nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 25. hétfõ)

Napi horoszkóp (12. 25. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bármilyen kapcsolat, legyen az üzlet vagy szerelmi partner, most nagyon fontossá válik az életedben. Lehet, hogy most elhamarkodottan döntesz a házasság mellett, és nem gondoltad alaposan át a dolgokat, de még nem késő újratervezni az esküvő időpontját. Ha esetleg még nincs párod, igyekezz azon, hogy nálad erősebb egyéniségű partnert találj, és ha megtaláltad, igyekezz azon, hogy ne csökkentsd az erejét.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Megbízható, hűséges, segítőkész ember vagy, aki elsősorban a hivatásának és a családjának él. Természetes adottságod a jó kifejezőkészség, és mostanában többször előfordul, hogy lemondasz saját érdekeidről mások javára. Őszintén segítőkész vagy, és megértő akarsz lenni, a családon belül épp úgy, mint a munkahelyeden, ám ezért ki is használhatnak téged.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hatékonyan gondolkodsz, cselekszel, kívülről tetterősnek látszol, és örömmel fogsz vagy kezdesz bele új ötletek, tervek megvalósításába. Mindegy, hogy a munkahelyeden egy új tervvel kapcsolatos agytorna vagy a hétvégi előkészületek megbeszélése, ötleteidre, gondolataidra, energiádra garantáltan számíthatnak a többiek.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az állatövi jegyek szülöttei között talán te vagy a legalkalmazkodóbb. Határozott természeted van, mégis szükséged van támogatásra. Mostanában egyre többször vagy szétszórt, kissé zavart, ugyanakkor kedélyes. Erős érzelmességedet igen nyíltan tudod kifejezni. Sokkal gyengédebb és szeretőbb vagy, mint mások.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kifelé gyakran vakmerőnek, határozottnak és kissé erőszakosnak tűnsz. Ezt belső vezetői képességed okozza. Saját érdekeid által vezérelve nagyon kategorikus lehetsz, ha a helyzet megkívánja. Olyan erős, szilárd és kitartó tudsz lenni, mint a legszebb gyémánt. Mindenre, amiben érintett vagy, kiterjesztheted ellenőrzésedet.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon egyenes, gyakorlatias és meg nem alkuvó természeted van. Ez elsősorban a születési horoszkópodban elfoglalt bolygóállások hatásának köszönhető. Szinte mindig kiállsz az igazság, a következetesség, az etika mellett. Ha rosszul használod az adottságaidat, akkor könnyen beképzeltté és akár hajthatatlanná is válhatnál.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon jó természeted van, kiválóan tudsz alkalmazkodni. Karaktered jellege: a tó, míg a felszíne nyugalmat sugall, belül rejtett érzelmekről, álmokról és gondolatokról árulkodik. Diplomatikusan fejezed ki magad, de most különösen romantikus és nosztalgikus vagy.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az ekliptikán szereplő jegyek szülöttei között talán te vagy a leginkább magának való, saját életteret kívánsz, halk szavú vagy, így más önkifejezési csatornákat keresel, mint például a zene, a munka vagy a művészet. A jegyedhez társuló hegy szimbólum erős páncéllal, ám egy sebezhető ponttal is felruház téged.






Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az állatövön a tied a 9. számú jegy. Ez a legélénkebb és a legéleterősebb az összes között. Nyíltszívű vagy, és hihetetlenül gyengéd tudsz lenni. Vidám személyiséged rendkívül ösztönző lehet, Tűz-természeteddel fellelkesítheted a környezetedet. Életstílusodban fellelhető a büszkeség és a hiúság, bár ez magánéletedben és egyéb megnyilvánulásaidban is jelentkezhet.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Magánügyeidet igyekszel titokban tartani. Elképesztő energiával rendelkezel, és mindig tanulsz az életed során felbukkanó nehézségekből. Ha kikényszerítik belőled, vagy feldühítenek, hihetetlenül ösztönösen és hirtelen tudsz lépni. Életvidám, életerős, érzéki, néha önző, de ugyanakkor mélyen megértő ember vagy.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma talán kissé lázadónak tűnsz, kiszámíthatatlan vagy, és hajlamos a nagyzolásra. Személyes kapcsolataidban mások néha visszahúzódónak találhatnak, akinek saját „barlangra” van szüksége, ahol feltöltődhet, elgondolkodhat és elemezhet. Nagyon magabiztos vagy és ellentmondást nem tűrő a céljaid elérésével kapcsolatban.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Ha provokálnak, igen agyafúrtan tudsz reagálni. Az emberekhez fűződő közvetlen kapcsolataidban megfontolt, tapintatos és diplomatikus vagy. Szavahihető ember, aki betartja a határidőket, ám sokszor fennakad a részleteken. Ha a családon vagy a baráti társaságon belül biztonságban és jól érzed magad, rendkívül szellemes és szórakoztató lehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top