nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 07. vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 07. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Rajongsz a rend, a szépség, az összhang iránt, és imádod a hangulatos környezetet. Az élet minden helyzetében tudsz segíteni magadon, hiszen ehhez önbizalom kell, és az eleve adott nálad. Jótékony vagy és nagylelkű, sajnos előfordulhat, hogy mindezt a tékozlásig fokozod, mégsem vársz ezért köszönetet. Jóságodat lehet, hogy érdemtelenre pazarlod.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Különösen világnézeti kérdéseket vagy vallási nézeteket érintő eszmecserékre jó ez az időszak. Magasröptű viták kellős közepén találhatod magad a mai napon, és ennek minden pillanatát élvezni fogod. Valamilyen formában kapcsolatba kerülhetsz a törvénnyel, talán egy közlekedési szabályt hagysz figyelmen kívül, de nem feltétlenül negatív értelemben.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tudattalan, illetve automatikus reakcióid vizsgálata segít kideríteni, hogy saját problémáid jönnek-e elő, és ha igen, szokj le mások hibáztatásáról. Érzelmeidnek hangot kell adnod, nem pedig elfojtani, ez most mégsem fog simán menni. Érzelmileg annyira felkavart állapotban lehetsz, hogy olyasmit mondhatsz, amit később megbánnál. A logikus gondolkodás most nem az erősséged, jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztod.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Fontos időszak ez a te életedben, amely során visszazuhanhatnál önmagadba és elsodródhatsz minden régi bójától, kikötőtől, amelyek egykor életedben a rendet és értelmet adták. Magányosság kísérhet (akár a körülmények következtében, akár belső igényed miatt, amely visszahúzódik a világtól). Olyan időszak következik, amikor ami elmenne, az elmegy, elhagy, és csak a lényeg marad hátra neked, valamint a múlt tapasztalatainak magasabb értelme.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak be. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy el tudd engedni magad. Néha-néha, ahogy az ókori perzsa költő, Sadi írta: „vennünk kell jácintot lelkünk táplálására”.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Mars a IV. házban áll. Ez a házhelyzete hajlamos felkavarni mindenféle ellentétet, beleértve valószínűleg az ingatlanokkal kapcsolatos konfliktusokat is. Családi veszekedések, viták alakulhatnak ki, különösen szüleiddel, amennyiben együtt laktok, ha nem kísérled meg tudatosan csillapítani a feszültséget. Figyelj oda! Valószínűleg tudat alatti vágyak vagy törekvések rejlenek a felmerülő problémák hátterében.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Sokkal többet kell foglalkoznod a rokonaiddal, környezeteddel. Vannak olyan levelek, melyek megválaszolása nem várhat sokáig, maximum két-három napot, erre nagyon kellene figyelned. Próbáld meg betartani a közlekedési szabályokat is, mert mindkét úgynevezett „büntető” bolygó az írások házában áll, nehogy szabálysértési bírságról kapj értesítést!









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Megváltozik most az anyagi javakhoz való viszonyod, egész értékrended alaposan átalakul. Előfordulhatnak anyagi veszteségek vagy visszaesések e tranzit idején, csak hogy felismerd, mennyire fontosak valójában bizonyos értékek. Mint mindig, a Plútó előbb lebont, mielőtt belekezdene az újba. Hadd legyen így, csak elnyújtaná az első szakaszt, ha értelmetlen módon, foggal-körömmel kapaszkodnál.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Több energiát kell most belefektetni a személyes, intimebb kapcsolatokba vagy a nyilvánossággal való érintkezésekbe, vagy mindkettőbe. Új viszonyok, kapcsolatok indulnak be, a régiek megszakadhatnak, amíg a Hold a II. házon sétál át. Sokkal nagyobb kedvvel veszel részt majd a társasági életben is. Nyugodtan fogadd el a meghívásokat, menj moziba, színházba, vendégségbe, nagyon jól fogod érezni magad, és jót tesz a lelkednek ez a kis nyüzsgés.








 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Talán ez lehetne a belül és kívül elvégzendő munkák ideje is. Valószínűleg most szerényebben élsz, mint máskor. Eljött az idő arra is, hogy listázd gyengeségeidet, ami minden esetben egy kioktató, leckéztető eljárás, és aligha lehet örömtelinek nevezni. Megtanulhatod most az alázatot, de semmi esetre se alázkodj meg senki előtt. Nem akadtál el, és ne legyél senkinek a rabszolgája.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha saját üzleted van, engedd szabadjára képzeletedet, és bízz abban, hogy sohasem leszel erősebb, mint most. Próbáld meg újjáéleszteni játékkedvedet. Ez talán könnyen hangzik, de gyakran igen nehéz véghezvinni. Amire most szükséged lehet, az nagy valószínűséggel a boldogság, az öröm. Keresd meg, találd meg és ragadd meg!







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Eljött az ideje, hogy erőfeszítéseid végül méltó elismerésben részesüljenek. Akár munkahelyet is változtathatsz. Mindenesetre munkád miatt valószínűleg utaznod kell majd a Jupiter tranzitja alatt. Tartózkodj attól, hogy a fejedbe szálljon bármilyen siker vagy elismerés, amit most kapsz, és akkor minden jól fog alakulni. Önbizalmad megerősödik, és minden bizonnyal remekül fogod érezni magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top