nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. január 1-tõl 7-ig

Heti horoszkóp 2007. január 1-tõl 7-ig




Kos

Új év, új lehetőségek, neked ebből már az első napokban sem lesz hiány. Légy nyitott mindenféle új dolog iránt, ebben a heti bolygóállás is segítségedre lesz. Bár a Merkúr miatt némi nyugtalanság is beköltözhet az életedbe, itt az ideje, hogy új fába vágd a fejszédet. Cserélj munkahelyet, költözz máshová, kezdj fogyókúrába, tégy bármit, a siker garantált!
Szerelem: Minden Kosnak alkalma adódik egy kis lazításra, flörtölésre ezen a héten. Ne várj többet ettől a lehetőségtől, mint egy egyszerű kalandot, az érzelmeknek kár helyet adni.







Bika

Itt az ideje annak, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodat elhagyd, sőt egyenesen elfelejtsd az óévvel együtt. Ki kell nyílnod a világ felé, új ismeretekre és ismeretségekre kell szert tenned. Munkahelyeden, karriered terén és magánéletedben egyaránt segíteni fog ez az átalakulás megoldani sok problémát. Ha kell, most légy adakozó és önzetlen, segíts másoknak, ez is jó érzéssel tölthet el.
Szerelem: Számodra nagyon fontos, hogy egy párkapcsolat tiszta és meghitt legyen, ezzel nincs gondod, jó úton jársz. A magányos Bikáknak minden esélyük megvan új szerelem elindulására.



Ikrek





Az új év vadonatúj lendületet hoz mindennapjaidba. Karriered vagy tanulmányaid fontos szerepet kapnak. Persze ez egy Ikrek jegyűnél nem is csoda. Szellemileg és fizikailag is friss és összeszedett vagy, jól haladnak a dolgaid. Pénzügyekben jó irányt vehet életed, azonban kisebb vitáid alakulhatnak ki családoddal, rokonaiddal. Próbálj meg mihamarabb békét kötni mindenkivel.
Szerelem: Érzelmi életed terén szépen alakulnak a dolgok, de kerülj itt is mindenféle vitát. Ha még keresed az Igazit, akkor a hét második felében bizony megtalálhatod.







Rák

Az ünnepeket követően nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is csökken kissé. Inkább vonulj vissza, és próbálj meg mihamarabb feltöltődni. Komoly esély van rá, hogy változás áll be kapcsolataidban, barátokat veszíthetsz el, konfliktusok alakulhatnak ki családoddal. Igyekezz elkerülni mindenféle vitát, most csak vesztesként kerülhetsz ki ezekből!
Szerelem: Bizony könnyen előfordulhat, hogy ez a hét végleges szakítást hoz szerelmi életedbe. A magányos Rákoknak kevés az esélyük arra, hogy tartós kapcsolatot alakíthassanak ki most.








Oroszlán
 
Már alig vártad, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas mindennapok, égsz a láztól, hogy dolgozhass vagy épp tanulhass. Dolgos napoknak nézel elébe! Bár egyébként sem igazán szeretsz egy helyben toporogni, de a hét folyamán igen felfokozott tempóban fogod a feladataidat végezni. Ennek eredményeképpen sok emberrel kerülhetsz kapcsolatba, új barátságok szövődhetnek.
Szerelem: Párkapcsolatodra is az izgalmasság lesz jellemző, maradjon is így. Szingliként viszont felejtsd el a „magány” szót, vesd bele magad az életbe, pénteken rátalálhatsz az igazira.








Szűz


Új esztendő, új fogadalmak, csak tartsd is be őket! A héten kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, rengeteg alkalmad lesz arra, hogy információt cserélj, és ebből később sokat profitálhatsz. Ha teheted, ne csak a saját, hanem mások: családod vagy barátaid érdekeit is képviseld. Sok új emberrel ismerkedhetsz meg a héten. Jó fordulatok várnak rád ezekben a napokban.
Szerelem: Párkapcsolatodat is ideje lenne megújítanod, együtt könnyebben megoldhatnátok esetleges gondjaitokat. Új ismeretségre a hétvégén számíthat az, aki még szingli.







