nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 24. vasárnap)

Napi horoszkóp (12. 24. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Elvárod – és nézeteid szerint teljes joggal –, hogy minden kívánságod teljesüljön az életben. Szinte kötelességednek érzed, hogy minden célodat elérd, és így néha hajlamot mutatsz arra, hogy a te személyes érdekeid és vágyaid felé irányuló cselekedeteidet úgy tüntesd fel, mintha azok az akciók a kötelesség teljesítéséhez tartoznának.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyéni boldogulásodat akkor fogod a legkönnyebben elérni, ha sohasem téveszted szem elől, hogy a „természet” téged arra nevel, hogy segíts másoknak, nem pedig arra, hogy titkos aknamunkát folytass ellenük. Természetesen saját hajlamaid követésével a saját boldogulásodat is el fogod érni előbb vagy utóbb.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hajlamossá válhatsz arra, hogy szétforgácsold tehetségedet, elpazarold az idődet, és egyik érdeklődési körből a másikba csapj át, anélkül hogy bármelyikben is alkotnál valami érdemlegeset. Emellett túl sokat beszélsz, és túlságosan sokat adsz a külsőségekre, luxusra, kozmetikára és hasonlókra, hogy legalább külsőleg mutass valamit, ha már magad úgy érzed, hogy belül nincs semmi, amivel büszkélkedhetnél.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Saját életed nagyrészt munkából áll, de neked megvan a képességed ahhoz, hogy elérd a legmagasabb munkateljesítményeket, és élvezni tudd a jól végzett konstruktív tevékenységből fakadó örömet, ami jóleső elégtételt, megelégedettséget és belső békét hoz a számodra. Ha megpróbálnál lázadni a „sorsod” ellen, akkor az egyéniségedben lévő negatív vonások jutnának érvényre: a féltékenység, a kicsinyesség, a korlátoltság és a szűklátókörűség, amelyek megrontanák embertársaidhoz való viszonyodat.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Óvatosnak kell lenned, nehogy arra használd fel egyéniséged vonzerejét, hogy embertársaidat kihasználd, beleértve még a saját barátaidat és rokonaidat is. Figyelmedet és tehetségedet arra kellene inkább összpontosítanod, hogy életedet kellőképpen megalapozd, megfelelő önképzéssel és képességeid kibontakoztatásával. Ehhez is megvannak benned a szükséges adottságok, és ezen az úton biztosabban juthatsz el az érvényesüléshez.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sokszor egészen váratlan forrásokból kapsz ellenszolgáltatásokat segítőkészségedért és jóságodért, nem onnan, ahol a jót cselekedted. Az élet szépségeiben és a művészetben gyönyörűséget találsz, el sem tudnád képzelni az életet kulturális igények nélkül, és igyekszel szépséget és harmóniát teremteni magad körül művészeti vonatkozásokban is. Esetleg úgy is mint művész, de legalábbis mint műértő, műpártoló vagy műgyűjtő.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hivatásodhoz tartozhat az orvoslás, hogy gyógyítója légy az emberi testnek vagy léleknek – esetleg egyidejűleg mindkettőnek –, és a misztikus tudományok is. Analitikai képességeidet magas fokra kell fejlesztened, hogy tapasztalataid mögött megláthasd és megérthesd a lényeget, és hogy az élet mulandóságait meg tudd különböztetni az egyetemes, örök értékektől.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha nem vigyázol eléggé arra, hogy az erkölcsi fejlődésed iránya ne kedvezőtlenül alakuljon, akkor ilyen esetben tényleg bekövetkezhet az, hogy önzővé válsz, és csakis a saját anyagi természetű problémáiddal fogsz törődni. Minden azon múlik, hogy etikai téren milyen irányban fordul a lelki alkatod fejlődése, de erre vonatkozóan most nem nyújtanak tájékoztatást sem a bolygók, sem a számok.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Te egy álomvilágban élő személyiség vagy, aki azt szeretné, ha a világon minden tökéletes lenne. Ha átformálhatnád az egész világot a saját ízlésed szerint, oly módon, hogy abban mindenki elérné a legnagyobb földi boldogságot. Illetve azt, amit a javíthatatlan álmodozó a legnagyobb boldogságnak tart, a jól végzett munka örömét.



 



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Legnagyobb kincsed, legértékesebb adottságod maga az egyéniséged. Éppen ezért úgy tudod a legjobban hasznosítani a képességeidet, ha egyedül hagynak dolgozni, a magad módján, a saját elképzeléseid szerint. Helyesen teszed, ha semmit sem fogadsz el kritika nélkül, amit készen kaphatnál másoktól, amit esetleg változtatás nélkül átvehetnél úgynevezett szaktekintélyektől vagy a tradíció örökségéből.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Túlzott érzékenységed esetleg arra késztet némelykor, hogy megjátszd a mártír szerepét – de ezzel kissé nevetséges helyzetbe kerülhetsz –, ha nem tudod érvényesíteni akaratodat vagy elérni a célodat. A színházat természetesen szereted, és talán mondani sem kellene, hogy szeretsz minden egyéb szórakozást is, idesorolva a közéleti vagy társas életi szereplést, a vendégeskedést és vendéglátást, valamint a nívós társalgást.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Az együttműködés olyan munkaterületeken kecsegtet a legtöbb sikerrel, ahol emberekkel való bánni tudásra van szükség. Ahol embercsoportokkal vagy az úgynevezett nagyközönséggel való foglalkozásból áll a munka. Idetartoznak a szórakoztató művészetek, mint például a zene, továbbá a színház, a filmművészet, a gyermekekkel való foglalkozás, valamint a politikai választásokkal kapcsolatos tömegmunka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top