nlc.hu
Horoszkóp
Halak (02. 19. – 03. 20.)

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: a szakmában

Szerelem: Olyan szerelmes leszel ebben az évben, hogy az oltár elé akarsz állni a választottaddal. Mindenki irigyelni fog érte, hiszen nemcsak szexi, hanem olyan pozíciót tölt be és annyit keres, hogy ezzel a te életnívódat is emeli, és általa könnyebben, jobban élhetsz. Az év elején még bizonytalan leszel, hogy pontosan hogyan is akarod, és a régi szerelmed is kever-kavar, nehezen tudsz dönteni, de aztán tavasszal történik egy olyan esemény, amelynek segítségével továbbléphetsz.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• A munkában megmutatod, hogy mire vagy képes, mert nagy lehetőséget sodor utadba az élet, amely akár hosszú évekre megszabhatja karriered irányát.

• El kell engedned egy régi kapcsolatot, régi barátságot, különösen, ha ez összefüggésben volt a munkával, mert együtt már nem juthattok többre.

• Több külföldi utazást tartogat az év a számodra, amelyek közül az egyikben olyan emberekkel találkozol, akiknek hatására megváltoznak a nézeteid vagy a véleményed.

• Plátói szerelmi kapcsolatba ne tegyél több energiát, hanem koncentrálj egy valóságosra. Ne vágyakozz, és leginkább ne szaladj az után az ember után, aki mást szeret, esetleg a saját neméhez vonzódik. Viszont azzal elmerülhetsz a szerelemben, aki nem annyira művészi beállítottságú, mint te, de ő az igazi.

Egészség: Az idegeid megviseltebb állapotban lesznek, amelynek fő oka a stressz. Ügyelj a táplálkozásodra, a hétvégeken pihenj, és járj úszni, tanulj meg jógázni, amivel oldhatod a feszültséget.

Pénzügyek: Rengeteget fogsz dolgozni ebben az évben azért, hogy törleszteni tudd az adósságodat, vagy meg tudd venni azt, amit már évek óta szeretnél. Olyan munkát is el fogsz vállalni, amely nem tartozik a szakma szépségei közé, de pénzt hoz. A kapcsolatok terén is az érdek, a pénz fog dominálni.

Sorsszerű változások: Az a személy, akivel eddig szinte nap mint nap találkoztál, már nem tűnik fel az életedben. Kezdetben hiányzik, aztán rájössz, hogy nélküle sokkal jobban érzed magad.

Ha eddig egyedül érezted magad és a magány szorongató érzésétől szenvedtél, ez most megszűnik. Sajnos egy olyan emberhez – vagy családhoz – is közel kerülsz, aki sok energiádat felemészti, de akinek a segítségével a karmikus adósságodat is törlesztheted.

Hajlamos vagy 2007-ben: Az agytekervényeid kicsit lassabban forognak, mint korábban. Ez az oka annak, hogy nehezebben tanulsz vagy lemaradsz valamiről, mert nem érted először, hogy mit akarnak. Meg kell tanulnod összpontosítani!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top