nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12.15. péntek)

Napi horoszkóp (12.15. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szerencsés időszakod következik, ha az eseményeket békén hagyod a saját medrükben zajlani. Ám ha megpróbálod siettetni vagy erőltetni ezeket, akkor könnyen lehet, hogy elhagy a szerencse. Ebben az időben fontosak lesznek a családi ügyek. Gyakran költözködést időzít a Mars kapcsolata a Nappal, egyik házból a másikba vagy egyik városból a másikba.








Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A kis akadályok direkt jót tesznek a számodra, mert felráznak. Mivel rendkívül lelkiismeretes vagy, így nem fogod hagyni, hogy a munka legyőzzön, inkább te győzöd le a munkát. Határozottan romantikus vagy, és bármilyen foglalkozást űzöl is, sikereid, kudarcaid, boldogságod, csalódásaid közvetlenül érzelmeiden keresztül jutnak el hozzád.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jó lenne, ha megtanulnál jobban koncentrálni egyetlen dologra. Félelmetes intellektuális és művészi lehetőségeid vannak, a figyelemnek kell ezekben a fő leckének lennie. Ha ez sikerül, az üzleti életben is óriási sikereid lehetnek, mert nagyon tehetséges vagy. Kedvelnek az emberek, szeretsz utazni, úton lenni és sok embert gyűjteni magad köré – most erre is kapsz lehetőséget a bolygóktól.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap megjegyzéseinek egy része kedvedre való lesz, ugyanakkor néhány álláspont – különösen azok, amelyek az egészségedre és a munkádra vonatkoznak – mélyen felbosszantanak majd, és szinte lehetetlen, hogy közömbös maradj a kijelentésekkel szemben. A veszekedések során is képtelen leszel pártatlan maradni, de nem ártana önkontrollt gyakorolnod.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Odaadóan szereted otthonodat, vendégszerető vagy és nyíltszívű, más emberek problémái iránt érdeklődsz. Aktív humorérzéked vezet a drámai felé az önközpontúságból. Olyan nagyon tisztában vagy saját értékeddel, hogy nem is vesztegeted azzal az időt, hogy ezt másokkal tudasd, kivéve abban, amit cselekszel. Realista vagy, és akár művészi, akár szabad szellemi, akár üzleti területen dolgozol, lábadat szilárdan megveted a földön.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha magányosnak is érzed magad a munkavégzés közben, igen hatékony nap elé nézel. Mielőbb fejezd be a munkádat, de végezz el minden feladatot. Gyermekeidre külön figyelmet kellene fordítanod. Ma eléggé objektíven mérheted fel életedet. Vedd sorra, hogy célkitűzéseidből mennyit valósítottál meg; a mérleg igazán kedvező lesz, így kiegyensúlyozott és boldog lehetsz ma.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A körülmények rendszerint összejátszanak, hogy elnyerd varázsos egyéniséged jutalmát hízelgés és világi javak által. Szereted a szép dolgait az életnek, és általában meg is kapod azokat. Hajlamos vagy az önsajnálatra, arra, hogy megjátszd a világfájdalmast, bátortalant, elkeseredettet már akkor, amikor még nem is tudod, mennyire valódi a sérelem.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A másokba való belelátást adja ez az időszak. Jól ki tudod fejezni önmagad. Érzékeny vagy, észleléseidet és megfigyeléseidet most jócskán gyarapíthatod. Az alkotóenergia felduzzad, a meghatványozódott szellemi erő nagyobb teljesítményekre tesz képessé, mint máskor. Épp ezért szellemi kifáradást eredményezhet, tehát időt kell szakítanod az alvásra, pihenésre. Az álmatlanság nagyon jelentős lehet ebben az időszakban, úgyszintén a temperamentumosság és önfejűség.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Erősen aktív vagy, főleg ami a nagy eszmék valóra váltását illeti. Aki független, bátor, az hajlamos arra is, hogy higgyen a szerencséjében. Szociális érzelmű vagy, szereted a társaságot, romantikus vagy, kifejezetten szükséged van a szeretetre, együttérzésre és a szerelemre, melyeket rendszerint könnyen meg is szerzel, mert sikered van a másik nemnél.



 



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Rendelkezel a megfelelő szellemi fegyelemmel és kitartással a hosszú távú tervek megvalósításához, ha el tudod kerülni, hogy gondolkodásod túl rugalmatlanná váljon, és nem veszel el minden kis részletben. Az időszak alkalmas arra, hogy valamilyen új üzletbe kezdj, vagy bármit is valóra válts, amit már jó ideje tervezgettél.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Túl komolyan veszed saját magadat, és elkeseredsz, ha mások nem ezt teszik. Bizonyos tartózkodás, visszahúzódás tapasztalható nálad a szeretet kinyilvánításában, és ez csalódásokhoz vezethet, mert nagy szükséged van a társaságra, társas viszonyokra, ám ezt igyekszel elleplezni. Érzékeny vagy, és észreveszed a visszautasításokat, talán kicsit képzelődsz is, hogy azok valóban léteznek-e.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Esztétikai érzéked erős, ki tudod fejezni magad akár a művészetekben, vallásban vagy a filozófiában. Bármelyikhez is fordulsz ezek közül, mindig nagy odaadással és áhítattal teszed. Nagyon érzékeny vagy, és mindennek romantikus és idealista színezetet adsz, amivel csak foglalkozol. Az érzelmek nagyobb szerepet játszanak az életedben és tevékenységedben, mint az intellektuális dolgok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top