nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2006. december 25-tõl 31-ig

Heti horoszkóp 2006. december 25-tõl 31-ig




Kos

Úgy érezheted, valaki valamit titkol előtted. Talán nem is érzed rosszul. De hát karácsony van, és titkok nélkül mit ér az ünnep? A Mars–Uránusz-kvadrát egyfajta lelki válságot okozhat neked a hét elején. Ezért légy okos és türelmes, próbáld meg kipuhatolni, mi lehet az a dolog, ami a hátad mögött folyik. De ne keresd feleslegesen a rosszat, a hibát másokban, ezzel legfeljebb csak konfliktusba keveredsz, amely kizökkenthet stabil érzelmi életedből, és az ünnepek alatt nincs is erre szükség.
Szerelem: A párkapcsolatodban is jobb, ha hagyod a dolgokat a maguk útján járni, engedd, hogy most a párod fogja a gyeplőt. Ha még nincs senkid, ne ess kétségbe, türelem rózsát terem.







Bika

Előfordulhat, hogy nem azt kapod, ami a szíved vágya, de igenis próbálj meg örülni annak a ténynek, hogy családod szeret, veled vannak, és lesik a kívánságaidat. Csalódottságodat egy pillanatra se mutasd ki, komolyan megbánthatsz ezzel most bárkit. Gondolj arra, te mit éreznél, ha ajándékaidnak, gondoskodásodnak szeretteid nem örülnének… Ugye hogy elkeserednél?
Szerelem: Szerelmi életed ezen a héten mindenképpen fellendülőben van, ha még nem találtad meg az igazit, bármelyik nap betoppanhat.




Ikrek





Minden körülmény adott ahhoz, hogy az ünnep szép, szeretetteljes, odaadó és békés legyen. A hét eleji konstelláció nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoz életedbe. Bárki jelentkezik nálad, legyen az régi barát vagy ellenség, fogadj mindenkit barátsággal, hisz a régi sebek ugyan most könnyen felszakadhatnak, de épp itt az ideje a megbocsátásnak, a kibékülésnek.
Szerelem: Mestere vagy párkapcsolatod jó irányba terelésének, gond egy csepp sem lesz vele a héten. Ha még keresed az igazit, szombaton megtalálhatod.










Rák

Váratlanul sok ember jelentkezhet nálad, olyanok is, akiket már évek óta nem láttál, hírüket sem hallottad. Némelyikük nem szimpla jó szándékból közeledik feléd, hanem jóindulatodat és barátságodat, valamint a karácsonyi hangulatot kihasználva szeretne valamire kérni. Békét és nyugalmat kell magad körül teremtened, és elutasítanod azokat az embereket, akik ezt tönkre akarják tenni.
Szerelem: A párkapcsolatban élőknél fontos döntésekre kerül sor ezen a héten. A párjukat kereső Rákok a Hold segítségével rátalálhatnak a szerelemre.









Oroszlán
 
Minden pillanatodat töltsd békében, szeretetben, kapcsolódj ki, ne stresszeld túl magad csak azért, mert ünnep van, és meg akarsz felelni másoknak. Élvezd a nyugalmat, ami körülvesz, ha megteheted, utazz el jó messzire, így is elkerülve annak a lehetőségét, hogy esetleg feszült pillanatoknak légy kitéve. Hagyd, hogy magával ragadjon az ünnep hangulata!
Szerelem: Szerelemben igazán nem lesz okod panaszra, a magányos Oroszlánok pedig békéljenek meg azzal, hogy az ő párkapcsolatuk még várat magára.









Szűz


Gyönyörű karácsony vár rád, azonban felejtsd el a kényszerességet, ne akarj megfelelni magadnak vagy éppen a családodnak. Nem kell egész nap sürögnöd-forognod körülöttük, vagy kiszolgálnod nem létező igényeiket, sokkal jobban teszed, ha szeretetedet kedvességeddel, odafigyeléseddel mutatod ki ahelyett, hogy halomba sütöd vagy főzöd a finom falatokat, és egész héten nem látnak, mert annyi dolgod van.
Szerelem: Türelemre lesz szükséged ez esetben is, párod csak rád vágyik, nem arra, hogy a kívánságait lesd. A szerda meghozhatja a magányosok számára a szerelmet.








