nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: a munkában, betegségben

Szerelem: Ha szerelemre, netán gyermekre vágyakozol, a kérésed a sorsnál meghallgatásra talál. Az év első felében találkozol a nagy Ővel.

Ha párkapcsolatban élsz vagy baba után vágysz, esetleg közös vállalkozásba akartok kezdeni, tavasszal közölnek veled egy olyan hírt, amely miatt a mennyben érzed magad.

Ha eddig titokban tartott szerető vagy, és nincs ínyedre ez a helyzet, akkor itt az idő, hogy harcolj az elsőségért. A Szaturnusz segít abban, hogy megtaláld az utat a partneredhez, illetve hogy nyíltan vállalja a veled való viszonyt.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• Felveszed a kapcsolatot egy olyan ismerőssel, aki korábban ártott neked. De ezt most elnézed neki, mert tudod, hogy az ő segítségére van szükséged az előbbre lépéshez.

• Munkahelyeden új ötletekre van szükség, mert a régiek befulladnak, és nem érhetsz el vele sikert. Minél vadabb egy ötlet, annál nagyobb lesz az ováció, amivel fogadják.

• A múltat lezárhatod, és ezzel megbocsáthatsz önmagadnak, valamint annak a személynek, akivel sokat bántottátok egymást, és akivel lelkileg közel álltatok egymáshoz.

• Ha betegséggel küszködtél, az idén végre megoldódik a testi baj. Lehet, hogy ehhez orvosi segítségre van szükség, de ez azért lesz sikeres, mert képes leszel szembenézni egy régi, lelked mélyén húzódó félelemmel. Ezután tudni fogod, hogy mit jelent az „ép testben ép lélek” mondás.

Pénzügyek: A családi változások vagy az ingatlanátalakítások, új berendezések vásárlása visz el több pénzt, és ezért talán még hitelt is felveszel.

Ha olyan munkád van, ahol külföldi a munkaadó, akkor sor kerül nagy utazásra, amely nem annyira szórakozás, hanem tanulás, aminek a későbbiekben anyagiakban lesz mérhető a haszna.

Sorsszerű változások: A munkahelyeden semmi sem marad úgy, mint régen. Ettől azonban nem kell félned, mert lehet, hogy amikor a változásokat bejelentik, nem fog neked tetszeni, de később rájössz, hogy ez a javadat szolgálja, könnyebbé teszi a hétköznapokat. Az idén végre el tudod engedni azt a családtagot, aki eltávozott az élők sorából.

Hajlamos vagy 2007-ben: Olyan dolgokba belemenni, amelyek szabálytalanok, és ezért még megütöd a bokád. Lekezelően viselkedni azzal az emberrel, akire a későbbiekben szükséged lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top