nlc.hu
Horoszkóp
Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: a vállalkozásban

Szerelem: Sok viszontagság, őrült helyzet, villámcsapásszerű felismerések, szakítások és újrakezdések után az év második felében kerül nyugvópontra a szerelmi életed. Még az is lehet, hogy a partnereddel nemcsak elfogadjátok egymást – illetve főként ő téged! –, hanem még közös, nagyszabású vállalkozásba is fogtok, mint amilyen például a családalapítás vagy egy üzlet. Ez a magánéleti fordulat megreformálja az életed, még a munkahelyedet, illetve az ott megszerzett pozíciót, hatalmat is képes leszel feladni érte.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• A régi dolgok ismét helyet kérnek az életedben, előfordulhat, hogy régi kollégával fogsz ismét dolgozni.

• Nagyobb lesz a hatalmad és a befolyásod a munkahelyeden, és hivatásszerűen foglalkozhatsz olyan témákkal, amelyek érdekelnek, és amelyek a te életedben is jelen vannak.

• Belevághatsz egy olyan vállalkozásba, amely miatt talán a saját rokonaid is irigykedni fognak rád.

• Lakásprojekt is forog a fejedben, amihez segítségre van szükséged, mert sem anyagilag, sem a munkák megszervezésével nem boldogulsz egyedül.

• Ne hagyd ki a nyereményjátékokat, mert az idén a tiéd lesz a fődíj.

Egészség: Nőgyógyászati vagy urológiai vizsgálat tart izgalomban, és esetleg nem egyszer, hanem többször kell ellenőrzésen részt venned.

Pénzügyek: Végre nem kell minden forintért megdolgoznod. A szerencse, az ügyeskedés, az ötletesség által nőnek a bevételeid. De az adóhivatallal szemben nem játszhatod el, hogy nem tudtál a szabályokról vagy a határidőkről, mert az idén kemény bírságot szabhatnak ki rád.

Sorsszerű változások: A baráti kapcsolataidban, amelyek közül egy elmélyül, de azért nem annyira, hogy belemássz valakinek a családi életébe, és esetleg le akard nyúlni a barátnőd élettársát, mert ezért a sors keményen büntet.

Egy régi ismeretség végleg megszűnik, és te megkönnyebbülsz, mert ez a viszony csak az energiáidat vitte el.

Beiratkozol egy olyan tanfolyamra, amely sokat ad szellemileg és lelkileg, segítségével megtalálod a helyed a világban.

Hajlamos vagy 2007-ben: Túlzásokba esni, amikor részt kell venned egy olyan eseményen, amely az irigység és a féltékenység érzését ébreszti fel benned. Hiszen olyan dolgot látsz más életében sikeresnek, amely eddig a tiédben nem jött össze. De ne siránkozz, mert az év végén fordul a kocka, és ami bánatot okozott, abból öröm lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top