nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.10. vasárnap)

Napi horoszkóp (12.10. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az élet gyönyörű, próbáld te is keresni a magad életének értelmét, hiszen még a leghomályosabb igazságokra is fény derülhet, ha időt szánsz a felkutatásukra. A kitartó keresgélés ráadásul régóta rejtegetett titkokra is fényt deríthet. Légy készséges, mert ez sok esetben az előnyödre válik most. Fogadd szeretettel párod szüleit, és társad nagyon hálás lesz ezért.








Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A csillagok állása kedvező befolyást gyakorol az üzleti kapcsolatokra, a csapatmunkára és a közös befektetésekre is. Pénzügyi kérdésekben bátran fordulj a tapasztaltabb szakemberekhez, ugyanakkor a rokonaid is legalább ugyanilyen fontos szerepet játszhatnak munkahelyi és anyagi előmeneteledben. Szakmai téren komoly előrelépés a jövő év elején várható.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kérlek, fogadd meg a pénzügyi szakemberek tanácsait, mert januárban előfordulhat, hogy anyagi életedben visszaesést tapasztalsz majd. Igazán jó egészségnek örvendhetsz, azt az egy dolgot leszámítva, hogy ellenállhatatlan vágyat érzel egy fontos feladat befejezésére. Egyelőre elégedj meg azzal, ami van, már csak ezért is, mert kedvesed minden pillanatban igyekszik boldoggá tenni téged.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Talán nem lenne rossz ötlet, ha egy rövid időre felhagynál szerelmed ostromlásával, de ez nem jelenti azt, hogy végképp le kellene mondanod a dologról. Talán csak egy új stratégiát kellene kidolgoznod annak érdekében, hogy biztos legyen a sikered. Könnyen meglehet, hogy ez sem fog segíteni, vagyis a szerelem szempontjából talán felettébb melankolikusan alakul majd ez az időszak.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Meg kell ragadnod az események folyamát ebben az időben, mert azokon épül fel a későbbi siker. A lázadás és a fejetlen rohanás csak kimerüléshez és csalódáshoz vezet, és kénytelen leszel majd egy későbbi alkalommal újrakezdeni, esetleg kevésbé jó hatások mellett. Ettől függetlenül jó néhány kedvező aspektus gyakorol majd befolyást az anyagi életedre, és az üzleti ügyeidre. Különösen a kereskedelemben, a reklám- és a PR-tevékenységekben arathatsz kiemelkedő sikereket.



 




Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az üzleti és a pénzügyeid egyaránt harmonikusan alakulnak. A kedvező égi fényszögek kitűnő alappal szolgálnak arra, hogy belevágj egy különleges projektbe, vagy hogy sokkal hasznosabban töltsd el a szabadidődet azáltal, hogy a tehetségedet egy másodállásként szolgáló vállalkozásban kamatoztasd.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehetséges, hogy egy ismerősöd folyamatosan a szerelmével ostromol téged, hiszen szilárd meggyőződésed, hogy benneteket az ég is egymásnak teremtett. Nagylelkűen elhalmoz majd mindenféle ajándékokkal, és igyekszik megédesíteni az életed minden egyes percét. De mi a helyzet veled? Te is komoly érzelmet táplálsz az illető iránt, vagy csak pusztán egyszerű kedvtelésből találkozol vele?








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fizesd ki minél hamarabb a számláidat, ahelyett hogy újabb adósságokat halmoznál fel. Ráadásul ha türelmes vagy és kitartó, némi extra pénz is állhat a házhoz. Próbálj meg azért takarékoskodni a napokban, például zárd el a meleg vizet, ha nincs szükséged rá. Ahol tudsz, spórolj az elektromos áramon.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Lehet, hogy szeretted volna felújítani a lakásodat, vagy csak vásárolnál néhány bútort, de az elsődleges számításaid is azt mutatják majd, hogy ez most nem fog beleférni az anyagi lehetőségekbe. Miért nem próbálod meg saját kezűleg a felújítást? Ha kevésbé leszel ma elfoglalt, szánj egy kis időt magadra is.



 



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz kapcsolatának a Vénusszal egyaránt van gyakorlati és érzelmi jelentősége. Mindkét vonatkozásban a realitások hatnak. Ez a tranzit fontos a szilárd felülvizsgáláshoz az érzelmi élet terén. Ez néha szomorúságot, szívfájdalmat jelent, ha a szeretet nem tudja elviselni a realitások bélyegét. Erős alapokon meg is szilárdíthatja a szeretetet egy örökre szóló biztos formában. Küzdj a túlérzékenység ellen!








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Erős igény mutatkozik majd az önérvényesítésre, de kerüld az elhamarkodott lépéseket. Változtatásokat igényelsz másokhoz való viszonyodban, de anélkül, hogy teljesen elfojtanád ezeket az energiákat. Próbálj meg óvatos és racionális maradni, különben heves összecsapásokra számíthatsz. Pozitív módon, ellenőrzött keretek között mégiscsak előbbre jutsz majd.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Megállapodásaidat feltétlenül rögzítsd írásban is. Egyáltalán ne menj bele olyasmibe, amiről tudod, hogy nem tiszta dolog. Legyél felkészülve arra, hogy mások megpróbálnak becsapni vagy meglopni. A kulcskérdések esetében támaszkodj jogászi segítségre. A gyenge kommunikációs készség, esetleg tudatos megtévesztések okozhatnak ilyenkor problémákat. Ne próbálj félrevezetni másokat, és tegyél óvintézkedéseket, hogy ezt mások se tehessék meg veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top