nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 25. szombat)

Napi horoszkóp (11. 25. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Igazi életművész hírében állsz, aki mágikus képességével elnyerheti közönségének elismerését, és minden pályán hírnévre tehet szert. Képességeidet arra kellene használnod, hogy elérd az elégedettség érzését, főleg akkor, ha sikerült egy feladatot jól elvégezned, ami tulajdonképpen az önkifejezés művészetével függ össze.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Különös szellemi adottságaid vannak – a dolgok átfogó belátása –, anélkül hogy tanulmányokat kellene ez irányban folytatnod, és csak rajtad múlik, hogy használod-e ezeket a képességeidet. Magasan fejlett szociális érzéked van. Szereted az embereket, de csak a „rendeseket”. Inkább otthon maradsz egyedül egy jó könyv társaságában, mintsem hogy unatkozz olyan emberek között, akiket nem tartasz elég érdekesnek.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hirtelen, egyik napról a másikra romantikussá válsz. Hiszel a távoliban és a régmúltban. A távolban lévők vonzerőt gyakorolnak rád azzal, hogy állandóan mozgásban tartanak. Vagy valóban utazol, vagy képzeletben, szép történetekkel távoli helyekről. Szeretsz regényeket olvasni. Ez rendben van addig, míg megmaradsz a képzelet birodalmában, de ha fantáziád barátaid felé kezd terjedni, és róluk kezdesz történeteket mesélni, jó lesz vigyázni!









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha kicsit biztatnak, hinni fogsz a szellemekben, boszorkányokban, spiritizmusban és hasonlókban. Szeretsz a „felsőbb körökben” megjelenni, és képes vagy másokkal éreztetni a fontosságukat. Bizonyos arisztokratizmussal viseled a hízelgést, és nem értékeled túl. Megjelensz, hogy felemeld az embereket a magad színvonalára, inkább, mint hogy leereszkedj hozzájuk.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Dicséretedre legyen mondva, kész vagy élni vagy halni az elveidért, kész vagy elfogadni a végzetet, mert „aki kard által élt, kard által kell annak meghalnia”. Heves vérmérsékletű vagy, ha valami nehéz dologról van szó, például a szerelemről. Kimondottan féltékeny és birtokló természetű vagy, habár a saját szabadságodat mindig megőrzöd. Büszke, csavaros eszű, intuitív, erőszakos vagy, és valószínűleg sokra viszed, bármilyen alacsonyról indul is az életed.










Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Komoly ellentét mutatkozik ma értelmed és érzelmeid között. Képes vagy olyan dolgokat is cselekedni a kaland, a szerelem, az izgalom bűvöletében, melyekkel alapvetően nem értesz egyet. Hűséges, becsületes, melegszívű és értelmes vagy. De nehézségeid vannak, amikor elgondolásaidat érvényre akarod juttatni. Mindig úgy érzed, hogy nem értenek meg, talán azért, mert magad sem érted elég jól saját magadat.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Habár önelégültnek gondolod magadat, valójában nem vagy az. Mindent megteszel azért, hogy rendezd érzelmi életedet úgy, hogy legyen valaki körülötted, aki egyensúlyban tartja lelkesedéseidet. Talán nevetségesnek találod az ötletet, hogy neked bárkire is szükséged volna. Független vagy, és valószínűleg képes vagy a barátaidat, kedvesedet vidám dalolásba és táncba vinni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hajlamod és érzéked van a helyes dolgok felé. Túlságosan kritikussá is válhatsz. Keresztüllátsz az embereken, jobban, mint kívánnák, és előfordul, hogy vádló pillantás van a szemedben, még ha egy szót sem szólsz is. Éreztetni tudod a rosszallásodat, mert ösztönösen jó színész vagy, ismered az értékét a vállvonogatásnak, a gesztusoknak, az arckifejezéseknek és a csendnek.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon érzékeny és temperamentumos vagy, hajlamos a végletekre a boldogságban és az elkeseredésben. A durvaság és barátságtalanság megvadít. A szeretet és az ész tud irányítani, mert érzékeny természeted ellenére nem fogadsz el tisztességtelen, barátságtalan vagy logikátlan érveket. Nagy reformer vagy, úgy hiszed, hogy a világnak a te elveid szerint kell élnie, a te erkölcsi színvonaladon.









Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Természetesen igazságra törekvő egyéniséged van, megvan a saját véleményed az emberek cselekedeteiről, jó érzéked van az erkölcsi értékek iránt, és ragaszkodsz a hagyományos vezetéshez. Azonban az érzékenység és zárkózottság visszatart attól, hogy mindent kimondj, amit érzel, habár szavak nélkül is éreztetni tudod a rosszallásodat.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Minél idősebb leszel, annál inkább alakítod át érzelmeidet intellektuális dolgokká, és közeledsz a tárgyilagos filozófiai ideálokhoz. Lehet, hogy fiatalabb korodban nem ez volt a helyzet, amíg túltengtek az érzelmek, és a szenvedélyek elragadtak. A fő jellemzőid: megalkuvás nélküli intellektuális becsületesség, erős vélemények és széles látókörű betekintés a világ dolgaiba.










Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Függetlenséged ellenére érdeklődsz a szociális és jóléti dolgok iránt, és szívesen segítesz. De ha választani lehet, hogy a magánéletedet éljed, vagy a közösségért dolgozz, akkor nem érdekel a közvélemény. Érzelmileg őszinte, becsületes, lojális és heves vagy. A fizikai szerelmi élet nagyon fontos lesz a számodra. Nagyszerű adottságaid vannak a sikerek felé vezető úthoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top