nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. november 27-tõl december 3-ig

Heti horoszkóp 2006. november 27-tõl december 3-ig




Kos

Ne érezd úgy, hogy bármibe vágsz, az nem sikerül. Bár lehet abban némi igazság, hogy a dolgaid nem úgy mennek, mint általában, de ez az állapot csak néhány napig tart! Ne keseregj, ha valami nem sikerül most, majd kialakul a jövő héten. Ne légy türelmetlen, hisz azt környezeted is megérzi, s csak lehetőséget teremtesz egy értelmetlen vitára. Legyél kicsit türelmesebb mindenkivel.
Szerelem: Hétköznapi problémáiddal ne terheld kapcsolatodat, párod nem érdemli meg, hogy rajta vezesd le a feszültséget. Ha még egyedül vagy, ne utasíts vissza senkit, aki elsőre nem épp a legszimpatikusabb.









Bika


Nehéz feladataidat nem szabad félbehagynod csak azért, mert néhány akadály került az utadba. Mars kellemetlen hatása miatt ezekben a napokban többször is szembekerülhetsz ezzel a problémával. Fontos lenne, hogy kiállj magadért és céljaidért. Ha képes vagy az e heti feladataidat jól elvégezni, jutalomban lehet részed! Szükséged is van az elismerésre, légy ügyes és kitartó, s lassan munkád gyümölcse is beérik.
Szerelem: Itt az idő, hogy ellaposodó kapcsolatodba egy kis pezsgést vigyél. Ez vonatkozik a magányos Bikákra is. Neked is tenned kell valamit azért, hogy megismerd végre az igazit.






Ikrek





Gondold át és figyelj oda arra, hogyan beszélsz és viselkedsz embertársaiddal. Ugyan lehet, hogy csak viccnek szánod mondandódat, de nagyon a lelkébe taposhatsz valakinek, aki pedig ezt egyáltalán nem érdemli meg! Közvetlen környezetedben is lehet kisebb összetűzés, ebből is te kerülhetsz ki vesztesen. Még szerencse, hogy családod, barátaid ismernek annyira, hogy haragjuk nem tart sokáig.
Szerelem: Ne kételkedj partnered érzelmeiben. Nem lenne veled, ha nem tartana alkalmas párnak. Ne siránkozzanak a szingli Ikrek sem, a hétvégi bulimeghívást fogadják el, meglepetést tartogat Vénusz!











Rák


Sikert sikerre halmozhatsz ezekben a napokban, legyen szó munkáról vagy tanulásról. Még akkor is fordul a kocka, ha eddig nem mentek a dolgaid zökkenőmentesen. Időszerű lesz egy komolyabb beszélgetés egy olyan személlyel, akivel az elmúlt hónapokban kerültétek egymás társaságát, pedig régebben jó kapcsolat volt köztetek! A problémák átbeszélése hozzásegít ahhoz, hogy újra konfliktusmentes legyen a kapcsolatotok.
Szerelem: Partnered megért, sőt, csodál téged és kedvességed, s hasonlót várhatsz tőle cserébe. A magányos Rákok is érdekes fordulatra számíthatnak, különösen szerdán és szombaton.











Oroszlán
 
A hét első napjaiban könnyen előfordulhat, hogy téged kérnek fel valahol döntőbírónak, de ha jót akarsz magadnak, utasítsd vissza ezt a szerepet, még erős kérlelések árán se vállald magadra. Ha mégis, biztos lehetsz benne, hogy az egyik felet mélyen megsérted, pedig a döntésed teljesen logikus és megalapozott. Ez pedig álmatlan éjszakákat okozhat, amire nincs szükséged.
Szerelem: Az unalmas hétköznapokat párod kedvessége dobhatja fel. A szingli Oroszlánok kiváló eséllyel indulnak a párkeresés útján, a hétvége sok újdonságot tartogat.











Szűz


Ezen a héten bizony megvalósulhat egy régi álmod, egy nagy ötleted, de neked is tenned kell az ügy érdekében, nem fog a sült galamb a szádba repülni. Éld ki magad munkádban, karrieredben, esetleg tanulmányaidban, s ne ess kétségbe, ha nem sikerül véghezvinned a tervedet egy csapásra. Akkor majd sikerül másodjára! Ne feledd: Minden száz mérföldes út az első lépéssel kezdődik!
Szerelem: Ha van párod, semmiképpen se menjen el a kedved, ha valamit nem sikerül megvalósítanotok magánéleti téren. A magányosok se szomorkodjanak, ha még nem találkoztak álmaik párjával. Mindennek eljön a maga ideje!











