, te pedig minden közeledésüket és jó tanácsukat szinte zaklatásnak veszed. Péntek lesz érzelmi mélypontod csúcsa, bánj óvatosan a szavakkal, mielőtt valakit nagyon megbántasz.
Szerelem: Párkapcsolatodban konfliktus követ konfliktust. Nem tanácsos párodat kihozni a sodrából! Ha még magányos vagy, ezen a héten rossz hangulatodnak köszönhetően könnyen elriaszthatsz egy kedves embert.











Bak


Nagyon pozitív időszakot élsz meg, tele vagy energiával, s szinte minden tervedet könnyedén sikerre viszed. Mindehhez még felelősségérzet s erős lelki stabilitás is társul. Megvan hozzá minden képességed és lehetőséged, hogy megvalósítsd álmaidat. Képes vagy arra, hogy átgondold és alaposan megtervezd lépéseidet, amelyek ahhoz kellenek, hogy a végső célt szinte könnyedén elérd.
Szerelem: Érzelmek terén csak akkor nem érsz el sikereket, ha nem akarsz! Most végre megszüntetheted a szinglilétet! Ha már van párod, együtt örül veled sikereidnek.











Vízöntő

Ne feszítsd túl a húrt, különösen ne a munkahelyi robot vagy tanulmányi sikerek tekintetében. Nem okos dolog kíméletlenül hajtanod saját magadat, hisz nem biztos, hogy ez a hozzáállás idézi elő majd a kívánt sikert és elismeréseket. Biztos, hogy feletteseid észreveszik szorgalmadat, és azt is, hogy nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz. Azonban egyáltalán nem biztos, hogy megéri minden idődet és energiádat a munkádba fektetned!
Szerelem: Ha problémák jelennek meg kapcsolatodban, nyugodt körülmények között beszéljétek meg a gondokat. Magányosként a feszült hangulat a hétvégére elmúlik, így jó eséllyel futsz neki a lehetőségnek, hogy megismerkedj egy izgalmas személlyel.










Halak


Feszült hangulat lehet úrrá rajtad ezekben a napokban. Minden apróság kiborít, s nagyon hullámzóvá válhat kedélyállapotod. Egyik pillanatról a másikra negatív éned kerül előtérbe, s bizony alaposan megsérthetsz néhány embert! Nem baj, ha az asztalra csapsz, csupán kicsit megfontoltabban tedd! Meglepő, de néha pont ez a cselekedet használ a régen megoldatlan ügyek elrendezésében.
Szerelem: Légy óvatos, mert nagy konfliktus keveredhet kapcsolatodban feszült hangulatod miatt. A magányosok se sértsenek meg senkit ok nélkül, hisz ki tudja, épp a Nagy Őt is elriaszthatják.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top