Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 26. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Valójában amire most vágysz, az a béke és a harmónia, legalábbis ezt képzelted el. Ha megtaláltad már a magadhoz való partnert, vagy ha elfogadtad azt, amit a másik nyújtani tud neked, úgy az élet gazdagabb és értelmesebben eltöltött lesz, mert a kooperáció és a kölcsönös adok-kapok lesz a legfontosabb, így érzed majd jól magad.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Te vagy mindenben az első, aki azt mondja: „hazavihetem, és hétfő reggelre kész”. Mindezek ellenére nem látszol túl magabiztosnak. Ha nyílt kritikát kapsz, vagy nem értékelnek megfelelően téged, elbizonytalanodsz, kicsúszik a lábad alól a talaj, magadba fordulsz, levertté, fásulttá válhatsz. A másoknak nyújtott szolgálat növeli az önbizalmadat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lelkesedésed azonnal alábbhagy majd, ha a részletekkel kell foglalkoznod. Talán túlságosan is nagy energiát bocsátasz ki mostanában, ezzel a zűrzavar érzetét keltheted. Kalandvágyó, energikus természettel áldott meg az élet. Hangulatod villámlása környezeted minden tagjára hatással lesz most. Ha te boldog vagy, brillírozol és elégedettnek mutatod magad, a többieket is ilyenné tudod varázsolni.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma sütkérezhetsz a dicséretek fényében, de ugyanakkor szükséged van arra, hogy segítsenek neked. Közvetlen környezeted most is nagy hatással van rád. Partnered egészségi állapota, a munkahelyi hajsza vagy bármi más mélyen befolyásolhat téged. Könnyedén meg tudsz birkózni a stresszel.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Eléggé kettősnek ígérkezik a nap: vagy elképesztően törekvő és termékeny vagy, vagy nagyon fásult, esetleg lusta és céltalan. Végül is bármilyen célt tűzöl ki magad elé, mindenképpen megvan az erőd ahhoz, hogy legyőzz minden akadályt. Gyorsan tanulsz a hibáidból, és a többi jegy szülötteivel szemben megvan benned az a képesség, hogy vissza tudsz lépni.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Határozott véleményed van arról, hogy mi helyes és mi helytelen. Ha ehhez magabiztosság is társul, kész a személy, aki végtelenül őszintén beszél. Most vagy a legalkalmasabb a vezetésre, mások gyakran úgy érezhetik, hogy bűvkörödbe és hatásod alá kerültek. A tökéletességre törekszel, és végtelenül kritikus vagy saját magaddal és a munkáddal szemben is.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jó a kifejezőképességed, kiválóan szórakoztatsz másokat és jó humorérzékkel bírsz. Ma különösen brillírozol, te vagy a nyilvános beszédekben a legmeggyőzőbb. Talán egy kicsit zavartnak érzed magad a kifejezésedben, de valójában ez nem jellemzője mélyebb természetednek. Legnagyobb erősséged az a képességed, ahogyan másokra figyelsz.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai bolygóállások erőtől duzzadó és energikus természetet adnak neked, azzal a vággyal, hogy szabad és kötetlen lehess vállalkozásaidban, ám ugyanakkor önkényeztető és mohó is lehetsz. Erősséged a célelvűség, hogy a munka legyen elvégezve, ám ez szélsőséges esetben fanatikussá tehet téged.






Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hajlamos vagy az önzésre. A napokban többször elő fog fordulni, hogy meggondolatlanul cselekszel, anélkül hogy számolnál a következményekkel, és noha szereted az ötleteidet azonnal valóra váltani, azok nem feltétlenül állják meg a helyüket. Az állatövi jegyek szülöttei közül te élsz leginkább a jelennek.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ösztönösen és lelkesen állsz az élet dolgaihoz. Ám azok, akik jobban ismernek, másik arcodat is meglátják: komoly, határozott, megfontolt és logikus vagy. Szükséged van elismerésre, akár otthon, akár a munkahelyeden. Valószínűleg felvállalod az irányítást, ha kihívást látsz benne.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Figyelj arra, nehogy makacs vagy meggondolatlan legyél, mert be fogod látni, hogy szükséged van mások segítségére. Ha biztos talajt érzel a lábad alatt, szabadon fejezed ki magad, és magabiztosságod nem csökken a nehéz feladat láttán. Ha bajba jutsz, ügyesen ki tudod beszélni magad.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Kényszerhelyzetben próbálj meg diplomatikus megoldást kicsikarni. Segítőkész, készséges és különösen figyelmes vagy. Számos esetben elveszhetsz a részletekben, amely bosszantja környezetedet. Mindezek ellenére bízhatsz másokban. Felületes ismeretségekben légy nyugodt, csendes és magabiztosságot sugárzó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top