Mérleg

Karácsonykor sem tudsz kibújni a bőrödből. Kapkodsz, ide-oda szaladgálsz, felborítod az egyensúlyt magad körül, hogy utána helyre tudd hozni, majd kezded elölről. Káoszt teremtesz magad körül, majd rendezed a soraidat, és békét, harmóniát alakítasz ki magadban. Igazából a pániknak egyetlen oka van: sok mindennel elmaradtál, amit egy nap alatt szeretnél bepótolni, de valljuk be, ez nem lehetséges. Próbálj megelégedni most a kevéssel.
Szerelem: Sok feszültség gyülemlett fel benned, s lehet, hogy épp a párodra fogod ezt zúdítani. Nem ártott neked, nem érdemli ezt tőled. Gondold meg kétszer is, mit teszel. A magányosok társa most a türelem, várni kell még egy kicsit az új szerelemre.







Skorpió


Úgy érzed, hiába az ünnep, hiába lenne itt a pihenés ideje, neked nem ért véget a dolgos időszak. Ha nem a munkahelyeden, akkor éppen otthon van rengeteg tennivalód, de mivel energiában nem lesz hiány, tökéletesen meg fogod állni a helyed. Nincs okod az aggodalomra, hisz családod körében megtalálhatod azt a békét és nyugalmat, amire már régóta vágytál.
Szerelem: Pároddal is újra megtalálod az összhangot, a szerelem tovább mélyül köztetek. Ha még keresed a párod, a hétvégén megtalálhatod.








Nyilas

Bármi is történjen most, karácsony idején, minden probléma ellenére is állod a sarat, nem tud a sors olyan próbatétel elé állítani, amelynek ne tudnál megfelelni. Sőt, épp most jött el az ideje, hogy néhány régen felgyülemlett problémával szembenézz és leszámolj. Keresd fel barátaidat, ismerőseidet is, mindenkinek jót tesz, ha rendezed a régi konfliktusokat, itt a megbocsátás ideje.
Szerelem: Párod minden döntésedben támogat most, sőt, akár a kezedet is fogja, hogy ne egyedül kelljen bizonyos lépéseket megtenned. A szinglik pénteken találkozhatnak egy érdekes személlyel, aki felkeltheti érdeklődésüket.









Bak

Váratlanul kisebb problémák borzolhatják fel az idegeidet, de épp ez az a helyzet, amikor megmutathatod, te bizony a türelem megtestesítője vagy, a hátadon is lehet fát vágni, veled nem lehet konfliktusba bonyolódni. Különösen nem karácsonykor, amikor számodra a család és a szeretet szent és sérthetetlen. Képes leszel a más emberek közötti konfliktusokat is elsimítani.
Szerelem: A meghitt hangulat még szebbé teszi párkapcsolatodat. A magányosok is megtalálhatják életük párját ezen a héten.









Vízöntő

Nem bírsz lenyugodni, úgy érzed, most kell bepótolnod azt az időt, amit nem a családodnak és szeretteidnek szántál az elmúlt hónapokban. De épp azért tetted mindezt, hogy megadhasd nekik azt, amire nagyon vágynak, hisz lested a kívánságaikat, és igyekeztél a kedvükben járni. Még szerencse, hogy mindezért nem hálátlanok, de neked is szükséged lesz a pihenésre.
Szerelem: Érzelmek terén nem lesz okod panaszra, párod lesi minden kívánságodat. A szinglik csütörtökön indulnak jó eséllyel azért, hogy rátaláljanak a szerelemre.







Halak

Bár érzelmeiddel nincsen gond, de ne abban keresd a megoldást, hogy karácsonykor elhalmozod szeretteidet mindenféle földi jóval. Nem árt, ha a szeretetedet is kimutatod, ez most sokkal nagyobb ajándék lehet, mint pár csecsebecse. Töltsd minden pillanatodat családoddal, rokonaiddal, kedvességedért és odaadásodért hálásak lesznek.
Szerelem: Jó hangulatod pároddal való kapcsolatodat is elmélyíti. Ha még keresed az igazit, szilveszter napján megtalálhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top