Mérleg

Nemcsak álmodoztál róla az elmúlt időben, hanem végre beköszönthet életedbe a változás. Beindul az élet, jössz-mész, mindenkivel kommunikálsz, új ismeretségeket kötsz, sok mindennel foglalkozol. Egy biztos, az unalom most messzire elkerül! Bárkit lenyűgözhetsz eredetiségeddel, szellemességeddel, olyanokat is, akik eddig megközelíthetetlenek voltak. Ezért lehetőleg ne büntesd magad azzal, hogy az irodában vagy otthon kuksolsz, és saját életedet teszed egyhangúvá!
Szerelem: Érzelmek terén is nagy fordulatok várnak minden Mérlegre. A párjukat még keresők már a hét elején jól nyissák ki a szemüket.







Skorpió


A tavalyi év fáradalmainak és kemény erőfeszítéseinek lassan megjön az eredménye. Bár lehet, hogy még mindig nem fognak szóban vagy egyéb javakban értékelni, de a munkahelyeden és otthon is egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek. Továbbra is nagy segítséget és támaszt jelent számodra a családod, akikre bármikor számíthatsz. Ha egészségedet szeretnéd megóvni, itt az ideje, hogy tegyél is érte.
Szerelem: Párkapcsolatoddal sem lehet semmi gondod, sőt a nyugalmas napokat ideje lenne izgalommal megtölteni. Magányos Skorpióként a hét közepe kínál alkalmat új kapcsolat kialakulására.







Nyilas

Egyvalami az új év beköszöntével nem változott: figyelmedet az anyagiak felé fordítod most is, számos problémát szeretnél megoldani. Ez egy Nyilas jegyűnél nem meglepő dolog, bár most különösen nagy erőket áldozol erre. A hét második felében konfliktusba keveredhetsz, ebben közrejátszhat a benned felgyülemlett, elfojtott düh is. Próbálj nagyobb türelmet és önfegyelmet tanúsítani mások felé!
Szerelem: Partnerkapcsolatodban is felütheti némi feszültség a fejét, inkább beszélgessetek viták helyett. A szingliknek nem ez a hét hozza meg a fordulatot szerelem terén.








Bak

Az új év első hetének kedvező csillagállása könnyedén hozzásegíthet ahhoz, hogy új embereket ismerhess meg, hogy sokat mozogj és kommunikálj, és semmiképpen se válaszd most a magányt társadul. Szerdán légy nagyon körültekintő, mert fennáll a veszélye egy hirtelen indulatokból fakadó veszekedésnek, esetleg balesetveszélynek. Szerencsére amilyen hirtelen következnek be ezek az események, olyan gyorsan el is illannak.
Szerelem: Érzelmi életedben is adódhat kisebb probléma, de szerencsére partnerednek helyén lesz az esze, és gyorsan lecsitítja a belőled kitörő indulatokat a hét közepén. A magányosok a hétvégén számíthatnak jelentős fordulatra.









Vízöntő

Nagyon vártad az új évet, s bizony meg is van annak az esélye, hogy pozitívan induljon az esztendő. Különösen a munkáddal kapcsolatos új dolgok iránt leszel fogékony és nyitott. Ha valami új pénzügyi befektetésen töröd a fejed, akkor szóba jöhet minden, ami ingatlannal vagy tőzsdével kapcsolatos. Eljött az ideje annak is, hogy elvontabb dolgokkal is foglalkozz, például elmélyedj az okkult tudományokban is, persze csak akkor, ha érdekel.
Szerelem: A hétvégén kapcsolódjatok ki partnereddel, kellemes időnek néztek elébe. A szingli Vízöntők csütörtökön vagy pénteken kapnak komoly esélyt az ismerkedésre.







Halak

Neked könnyen olyan érzésed lehet, mintha még mindig a tavalyi esztendőben élnél. Sokat álmodozol, és nagyon nehezedre esik visszaállni a dolgos hétköznapokra. Próbáld meg elűzni rosszkedvedet, és mosolyogj egy kicsit többet. Ez a nem túl jó hangulat, ami eluralkodik rajtad, hajlamossá tehet arra, hogy a kelleténél erőszakosabban lépj fel az emberekkel szemben, pedig hidd el, erre semmi szükség.
Szerelem: Ne csodálkozz, ha partnered választás elé állít a hét közepén: a rosszkedved vagy Ő? A választás nem kérdés! A magányos Halaknak a szombati nap tartogat meglepetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top