Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 27. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Igazán nem panaszkodhatsz a párkapcsolatodra, kedvesed akár a világ végére is elkísérne, ha hagynád, csak mondd meg neki, hova szeretnél utazni. Most szeretnéd magadban tartani érzelmeidet, gondolataidat, félénk vagy és zárkózott.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Talán túlságosan, esetleg a „megszállottságig” ügyelsz ma a részletekre, ezért a környezetednek a lényegre kell irányítania a figyelmedet. Viselkedésedben és megjelenésedben változtatni kellene a konzervatív vonalon. Próbáld egy kicsit jobban követni a divatot. Nyugodtan hívd fel egyik családtagod figyelmét arra, hogy te is be szoktad tartani, amit ígérsz, és ezt joggal várod el tőle is.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Mars majdnem pontosan szemben áll az Ikrek középpontjával. Ez harciassá, idegessé varázsol téged. Ám ha ingerült vagy és zavart, a többieknek is kedvét szeged. Egyikőtök sem szeret veszíteni, sem fizikai, sem érzelmi szempontból, ám ezt a mostani vitát te inkább hiúságból veszed annyira a szívedre. Ha nem engednek a saját utadon járni, még zavartabbá, még ingerültebbé válhatsz.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma nyitottságod és bizalmad kétféleképpen érvényesülhet. Először hatással lehetsz másokra azáltal, hogy bizalmat keltesz mondanivalóddal vagy tetteiddel. Ez különösen hatékonnyá tehet téged főleg a szóbeli kommunikáció terén. A másik oldalról, a másokhoz fűződő majdnem megkérdőjelezhetetlen bizalmad már a hiszékenység határát súrolja.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem szívesen veszed másoktól a tanácsokat és a kritikát, mégis kivételes társaságot tudsz összekovácsolni, és nem szokatlan, hogy tanácsért és segítségért fordulnak hozzád. Szilárd családi háttérre van szükséged, ahol mindenki mindenkire mindig számíthat. A Szaturnusz hatása miatt most nem könnyű neked az egyenes úton haladni, de legalább próbáld meg.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Lehet, hogy te a saját jegyednek csendesebb, befelé fordulóbb, már majdnem látnoki szülötte vagy. Ez mint félénkség is jelentkezhet, de inkább arról van szó, hogy nem szívesen játszanál nyílt lapokkal. Nem feltétlenül kürtölöd világgá terveidet, a kritikától való félelem miatt vagy magabiztosság hiányában.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Csodálatra méltó, ahogyan másokat érvényesülni hagysz, és bátorítod őket, miközben te is a figyelem központjában tudsz maradni. Ez a tökéletes vendéglátás legjobb ismérve. Türelmes vagy, és ügyesen el tudod rendezni, hogy az emberek otthon érezhessék magukat bármilyen környezetben.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A környezeted akkor segít a legjobban, ha belső erődet szellemi párbeszédben hozza a felszínre. Szükséged van arra, hogy a munkahelyeden, és otthon részt vehess a vitákban és a megbeszélésekben, bármilyen ügyről is van szó. Be kell látnod, hogy többször kell gyakorolnod az önfegyelmet, és többet kellene segítened az otthoni munkában.






Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A legnagyobb segítséget azoktól az emberektől kapod, akik felkészítenek téged mások elfogadására, az önfegyelem gyakorlására, a tervezésre, a feladatok átlátására. A tűz elemnek, amely jellemzője a Nyilas jegyének, szüksége van korlátokra, és mivel eléggé lobbanékony vagy, életedben mindenképpen rendet kell tenni.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Képes vagy tanulni a saját hibáidból, és egészen addig szavadat sem lehet hallani, amíg valaki nem kezd ki veled, olyankor cáfolhatatlan érvekkel rukkolsz elő. Azok, akik alaposabban ismernek, figyelmesnek, filozofikusnak és könnyednek találnak. Józan eszed magabiztossággal és következetességgel párosul.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bízz másokban! Lehetőséged van a magad csendes módján hatással lenni a többiekre. A csillagok hatalmas akaraterővel, törekvő és anyagias természettel ruháztak fel. Jó túlélőképességeddel most is le tudod győzni a nehézségeket. Segítőkész vagy és készséges, a munkahelyen vagy a családon belül szereted diplomatikusan elsimítani a viszályokat.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Ma válogatós vagy. Míg a felszínen visszafogottnak és zárkózottnak látszol, mélyen rejlő, igazi erőd előtör, ha erre mások kényszerítenek. Néha mások kiszámíthatatlannak hisznek. Ám ha hajlandóak téged alaposabban megismerni, víz elemű természeted jobban kibontakozhat. Valójában szeretsz a dolgokra szélesebb távlatból tekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top