nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 08. péntek)

Napi horoszkóp (12. 08. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma olyan dolgok történhetnek veled, amit míg élsz, nem fogsz elfelejteni. A belső természeted közvetlen kapcsolatba kerül majd a realitásokkal, kiszórva mind a téves elképzeléseket. Ne utasítsd vissza, ha mások felajánlják együttműködésüket. Ne használd tehetséged szócsatákra, ne hagyd, hogy az egészséges viták veszekedésekké fajuljanak. Minden ügyhöz pozitívan állj hozzá.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az álmok nem hazudnak, de könnyen félre lehet érteni őket, megfelelő magyarázat nélkül. Bármilyen nagy hatást gyakorolt is rád egy alvás közbeni történés, ne tedd kockára a jövődet azáltal, hogy túlságosan is kötődsz egy emberhez. Lehet, hogy az egész életedre kihat majd egy románc, pedig ez a kapcsolat nem egészen egészséges és praktikus. Egy külső ráhatás akár a kapcsolatod végét is okozhatja.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szíved választottjával tökéletesen megértitek egymást, így természetesen a lehető legjobb időszakra számíthatsz. A párkapcsolatod most a lehető legidillibb, olyan, mintha álomvilágban élnél. Az élet más területein azért remélem, sikerül megőrizned az Ikrektől megszokott gyakorlatias gondolkodásodat.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai bolygóállások sajnos hajlamosítanak arra, hogy a józan ész minden formájának ellentmondva egy olyan kapcsolatba vágj bele, ami semmi jóval nem kecsegtet. Talán saját magaddal is elhiteted azt, hogy ha kitartóan ostromlod ezt az embert, végül esetleg viszonzásra találnak majd az érzéseid, pedig erre egyáltalán nem látszik esélyed.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A tanulmányok befejezését és egy új karrier kezdetét is jelezheti a Nap fényszöge. Hozhat házasságot, megszakítva egy régebbi kötöttséget, üzleti és hivatali változást, valami új irány kialakításával. Bármit is hoz, mindig lassú lesz a folyamat. A felismerés megszilárdítja a maga alapjait az új irányban, amely nagyon komoly egyéni hozzáigazodást kíván meg az embertől, és mert ez a hozzáigazodás nagyon igénybe veszi az embert, ezért könnyen válhat a küzdelmek és neheztelések periódusává a körülötted élőkkel szemben, mivel a dolgok nem haladnak olyan gyorsan, mint ahogyan azt szeretnéd.






Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Légy fokozottan óvatos a szerelemben, és ha teheted, koncentrálj inkább a munkádra és a karrieredre az érzelmek helyett. Ha egy új emberrel találkozgatsz mostanában, ügyelj arra, hogy mit mond és tesz a randevúk alkalmával, még akkor is, ha ez a bimbózó kapcsolat semmilyen közös jövővel sem kecsegtet.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehet, hogy nemrég ért véget egy tartós kapcsolatod, és ez teljesen kiábrándított téged a szerelemből. A szakítás talán olyannyira megviselt, hogy gyakran úgy érzed, többé soha nem leszel képes szeretni. Nem túl bölcs dolog a múlt eseményein rágódni, ez egyáltalán nem oldja meg a problémádat.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy mostanában kialakuló új románc teljesen rabul ejtheti a szívedet azáltal, hogy biztos anyagi hátteret kínál. Ez a gazdagság és jólét teljesen elvakít, és észre sem veszed majd, mennyire nem illetek össze ezzel az emberrel. Hamarosan rádöbbensz arra, hogy olyan valaki iránt táplálsz gyengéd érzelmeket, aki mellett esetleg nem lehetsz majd boldog.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Igen ritkán házasságot is jelez a Jupiter kapcsolata a Vénusszal, vagy valamilyen elkötelezettség járhat vele, de ehhez egyedül ez nem elég. Biztosnak érzi magát az ember az érzelmeiben, akár előrevezetnek, akár nem. Önfejűség jellemző a szerelemben, de nem annyira szenvedélyességből, mint inkább a kemény céltudatosság miatt. Melegségre vágysz, amit új partneredtől a vártnál nagyobb mértékben meg is kaphatsz. Az anyagi nyereség nagyon valószínű.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az egyéniség és az energia akadályokba ütközik, az események növelik a felelősséget, amit először személyes sértésnek és megaláztatásnak érezhetsz, és lehet, hogy fellázadsz ellene. De ez nem jó megoldás, hacsak nem vagy teljesen lelkiismeretlen, és meg akarsz szabadulni a kötelezettségeidtől. Viselkedésedet feltétlenül bíráld felül, személyes egyéni ösztönzéseidet, belső sürgetéseidet összhangba kell hoznod a realitásokkal. Mindaddig helyesek, amíg nem tesznek lázadóvá. Vérmérsékletedet életmódodhoz kellene igazítanod, és minél inkább kényszeríted, annál inkább biztos leszel abban, hogy meg kell tenned ezt.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Valakinek, aki a közeledben él, szerencséje lesz a pénzügyekben, ebből te is részesülhetsz egy kicsit. Élvezd ezt, de ne legyél követelőző, tudatosítsd magadban, hogy ez az ő vállalkozása, elképzelése, szerencséje, ami hasznára válik mindkettőtöknek, és így te ebben csak másodhegedűs lehetsz. A szerelem útjai kissé göröngyösek, de bizonyára végig tudsz menni rajtuk.









Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Az egészségügyi problémák elsősorban az idegrendszert veszik célba, és a felesleges aggodalmaskodások akár komoly problémákhoz is vezethetnek. Ha teheted, ne szedj semmilyen gyógyszert. Ez most nem jó időszak fontos döntések meghozatalára vagy bármi eladására, illetve megvásárlására. Ha mégis muszáj, törekedj arra, hogy a másokkal való kommunikációban, üzleti kapcsolatokban minden világos és egyértelmű legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top