Horoszkóp

Szûz (08. 24. – 09. 23.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: a párkapcsolatban

Szerelem: Már nem siratod a régit, hiszen itt az új, akiről azt hiszed, hogy sokat tudsz, ám ez mégsem így van. Légy óvatos, mert nem biztos, hogy olyan szép, mint amilyennek látszik.

Ha belemész egy olyan kapcsolatba, ahol a titkos szerető szerepét osztják rád, akkor tudnod kell, hogy az árnyékból, a takarásból csak lassan fogsz kilépni, mert a partnered és a kedvese talán nincsenek is olyan rossz viszonyban, mint ahogy azt mondja, vagy ahogy azt te feltételezed.

A 2007-es év második felében a szerelmi életedben sorsfordító változások lesznek, ha házasságra, családra, gyerekre vágysz, a sors teljesíti a vágyad.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• Külföldi tanulási lehetőség, amely a jövődet szolgálja.

• Munkalehetőség idegen országban, amelytől talán kissé tartasz, de rájössz, hogy ennél jobb alkalom nincs a változtatásra és a későbbi felemelkedésre.

• Kolléga, akinek a tudását és a kapcsolatait felhasználva még nagyobb sikert érhetsz el.

• Költözés lehetősége, amely bonyodalmakkal jár, de nagyon jól végződik, és az új otthon megteremtése miatt elégedettséget érzel.

Egészség: Inkább családtag az, akinek egészségi problémája van, amelynek elsődleges oka a szenvedélybetegség. Próbálj meg többet törődni vele, mert a magányosság érzése elől menekül azokhoz a bódító szerekhez, amelyek egészségi problémát okoznak, esetleg kórházi kezeléssel is járnak.

Pénzügyek: Mázlista vagy, hogy nemcsak a szerencsejátékokban, hanem pályázattal is nyersz, és olyan pénz üti a markod, amelyért nem kell kőkeményen megdolgoznod.

Az ingatlanügylet vagy a családod miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, és ugyan ez nem tölt el kitörő örömmel, de tudod, hogy nincs más lehetőség, mint   saját kényelmedet és családtagjaidét megfizetni.

Sorsszerű változások: Gyermekekkel kapcsolatban, mert előfordulhat, hogy olyan partnerrel jössz össze, akinek van már saját csemetéje. Persze ez nem jelenti azt, hogy te majd nem akarsz.

Készpénzed az idén talán kevesebb lesz, viszont olyan juttatásokat, előnyöket élvezhetsz, amelyek az életszínvonaladat nem csökkentik, hanem emelik.

Hajlamos vagy 2007-ben: Olyan dolgot napvilágra hozni, amivel valakinek mély fájdalmat okozol, és amit titokként kellene kezelned. A lelkiismeret-furdalás miatt aztán a saját éjszakáidat is álmatlanná teheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top