nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.14. csütörtök)

Napi horoszkóp (12.14. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bekövetkezhet a beteljesülés csúcsa vagy a vágyak bukása, de mindenképpen változás következik be az érvényesülést illetően. Nem szabad erőltetned a kibontakozást, inkább ülj kényelmesen a sorsod nyergében, és fogadd el, ami jön. Követeléseket támasztani, ragaszkodni valamihez, erőszakossá válni, ha jogaidat mindenáron érvényesíteni akarod: ez csak zavart okozna. 








Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Mindenekfelett nagyon kedves vagy, kellemes modorod van, ami különösen női horoszkópban előnyös. Biztos, hogy népszerű vagy a férfiak és a nők között egyaránt. A fő veszély az, hogy az általános jó szerencse és a bajoktól való védelem hátráltatja a fejlődési lehetőségeket, mert hajlamod van a lazításra és az intellektuális ellustulásra, különösen ha az érzelmi élet (mely nagyon erős) kielégített.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Csak te tudhatod valójában, mi az oka a feszültségednek: talán a bíráló közeledés mások felé, mely felszínre hozza a hibákat, és vagy megunod őket, vagy csalódsz bennük. Nagyon szeretsz olvasni, de ezekben a napokban sajnos erre nem igazán lesz időd. Nagyon szeretsz beszélgetni is – szavaid gördülékenyek, könnyedek, szellemesek és okosak –, de vigyázz, mert a mai napon könnyen válhatsz fecsegővé, pletykálkodóvá.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Akár tetszik, akár nem, itt az ideje, hogy komolyan fontolóra vedd mások véleményét és kijelentéseit. Ebben nincs apelláta, különösen mivel az Újhold decemberben a 6. házban áll. A megjegyzések egy része a kedvedre való lesz, ugyanakkor néhány álláspont – különösen az egészségre és a munkára vonatkozóak – mélyen felbosszanthatnak majd téged.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jó társ tudsz lenni, képes vagy mosolyogni akkor is, ha esetleg nem akarsz. Hiszel abban, hogy azok, akik kérnek, kapnak, és továbblépsz még akkor is, ha félig már a szegényházban vagy. Sokoldalú személyiséged van, aki ért hozzá, hogy önmagából a legjobbat a felszínre juttassa. Intenzív, érzékeny, fogékony vagy, és egészséges józan eszed van, úgyhogy szervező és irányító erőd vagy művészi alkotókészséged gyakorlati kifejezéshez juthat.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagy lesz a kísértés életed szinte minden területén. Nehezen állsz ellen, viszont így acélozhatod meg akaraterődet. Fogd fel próbatételként a mai nap kihívásait. Ettől függetlenül számos kellemes meglepetés is érhet. Munkáddal kapcsolatban az emberek sok kérdést tehetnek fel neked. Ezekre türelmesen kellene válaszolnod.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szellemileg gyors vagy, és mivel egyik dologtól a másikig csapongsz, úgy tűnik, mintha túl sokat is tudnál. Különlegesen okos tanulóvá válhatsz, de a legtöbb esetben nem fárasztod magad ezzel. Sóváran vágyódsz bizonyos emberek elismerésére, de kis területen is megelégedett tudsz lenni ezzel, mert a belső ambíciód nem erős.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az energiádat kifejezheted egy komoly vagy kevésbé fontos, de nagyszerű kalandban, ami lehet, hogy csak ábrándozásban nyilvánul meg – ez a születési horoszkópodtól függ. Az éles észjárás hasznos lehet, ha jól használod fel, gátló és akadályozó lesz viszont abban az esetben, ha esetleg sokat okoskodsz és beképzelt leszel. Hirtelen ítélkezés, gyors beszéd, éles visszavágások és a harag problémát okozhatnak.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jó a diplomáciai képességed, és képes vagy megnyerni az embereket a modoroddal éppúgy, mint azzal, amit mondasz. Van benned valami báj, ami nem tudatos, és nyugalmad a legmegnyerőbb. Hajlamos vagy a puritánságra, álszentségre, képmutatásra, bár nagy a türelmed és a megértésed az emberek iránt, ami ellensúlyozza ezt a rossz tulajdonságodat. Van benned bizonyos kisebbrendűségi komplexus is. Fejleszd ki a részletek iránti érzékedet, és meg fogod látni, hogy intellektuális törekvéseidben sokra viszed.



 



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Rendkívül népszerű leszel a másik nem körében, és soha sincs hiányod kedvesekben, kivéve, ha a határozottságod hiányzik. Az érzelmi élet nagyon fontos a számodra, alapvető természeted magas intellektualitása ellenére. Sose vesz le a lábadról nagy szerelmi szenvedély, bármekkora is ez, ha az illető alacsony intellektuális képességű. Konvencionális vagy, bármennyire szabálytalan is az életed.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Érzelmeid annyira összekapcsolódnak gondolkodási folyamataiddal, hogy azt hiszed, akik szeretnek téged, azoknak muszáj egyetérteniük veled, akik pedig egyetértenek veled, kell, hogy szeressenek is téged. Mivel az emberek általában nem értik meg ezt a magatartást, ezért sokszor nagyon egyedül érezheted magadat. Nagy adag önsajnálat kísérheti ezt a helyzetet.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Bár ritkán térsz le az egyenes és széles útról, de ha mégis megteszed, azt is hűvösen és szenvtelenül teszed, azzal a nyugodt meggyőződéssel, hogy helyesen cselekszel. Többnyire hétköznapi, rendes és harmonikus életed van. Jó a humorérzéked, nevetésre mindig kész ember vagy, s ezért így mégsem tűnik olyan egyértelműnek alapvetően komoly természeted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top