Mérleg

Számodra jelentéktelen dolgok is előtérbe kerülhetnek ezen a héten, melyekre nem sok időt szántál mostanában. Pedig nem minden elhanyagolandó, ami nem hoz azonnali sikert, elismerést vagy anyagi gyarapodást számodra. Csak rajtad múlik, hogyan tervezed a jövőd, s mennyi időt szánsz erre! Ha szükséged van rá, kérd ki környezeted véleményét is, „több szem többet lát” alapon!
Szerelem: Szerelmi életed pozitív irányú alakulására most minden esélyed megvan. A magányosok se szomorkodjanak, hisz csak ki kell nyitniuk a szemüket, hogy észrevegyék a kínálkozó lehetőséget!











Skorpió


Nemcsak jól, hanem egyenesen szerencsésen alakul ez a hét számodra. Különösen pénzügyi téren jók az esélyeid. Láss a dolgok mélyére! Azoknak az ötleteknek, elképzeléseknek, amelyek már régebben megfogalmazódtak benned, eljött az idejük. Ha megfelelő emberrel osztod meg gondolataidat, akkor megalapozhatod a jövődet. Olyan partnerre találhatsz, aki mindenben támogat, segítheti előrejutásod.
Szerelem: Érdekes és izgalmas napok jönnek érzelmi téren is. Hagyd magad sodortatni az árral. Ugyanezt javaslom a szingliknek, hisz ha kimozdulnak otthonról, nagy az esély egy kiváló találkozásra.











Nyilas

Ha az elmúlt időszak nem is alakult túl jól számodra, ez a hét annál inkább neked kedvez. Munkában, karrier terén, tanulásban, új barátok megismerésében egyaránt. Légy önmagad, vállald a véleményedet, és örülj az életnek! Végre újra fellélegezhetsz, kötelességeid nagy részét letudhatod könnyedén, itt az idő, hogy szánj időt egy kis pihenésre, szórakozásra is.
Szerelem: Mivel fontos számodra a szexualitás, új élményekkel gazdagíthatod meglévő párkapcsolatod. Ha még szingli lennél, ezek a napok kiválóak arra, hogy megismerkedj valakivel…












Bak


Úgy érezheted, nem mennek valami jól a dolgaid. Mintha az egész világ fogott volna össze ellened. Pedig nem erről van szó, csupán nem kellene mindig a dolgok közepébe vágnod ahelyett, hogy az elején kezdenéd, s kis lépésekkel haladnál előre. Akkor nem érne annyi kudarc… Az energiatartalékaid sem fogynának rohamosan, ha ésszerűbben osztanád be az idődet és lehetőségeidet.
Szerelem: Konokul mész előre a magad által választott úton, pedig nem ártana, ha néha hallgatnál párod véleményére. A magányos Bakok új utakat találhatnak a partnerkapcsolat terén.












Vízöntő

Ez a hét minden szempontból nagyon kedvező számodra. Jó híreket kaphatsz a hét elején, mely a következő hónapok sikerét is megalapozhatja. Karriered fellendülőben van, akár jelenlegi munkád területén, akár egy új helyen, netán saját vállalkozásodban kiváló lehetőségek kínálkoznak. Ne utasíts vissza semmilyen felkérést, ha megteszed, hónapokig nem lesz hasonló lehetőséged.
Szerelem: Kedvező időszak áll előtted szerelem terén is, érzelmeid elmélyülhetnek. Aki még magányos, érdekes kalandba keveredhet.











Halak


Tele vagy erővel, energiával, így könnyen átvészeled ezt a hetet, s legyőzöd a napról napra felmerülő kisebb-nagyobb problémákat. Próbálj meg felülkerekedni a saját és mások gyengeségein, s ha kell, kérj környezetedtől is segítséget. Csak szólnod kell, és sokan akarnak majd segíteni neked! Viszont semmiképpen se élj vissza mások gyengeségével, elesettségével.
Szerelem: Légy belevaló, bátor, vakmerő és céltudatos a szerelemben, ha van párod azért, ha még nincs, azért. Most bárkit meghódíthatsz!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top