Horoszkóp

Vízöntõ (01. 21. – 02. 18.)

Az egyiptomi asztrológia szerint minden évet egyetlen bolygó ural. Ez határozza meg, hogy milyen lesz a hangulatunk, milyen dolgok történhetnek velünk és az élet mely területén érhetünk el nagyobb eredményeket. Az idei évet a karma bolygója, a Szaturnusz uralja, amely sorsszerû változásokat jelez.





Sorsforduló: a családban

Szerelem: Ha még nem vagy házas vagy a szinglik táborába tartozol, akkor az egyedüli életformának vége. Találkozol azzal az emberrel, akivel úgy érzed, hogy közös fedél alá költöznél, elviselnéd a természetét, és ő is a tiédet. Talán még házasságot is kötsz.

Ha már kapcsolatban élsz, a gyermekvállalás témája központi kérdés lesz, és az utód körül forognak a gondolataitok.

Sorsszerű lehetőségek 2007-ben:
• Olyan nyilvános szereplés, amely a népszerűségi indexedet emelni fogja, és ennek megfelelően az irigyeid száma is sok lesz.

• A konkurenciát két vállra fekteted, legyen szó akár üzletről, akár az érzelmi életedről.

• Anyagi ügyekben csak a törvény útját járhatod, mert a legkisebb csalafintaság is súlyos következményekkel járhat.

• A pénz megrontja a kapcsolatokat – sohasem érezted ennek igazát annyira, mint most. Ezért ne kezdj egyetlen baráttal sem közös ügyletbe.

Egészség: Érzékeny szerved a májad, ezért oda kell figyelned arra, hogy mit eszel és mit iszol. Kerüld a zsíros, fűszeres ételeket, és a szeszfogyasztás terén is mértékletesnek kell maradnod. A fájdalomcsillapítókkal is bánj csínján.

Pénzügyek: Kiderülhet ebben az évben, hogy mégsem vagy olyan rafinált, mint amilyennek gondoltad magad. Anyagi ügyekben valaki baleknak nézhet, és olyan lehetőséget kínál, ami neked bukta. De az is lehet, hogy többször kapsz értesítést arról, hogy éppen ki hogyan büntetett meg és mikor mennyit fizethetsz be.

Sorsszerű változások: Megváltozik a társadalomban elfoglalt helyed, mert olyan társaságba, közösségbe kerülsz, akiknek a tagjai új utakra visznek, és akik nagyban befolyásolják a jövődet. A kapcsolatok sokkal nagyobb szerepet játszanak az életedben, mert segítségükkel elérheted azt, amit egyedül nem.

A házasság vagy párkapcsolat nyilvánosság előtti szorosabbra fűzése is ebben az évben következik be, amely nem fog bezárni, hanem éppen a világot nyitja ki előtted.

Hajlamos vagy 2007-ben: Ámítani magad és másokat. Mindennek oka, hogy nem mersz szembenézni a valósággal, önmagaddal és a cselekedeteiddel. Pedig jól tennéd, ha kibeszélnéd a problémáidat egy olyan emberrel, akinek a lélekbúvárkodásban gyakorlata van, mert ha a véleményére hallgatsz, kikászálódhatsz a legzavarosabb helyzetből is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top