nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 28. csütörtök)

Napi horoszkóp (12. 28. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha elhatározod magad, hirtelen terveid meglepetésszerűen érintik majd a környezetedet. Ma könnyebben befolyásolható leszel, ezért esetleg akár zűrös helyzetekbe is keveredhetsz. Jó, ha tudod: kényszerhelyzetben a józan ész ellen szóló döntést hozhatsz, amit a későbbiekben megbánhatnál.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kiváló diplomáciai képességgel rendelkezel, sajnos ma többször találod magad vitatkozó emberek között, esetleg veszekedések kereszttüzében. Ami komoly problémához vezet nálad: a be nem tartott ígéretek, illetve azok a felállított erkölcsi normák, amelyeket te már nem tartasz magadra nézve érvényesnek. A rossz érzéseket könnyedén feloldhatod, ha a hétvégét kirándulással töltöd.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A legjobb ötlet, ha hagynak téged ötleteket gyártani, és hagyják, hogy kiteljesíthesd személyiségedet. Nyugodtan szenteld magad a hobbidnak, lehetséges, hogy nemsokára ebből fogsz megélni. Természetednél fogva kíváncsi vagy, ezért ne engedd, hogy letörjék érdeklődésedet, főleg azzal, ha valaki a kérdéseidet félvállról veszi.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sajnos nem szabad azt hinned, hogy mindenki olyan megbízható. Kérd ki közeli barátod vagy bizalmasod véleményét, mielőtt bizalmon alapuló új kapcsolatba, akár párkapcsolatba lépnél bele. Kitartó ember hírében állsz, aki nem fél megfogni a munka végét. Elővigyázatosabbnak kellene ma lenned, nehogy valaki a kelleténél jobban kihasználjon.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha nincs megfelelő felettesed, akkor szívesen járod a saját utadat, ugyanakkor nagyon nyitott vagy más hatásokra, jóra-rosszra egyaránt. Sérülhet a lelked, ha mások hasznot húznak a segítőkészségedből. Ha ez megtörténik, főleg szülőként levertté, gyanakvóvá és zárkózottá válhatsz. Jól nézd meg, kinek nyújtasz önzetlenül segítséget.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Megfelelő vitaminforrásra lenne szükséged. Jól tennéd, ha felkeresnél egy szakembert, aki a legjobb tanácsokkal látna el téged. Fontos az is, hogy lehetőséged legyen ötleteidet bizalmasan kifejteni, és fontos, hogy ne kapj rossz hangulatú visszajelzéseket. Így tudod megakadályozni, hogy tevékenységedben túlságosan zárkózottá, esetleg merevvé válj.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az öröm a vidám, szórakoztató és szellemes természetedet erősíti. Karaktered másik oldala viszont csak rád tartozik: képes vagy nemcsak saját élettapasztalatodból meríteni, hanem őseid bölcsességéből is, főleg azon a téren, ami nagyon leköt téged. A legnagyobb segítség a számodra, ha segítenek megteremteni számodra a társasági élet feltételeit.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Csupa jókedvű ember vesz körül, közöttük te sem szomorkodhatsz, próbáld meg könnyedebben venni az életet, bár a hozzád közel állók tudják, hogy szükséged van az egyedüllétre, és időre, hogy feltöltődhess. Ilyenkor szűkszavúvá válsz, és magányra vágysz. Bár zárkózottnak tűnsz, mégis hatalmas, rejtett energiákkal rendelkezel.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hatalmas energiatartalékokkal rendelkezel, de ez mások számára nem nyilvánvaló, hiszen megpróbálod leplezni. Tanulni szeretnél a hibáidból, ám a kihívások újra és újra felbukkannak az életedben. Akiknek sikerül közel kerülnie hozzád, rádöbbenhetnek, milyen mély, belső titkokkal rendelkezel.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Erős biztonságérzeted arra enged következtetni, hogy stabil lábakon állsz, nyugalmat árasztasz. Érzékenységedet és gondolatiságodat domborítod ki, ha a világról elmélkedsz. A mai nap bolygóállásai azt jelzik, hogy igen kifejező, ösztönös és energikus vagy. Meghatározód az a belső erő, amely a nehézségek legyőzésének képességével ruház fel.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elérhető és földi célokat kellene kitűznöd magad elé. Félelmetes akaraterővel rendelkezel, és most nagyon szeretsz majd a középpontban lenni. Szórakoztató, szellemes és elbűvölő vagy, szívesen barátkoznak veled ma az emberek. Modorod, stílusod általában udvarias, csendes, szerény, mélyen megbízol másokban. Ám ha kényszerhelyzetbe kerülsz, a hozzád közel állók talán meglepődnek viselkedéseden, tartózkodóvá, elszánttá, ellentmondást nem tűrővé, még talán merevvé is válhatsz.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A Halak jegyében most még az Uránusz tranzitál. Ezáltal hajlamod van a vezetésre. Egyenes és erkölcsös vagy, aki természetét bátran vállalja. Elbűvölő, könnyed, jó kedélyű és független ember látszatát kelted. A mélyben mégis valahol nehéz kiszámítani reakcióidat, most egy picit a makacsság és a szeleburdiság is jelen van természetedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top