nlc.hu
Horoszkóp
Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: az életformádban

Szerelem: Nem lehet téged a kapkodás vádjával illetni! Sőt, az idén még nehezebben esik le a tantusz, mint máskor. Valaki fülig szerelmes beléd, miközben te azt hiszed, hogy csak barátok vagytok, és addig mafláskodsz, míg elunja a várakozást, és lelép.

A házasságokban, a régi együttélésekben anyagi nehézségek adódnak. Ha válófélben vagy, az osztozkodás körüli hercehurcákból lesz eleged. Az év második felében összetalálkozol a karmikus pároddal.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• Munkádban kényszerhelyzetbe kerülsz. Igent kell mondanod egy olyan feladatra, amihez kevesebb kedvet érzel, mert megszűnik a régi. Ne félj az új helyzettől, mert ennél szerencsésebb dolog nem is történhet veled, hiszen végre az új munka mellett lehetőséged marad a családodra vagy ingatlan körüli ügyeid lebonyolítására.

• Rokoni kapcsolataidban változás történik, tisztázódik egy félreértés, megbocsátotok egymásnak, és élvezed azt a támogatást, amelyet kapsz.

• Lakásvételt vagy -eladást szerencsésen bonyolítasz, és az új helyen, ahova költözöl, hosszabb időt fogsz eltölteni.

• Békét kell kötnöd egy olyan személlyel, aki miatt csalódottnak érezted magad az elmúlt hónapokban. Nem ő a hibás egy döntésben, kényszer hatására cselekedett.

Egészség: Az idei évben nem lehet téged hipochondriával vádolni, sőt, megpróbálod az orvosokat nagy ívben elkerülni. De azért a kötelező – vagy ajánlott – szűrővizsgálatokon vegyél részt, mert ebből baj nem lehet. Többet kellene mozognod az idei évben, amely nemcsak az alakodnak tenne jót, hanem a kedélyednek is.

Pénzügyek: Kölcsön felvétele miatt vagy idegesebb, de az is lehet, hogy váratlanul kiderül, több pénzre van szükséged, mint amennyit előre kalkuláltál.

A válóperi osztozkodás során – akár házas-, akár üzlettársról van szó – észnél kell lenned, mert ha kitartó vagy, olyan tárgyak is a tieid lehetnek, amelyekről titokban lemondtál.

Sorsszerű változás: A munkában vagy a tanulásban történik. Amit már évek óta végeztél és amiben profinak érezted magad, lezárul, és újba kezdesz. Azoknak az embereknek is búcsút inthetsz, akikkel esetleg évek óta kapcsolatban álltál.

Hajlamos vagy 2007-ben: Azt hinni, hogy egy régi barátság felújítható, és majd ő fogja számodra kikaparni a gesztenyét. Nagy tévedés, nem is akar téged látni, ezért jobb, ha nem erőlködsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top