nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 01. hétfõ)

Napi horoszkóp (01. 01. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most előbbre léphetsz a szakmádban vagy hivatásodban, és elismerésben részesülhetsz vagy bizalmat szavaznak neked. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgaid. Most a teljes őszinteség jelent belépőjegyet a sikerekhez. Szüleidhez fűződő kapcsolatod most nagyon fontossá válhat, valószínűleg valamilyen üzleti összefüggésben. Maradj hű önmagadhoz, mindenféle színjáték nélkül.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Erős akarattal, állhatatossággal, szilárdsággal, diplomatikus készséggel rendelkezel. Ezért nagyon is alkalmas vagy arra, hogy terveidet, elképzeléseidet megvalósítsd. A Nap a kilencedik házban rámutat azon lehetőségeidre, hogy sikered lehet a jog, vallás vagy utazás terén. Tehetséged van idegen nyelveket tanulni, és majdnem mindenkivel szót értesz.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Nap a 8. házban kitűnő képességeket ad neked, képes leszel más emberek támogatását megszerezni. Megtörténhet, hogy valamilyen örökséget fogsz kapni, vagy pedig hogy más emberek pénzét kezeled. Lehetnek pénzügyi nehézségeid, akár a vagyon hibás kezelése vagy a társad túlzott költekezései miatt. Lehet, hogy szembesülhetsz olyan nehézségekkel, amelyek valamilyen formában kapcsolatban vannak az édesapáddal.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Nap most a VII. házban tranzitál. Könnyen jogvitákba keveredhetsz. Ez esetben jól teszed, ha előbb jogászokkal konzultálsz. Ebben az időszakban nem járnál olyan jól, ha csak önmagadra támaszkodnál a másokkal való együttműködés helyett. Akár üzleti, akár személyes vonalon nem árt megvizsgálni kapcsolataidban betöltött szerepedet, vajon biztosan nyújtasz-e annyit, mint amennyit te kapsz másoktól.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Figyelmedet most inkább a munkádra kellene összpontosítanod, élvezni fogod, ha találsz valami javítanivalót rajta. Érdekes eseményeknek lehetsz tanúja munkáddal kapcsolatban. Valószínűleg többet aggodalmaskodsz egészséged miatt. Hasznodra is válna, ha elkezdenéd megszervezni a rutinvizsgálatokat, minél előbb túl kellene rajta lenned.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Új szerelmi kapcsolatokat létesíthetsz vagy meglévő kapcsolatodban válsz jóval aktívabbá ezen időszakban. Remek alkalom nyílik arra, hogy gyermekekkel töltsd el az időt és átgondold a hozzájuk fűződő viszonyodat. Ha vannak gyermekeid, vidd el őket egy kicsit szórakozni. Ez egy igen gondtalan időszaknak ígérkezik, amikor önmagad akarod adni, és ezt most szabadon meg is teheted.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesd magadat. Ez nem tenne jót az emésztésednek, sem a testsúlyodnak, és később egyébként is bűntudatod támadna emiatt. Kedved támadhat környezeted csinosítására, de gondolj a gyakorlatias szempontokra is, és ne lőj túl a célon. Mindazonáltal most jól ki tudod fejezni belső érzelmi világodat otthonod külalakjában. Ezt az időszakot hasznosan és élvezetesen töltheted családtagjaid vagy közeli barátaid társaságában, azért mert önmagaddal is jóban vagy.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyre jobban megoldódik a „nyelved”, vagyis egyre többet beszélgetsz. Nagyszerű alkalmaid nyílnak arra, hogy kifejtsd nézeteidet az egyes témákban, de ne feledd el meghallgatni a többieket is. Szedd rendbe gondolataidat, mielőtt hangot adnál nekik. Valószínűleg fáradhatatlan leszel, és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az általad értékesnek tartott dolgokkal vagy eszmékkel kellene foglalkoznod, és azzal, hogy előrelépj és pénzt csinálj. Ilyenkor érdemes átgondolni és átszámolni értékeidet. A Jupiter saját jegyében uralomban áll, így nagyon jó eséllyel indulsz ahhoz, hogy vagyonodat növelni tudd. Bármely erre irányuló ötletedet megvalósíthatod, vagy kérj új ötleteket a barátaidtól.








 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Boldog születésnapot kívánok minden Bak jegyű olvasónknak! A Nap ma kellemetlen fényszögben áll a házasságot jelző Mérleg jegyével, így előfordulhatnak nálad is kisebb-nagyobb problémák a párkapcsolatodban. Ki kellene várnod ezt a kb. egy hónapos tranzitot az esetleges konfliktusok megoldásával. Akkor majd nem leszel annyira saját magaddal elfoglalva, hogy ne tudd észrevenni a másik fél szempontjait.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Képes vagy arra, hogy minden gátló körülményt, viselkedést megváltoztass, de egyedül a kívánság még nem jelenti azt, hogy ezt már meg is tetted. Komoly önfegyelemre és kitartásra van szükséged most. Legyél őszinte önmagadhoz, és tedd azt, ami helyes. Támaszkodj az újonnan megszerzett ismeretekre, módszerekre és képességekre.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Remek alkalom, hogy megfigyeld és kielemezd családi kapcsolataidat vagy elgondolkodj a saját belső működésedről és viselkedési mintáidról. Vedd észre, ha neveltetésedben gyökerező, idejétmúlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják ténykedéseidet bizonyos helyzetekben. Főleg arra ügyelj, nehogy túlzottan birtokló viselkedéseddel elriassz valakit magadtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top