nlc.hu
Horoszkóp
Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: a szerelemben

Szerelem: Az idei esztendőben a Szaturnusz a szerelmi életedben hoz döntő változást. Felbukkan egy régi szerető, akivel talán te nem akarod újrakezdeni, mert eszedbe jut az a sok kínlódás, szenvedés, amit vele éltél át. De azért sodorja őt utadba ismét az élet, mert ő közben ráébredt, hogy mélyen és igazán szeret téged.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• A gyermekvállalás témájában nagy lépést tehetsz előre. Ha eddig szerettél volna utódot, de nem sikerült, a sors egészen furcsa és váratlan módon teljesíti a vágyadat.

• Olyan új dologba kezdesz, amelyben sokat, keményen kell tanulni, és amiben lassabban fejlődsz, ezért olykor a feladásán gondolkodsz. Ám ha kitartasz, ősz végén már pénzt is kereshetsz vele.

• Külföldi munkavállalásra, hosszabb kint tartózkodásra nyílik lehetőséged, esetleg pályázaton nyerhetsz, és ezáltal leszel sikeres.

• Otthonváltozás lehetőségét kínálja neked a sors. Lakásvétel, eladás, csere vagy költözés esélye merül fel, és te végre megtalálod azt a helyet, ahol jól érzed magad.


Egészség: Külföldi utazáson érhet kellemetlenség, ezért ha utazol, az összes létező biztosítást kösd meg, és ha egy mód van rá, ne menj csoportosan. Ugyanis más hibájából alakulhat ki a probléma. Egy közeli rokonod betegsége miatt több terhet kell vállalnod otthon.


Pénzügyek: Keményen kell dolgoznod, de lesz mit bevallani az adóhivatalnak!


Sorsszerű változás: Baráti kapcsolataidat felül kell bírálnod, mert akad közöttük – nem is egy –, aki érdekből kedves veled.


Hajlamos vagy 2007-ben: Többet beszélni, mint kellene, és a rád bízott titkokat kikotyogni, amivel saját magadat fogod hátrányos helyzetbe hozni! Legyen az idén a jelmondatod: Nem szól szám, nem fáj fejem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top