nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 22. szerda)

Napi horoszkóp (11. 22. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A legnagyobb krízisek közepette is állod a sarat, mert önmagadhoz mindig hűséges vagy, és a megtámadhatatlanság légkörével veszed magadat körül. Nincs szükséged senki együttérzésére, a világ együttérzésére sem, sőt aki így közelít feléd, annak sokszor kell számolnia a megvetéseddel, s ezt a megvetést ki is tudod mutatni. Képes vagy önmagadról gondoskodni, és erre nagyon büszke is lehetsz.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Agyaddal gondolkodsz, a szíveddel érzel, ezért az ésszerűség nem gyakorol nagy hatást az érzelmeidre, ami a szerelmet, a féltékenységet vagy a gyűlöletet illeti. Bárki képes olyan mély sebet ejteni rajtad, hogy többé nem tudsz jó lenni senkihez sem. Erősen drámai vagy, sikeres lehetsz színészként vagy szónokként, mert intenzív bájjal rendelkezel.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon óvatosnak kell lenned a társaságod megválogatásában, nemcsak azért, mert „embert barátjáról ismernek meg”, hanem azért is, mert hajlamos vagy arra, hogy átvedd a környezeted színeit, és így minél jobb a környezeted, annál jobb vagy önmagad is. Ha nem vagy elég elővigyázatos, olyanná válhatsz, mint a kaméleon.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Van benned valami könyörtelen önvédelem, habár nem szereted megbántani az embereket, mert nem vagy szívtelen, és kegyetlen sem, de ha választani lehet, hogy saját magadat bántsd meg vagy valaki mást, akkor vigyázzon a másik! Nem vagy ma túl idealista. Gyakorlati anyagiasság, földi szerelem, világi ambíció és világi javak, melyek felé törekszel.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
„Színház az egész világ” számodra, és minden szereplő közül saját magad a legfontosabb. Alapvetően drámai vagy, és életed drámájában te vagy a hős, vagy az intrikus szerepe jut neked, mert önmagadnak vagy a legjobb barátja vagy a legnagyobb ellensége. Senki úgy nem segíthet vagy nem bánthat meg, mint saját magad!









Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Még nem tanultad meg, hogy meg lehet nyerni egy vitát bizonyítás nélkül is, vagy anélkül, hogy meggyőzzünk bárkit is. Az a fajta ember vagy, aki logikus magyarázatokkal érvel. Valószínűleg a teoretikus, radikális gondolkodók közé tartozol, aki majdnem minden reformban hisz papíron, és fel tud rajzolni táblázatokat arra vonatkozóan, hogy megmutassa, hogy kellene dolgozni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Fő érdeklődési köröd az emberi lélek és emberi elme: mit tettél ezért és mit tudsz tenni. Önbecsülésed saját szellemi haladásod elismerésében gyökerezik. Így vagy úgy, de valamiképpen szellemi dolgokból élsz – vagyis inkább az eszmeiségből, mint kemény munkából, és ez lehet irodalom, tudomány vagy politika. Valamiképpen radikális vagy, ami a változásokat, haladást és újítást illeti.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez a mai bolygóállás megfelelő helyzet a teremtő tevékenység számára, ha nem pocsékolod el az energiádat azzal, hogy más embereket akarsz meghódítani romantikus módon, vagy felhasználod vitalitásodat büszkeségben, haragban, gyűlöletben vagy a világ megvetésében. A misszionáriusszellem erős benned, jó lelkész vagy reformer válhat belőled, mivel félelmetes önkontrollod van és így előnyben vagy azokkal szemben, akikből ez hiányzik.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A misszionáriusszellem (szerencsére) hiányzik belőled, de mindig meghallgatod azokat, akik bajban vannak. Érzékeny és visszahúzódó, tartózkodó vagy, habozol kimutatni rokonszenvedet, de ha az alapvető érdeklődés megvan, ezt a magad módján érezteted is. Intellektuális dolgokban jó tanítvány vagy, intuitív, mélyreható és távolba tekintő, leszűröd az ismeretanyag lényegét, új és szokatlan kombinációkba hozol dolgokat.









Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Realista vagy először, utoljára, és mindig. Szigorú bíró, pontos főnök és kemény végrehajtó látszatát kelted, mert odaadásod az igazság és elkötelezettség iránt erős, és bár megfeszítetten harcolsz a saját céljaidért, nem valószínű, hogy más céljaiért is megteszed ugyanezt. Erőd önuralmadból származik, és ezt olyan arányban növeled, ahogy az önfegyelmedet növeli. Az összeomlás akkor következhet, ha elfelejted ezt az alapelvet.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mélyen tudatában vagy saját fontosságodnak. Félelmetes egyéniségnek ismernek a saját köreiden belül, és mindenkire hatással tudsz lenni, legyen ez jó vagy rossz hatás. Mágikus, parancsoló, intellektuálisan ragyogó és hatalmas vagy, hallgatóságoddal úgy tudod éreztetni a fontosságodat, hogy az hipnotikus erővel hat. Valahányszor kifejezésre juttatod gondolataidat, a körülötted lévők úgy érzik, hogy nem tudsz semmi rosszat tenni, vagy nem tudsz hibázni.










Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Romantikus dolgokban fogékony vagy, nagy hatással vagy a másik nemre, és megérdemled a szerelmet, mert kellőképpen viszonozni tudod. Ebben az időszakban igényled a változatosságot az érzelmekben. Abszolúte a függetlenség jellemző rád, fesztelenül nem veszel tudomást mások véleményéről, ha a magánéletedről van szó, és értelmesen ítéled meg, amit a közösség akar, ha közéletről van szó. Színes egyéniséged van, bármilyen területen mozogsz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top