nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 30. szombat)

Napi horoszkóp (12. 30. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Sok bátorításra van ma szükséged, szeretnéd, hogy minél nagyobb társaságod legyen, szeretnéd, hogy megnyíljon előtted a világ, vagy te csodálkozhass a világra olvasás vagy utazás révén. A család részéről jelentkező túlzott féltés ronthatja a helyzetet. Kifelé extravagáns, határozott és feltűnő a viselkedésed, ám kapcsolataidban ma merev és görcsös is lehetsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Akár baráti körben, akár üzleti kapcsolataidban szavahihetőséged vitathatatlan. Tetteidben a következetesség látszik, segíted és támogatod a környezetedet. Ma mintha túlzottan alapos lennél, a végletekig képes vagy ügyelni a részletekre. A következő órákat a Föld elem irányítja, emiatt fáradtnak és szótlannak mutatkozol a többiek előtt.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai napon érzékenyebb leszel. A mai nap Víz elemei mélységgel és töprengésre való hajlammal ruháznak fel téged, amely elfedi a lappangó kalandvágyat és a határozott szellemet. A felszínen az emberek tapintatosnak és segítőkésznek, a munka terén megbízhatónak és igényesnek találnak majd. Ám ha közelebb kerülnek hozzád, csodálkoznak a makacsságodon.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A születési horoszkópodban az egyik legfontosabb bolygó, a Nap, Víz elemű jegyben áll. A fellelhető Víz természet a nyugalom és a diplomácia tulajdonságaival ruházott fel téged. Rugalmas vagy, és könnyedén veheted a mindennapokat. Erőteljes karaktered a lobbanékonysággal határos, és nem torpansz meg a legnehezebb munka láttán sem.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A szemben álló Neptun nyugalommal és gondolatisággal ruház fel, de ez elkendőzi belső tartalékaidat és kalandvágyadat. Diplomatikus, segítőkész, határozott és megbízható vagy első látásra, de a mélyebb megismerés felfedheti merészségedet. Ez csak abban az esetben tárul fel, ha olyan akadályokat gördítenek eléd, amelyet erős akarattal és rámenősséggel könnyen átugornál.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Alapvetően fontos a számodra, hogy érezhesd: elismernek, akár a családodban, akár a munkahelyeden, akár egyéb társaságban. Központi helyet töltesz be a vállalkozásokban, és élvezed, ha hangodat hallathatod. A mai bolygóállások hangsúlyozzák a Víz elemet: eszerint nehezen hozod a felszínre a mélyben rejlő belső erődet.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai bolygóállások komoly vezetői képességekkel ruháznak fel. Őszinte vagy és átgondolt, emelt fővel jársz a világban. A Víz elem a mai horoszkópábrán felszínre hozza a kalandvágyat benned, amelyek titkos erőként rejtőzik benned. Környezeted ösztönzőnek, gyengédnek, lobbanékonynak és ösztönösnek talál.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az emberek túl igényesnek találnak, vigyáznod kell, nehogy a részletek rabjává válj. Őszinte, egyenes, megfontolt vagy a munkában, logikus, előrelátó és figyelmes. Kényszerhelyzetben tapintatos és diplomatikus tudsz lenni. Akiket közel engedsz magadhoz, elővigyázatosnak tartanak, az esetleges késlekedéseid miatt.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jó munkabírásodhoz és kimondottan erős akaratodhoz rámenősség társul, amely merészséggel és akaratossággal párosulhat. Ha akadályokkal kell szembesülnöd, neked vannak talán a legjobb adottságaid ahhoz, hogy felülkerekedj rajtuk. Barátaid és családtagjaid oly ösztönösnek és energikusnak tartanak, hogy csak nehézségek árán tudnak ötleteiddel és lelkesedéseddel lépést tartani.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Végtelen magabiztosságod lehetővé teszi, hogy félelem nélkül állj a kihívások elé. Szellemességed és humorérzéked híven tükrözi véleményedet. Ösztönösen elbűvölő vagy: meghallgatod mások problémáit, s ezzel könnyítesz lelkükön. Bár belsőleg könnyed vagy és rugalmas, érezned kell, hogy törődnek veled, mind társadalmi, mind családi szinten.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szükséged van arra, hogy méltányolják ötleteidet. Lenyűgöző stílusod jól illeszkedik írói vénádhoz. Az élethez való félreérthetetlen és következetes hozzáállásod mások számára őszinteséget és megbízhatóságot tükröz. Valahol mélyen mégis visszafogott és elővigyázatos vagy. Modorod és stílusod közvetlen és kritikus: mindenre odafigyelsz.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Képes vagy felhalmozott tapasztalataidat bármiben hasznosítani. Ez megértővé és ugyanakkor remek szónokká tesz téged. Stílusos, független és elbűvölő vagy. A felszínen csendes, segítőkész, udvarias ember benyomását kelted, aki megbízik másokban és megtartja a szavát. Ám belül sokszor félénk, visszahúzódó és olykor barátságtalan is tudsz lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top