nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 06. szombat)

Napi horoszkóp (01. 06. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Nap quadrátot vet a Kos jegyére, emiatt fantasztának látszol, és környezeted nem ért téged. Nagy lelkesedésedben igen gyorsan cselekszel, sajnos nagyon is meggondolatlanul. Szívesen veszed át bármely területen az irányítást. Minden ellenállás dacára szilárdan haladsz a célod felé. Egy dologra kell csak vigyáznod: saját féltékenységeddel szétrombolhatod azt, amit eddig nehéz munkával felépítettél.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Keresd az újdonságot és a másságot a művészetekben, emberekben, eseményekben vagy helyszínekben, csupán az érdekesség kedvéért. Látóköröd kitágul, és valószínű, hogy ennek minden pillanatát élvezni fogod. Kiváló időszak vakációzásra, főként olyan helyeken, ahol még nem jártál. Viszont nehezen tudod kivonni magad a rokonszenv és ellenszenv befolyása alól.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érzelmeid és reakcióid ma keresztülhúzhatják döntéseid ésszerűségét és kommunikációs zavarokat okozhatnak. Tudattalan impulzusok és múltbéli gondolkodási, illetve viselkedési szokások törhetnek ma felszínre, ami zavart kelt és nehézségeket gördít érzelmeid kifejezésének útjába. Állandóan tedd fel a kérdést, hogy vajon az, amit most gondolsz vagy érzel, valóban a saját gondolatod és érzelmeid-e, vagy pusztán másokról átvett „tantételek”, amivel sosem azonosultál igazán.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha nem vakított el a csillogás vagy a dicséret, vagy éppen a külső nyomás, akkor nem lesz semmi baj. Ha viszont továbbra is megtartod azon kötődéseidet, amelyek túl gyerekesek már ahhoz, hogy továbbvidd őket, akkor ezeket az életszerkezeteket kirántja alólad a sors. Ez ismét a visszavonulás időszaka az életedben. Találd meg azt a mélyen lévő központi pontot, amely körül az élet körhintája forog.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Szakmai és magánéleted összeütközésbe kerülhet egymással, vagy tudatos és tudat alatti vágyaid között támadnak feszültségek. Bárhogy is legyen, be kellene látnod, hogy nem szabad alárendelned egyik oldalt sem a másiknak. Ha érzelmeid és értelmed egyensúlyát fenn tudod tartani, azért ez is egy nagyon kellemes és kielégítő nap lehet.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Vigyázz, nehogy megsérülj, vagy tűz üssön ki otthonodban vagy a házad táján, és ellenőrizd sűrűbben a mosógéped állapotát is. Előfordulhatnak emésztési zavarok zaklatott lelkiállapotod miatt, legjobb, ha nem eszel semmit, amikor idegesnek vagy elcsigázottnak érzed magad. Kedved támadhat felújítani, karbantartani, kicsinosítani otthonodat.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Könnyen perlekedő hangulatod támad, és konfliktusba keveredhetsz. Ha azonban képes vagy termőre fogni ezt az energiát és elkerülni a konfliktusokat, akkor sokra viheted másokkal együtt. Eléggé veszekedősnek mutatkozol, úgy érzed, hogy meg kell védened a hitedet, mintha a becsületed forogna kockán. Nyilvánvaló, hogy erre nincs mindig szükség, egyikünk sem azonos a hitével. Mindenesetre, ha meg kell győznöd valakit valamiről, lesz hozzá elég önbizalmad, csak óvakodj az öntelt tudálékoskodástól.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Észjárásod felélénkül és igen aktívvá válsz. Ez a tranzit mindenféle szellemi tevékenységre nézve kedvező – kivéve a döntéshozatalt. Túl gyorsan peregnek ugyanis az események ahhoz, hogy most végleges döntéseket hozz. Kiváló időszak viszont a nyílt kommunikációra, és jobban ki is veszed belőle a részedet, mint általában. Használd fel ezt az időszakot kutatómunkára, és fokozott figyelemmel ügyelj arra, hogy mindenki pontosan értse a másikat.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Új emberek léphetnek be életedbe most, gyakran segítően, gyakran hogy komplikáltabbá tegyék a helyzetedet. Nyílj meg előttük, mivel sajátos mondanivalójuk van a számodra, amely megváltoztathatja egész életedet, ha egyszer megértetted, felfogtad ezeket a mondanivalókat. Erős húzást fogsz érezni az érzelmek-dolgok megosztása és a kapcsolatok iránt.








 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Figyelmedet egészségi, táplálkozási és higiéniás kérdésekre kellene fordítanod. Esetleg pszichoszomatikus betegségek is jelentkezhetnek. Ne fojtsd el, ne titkold el, ne is palástold el érzéseidet. Mutasd ki őket! Nem áll jól neked a mártírszerep. Most elindíthatod a malomkereket. Eljött a kemény munka ideje, a felelősségek, terhek vállalása, az önként vállalt erőfeszítések ideje.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Miután az elmúlt időszakban az önmagaddal való csendes konfrontálódás révén mélységet, intenzivitást és élesebb karaktervonásokat kaptál, most készen állsz önmagad kifejezésére a korábbiaknál sokkal finomabb módon és magasabb szinten. Valamilyen módon próbáld meg kifejezni önmagadat, ez a fő feladat. Ha úgy gondolod, fess, táncolj, írj stb.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Becsvágyad hatalmas és sokra is viheted, ha nem feledkezel meg a többiek igényeiről és érdekeiről. Mások megpróbálnak majd megakadályozni téged, hacsak meg nem győzöd őket arról, hogy érdekeitek kölcsönösek és összhangba tudod hozni törekvéseiteket. Most az lenne a legjobb, ha egyedül dolgoznál, vagy legalábbis önálló feladatot kapnál vagy szereznél magadnak. Ne konfrontálódj édesapáddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top