nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 12. péntek)

Napi horoszkóp (01. 12. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma nagyon érzékeny vagy, jobban ellenőrizned kellene saját erős vágyaidat. Nagyon szorgalmas vagy, gyorsan regenerálódsz, akár egészségi dolgokban, akár más dolgokban. Képes leszel minden negatív helyzetből kihúzni magad, és most nagyon kitartó is tudsz lenni. Vigyázz azonban arra, nehogy saját céljaid megszállottja légy. Két erős bolygó áll együtt, ha ezt rosszul használod, akkor túlzottan nyerssé válhatsz, sőt akár erőszakossá is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Komolyan törekedsz arra, hogy úgy viselkedj, ami másoknak megfelel, tetszik. Vonzod azokat az embereket, akik azt kívánják tőled, hogy mindenáron bebizonyítsd szerelmedet. Meg kellene tanulnod szétválasztani a fontosat a nem fontostól, különben egészségügyi problémáid keletkezhetnek. A Vénusz kellemetlen fényszögben van a Holddal, ez a kapcsolat nem mindenkit tesz társas lénnyé.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap feladata: harcolnod kellene a felületesség ellen, továbbá nagy önuralommal és kötelezettségérzettel le kellene győznöd a benned lévő nyugtalanságot. Meg kellene tanulnod elfojtani ideges ingerlékenységedet. Anyagi helyzeted pozitív vagy negatív voltát a társad nagymértékben befolyásolja, készíts egy új családi pénzügyi mérleget, és eszerint gazdálkodj.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Minden eszközt felhasználsz, hogy magadhoz kösd azokat, akiket szeretsz. Környezeted számára ez valószínűleg nagy kihívás. Rendkívül erős szeretetéhséged nagyon nagy odafigyelést követel. Be szeretnéd biztosítani magad, hogy mindenki körülötted teljesen hozzád tartozik, ezért mindig figyelniük kell rád. Ez a szenvedélyes tulajdonlási vágy néha nagyon idegesítő lehet.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Oroszlán jegyét a régi asztrológiában „fejedelmi” jegynek hívták. Ez azt jelenti, hogy az Oroszlánok magatartása, viselkedése, hajlamai előkelő gondolkodásra és finom formákra vallanak. Az Oroszlán jegye az egyik legerősebb állatövi jegy, amely olyan állapotba helyezi szülötteit, hogy azok megállhassák helyüket az életben, úgy, mint ahogyan te is ezt teszed.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Barátságaid általában változóak, talán kissé felszínesek, és sajnos most nem tartanak hosszú ideig, és ezekben a kapcsolatokban is sok változás várható. A másik nemből való, magasabb társadalmi állásban található személy segíthet hivatásodban, továbbá olyan barátságot köthetsz akár külföldön, akár belföldön, amely nagy jelentőséggel bír majd az életedben.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hibáid a következők lehetnének: közömbösség, rendetlenség, túlzott engedékenység és az érzéketlenség. Házasságkötéssel gyarapíthatod vagyonodat. Veszteségek érhetnének szerződések, jótállások, okiratok és hasonló más ügyek miatt. Kedvező nyereségre tehetsz szert földbirtokkal és házakkal összefüggő üzletkötéseknél.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fantáziád igen termékeny, és ez mint gazdag segédeszköz most is a rendelkezésedre áll. Ha lehet, kövesd a saját véleményedet, hiszen nagyon okos vagy, figyelmes és elővigyázatos minden téged érintő kérdésben. Jó megérzéseid vannak, ezeket is követned kellene, lehet, hogy általuk jutsz magasabb beosztásba. Még ezen a héten hosszú utazásra indulhatsz, lehetne ez akár a tengerentúl is.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Felfogásod gyors, tiszta éleslátással ismered fel a fenyegető veszélyeket és bajokat, gyorsan asszimilálódsz az új életszemléletekhez és gondolatokhoz. Környezetedet nagyon szereted, barátságos és előzékeny vagy velük, csak akkor vagy kellemetlen, ha veled szemben kegyetlenek, vagy ellenségeid felingerelnek. Óriási szerencséd, hogy életvidámságodat késő öregkorodig meg tudod őrizni, üdeségeddel és fiatalságoddal együtt.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Akaratod erős, de gyakran változó, amit jelenleg az előre nem látható események okoznak. Megbocsátasz, ám nem felejtesz, hűséges, odaadó barát vagy, de engesztelhetetlen és irgalmatlan, könyörtelen ellenséggé tudsz válni, ha valaki ezt hozza ki belőled. Diplomatikus rátermettséged olyan kincs, amellyel a legjobb megoldást, az arany középutat ki tudod választani, ami a legjobb eszköz arra, hogy mindent a saját hasznodra tudj fordítani. Ezáltal, ha lassan is, de eléred kitűzött céljaidat, valóra tudod váltani terveidet.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz az égi horoszkóp 5. házában áll. E bolygóállás kulcsszava: túlhajszolás. Romantikus vagy, vonz minden, ami különös és számos furcsa szerelmi kapcsolatod lehet ma. Hajlamos leszel a pénzügyi spekulációkra és hazárdjátékra, pedig az Uránusz ezen a területen nem igazán van jó hatással erre a területre. Figyelj nagyon oda, akkor is, ha szeretnél, és főleg ha most nem szeretnél gyermeket, mert az Uránusz könnyen elővarázsol egy kis jövevényt.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Előfordulhat, hogy ma órákon át tartó pesszimizmus vesz erőt rajtad. A Szaturnusz a naphoroszkópod 6. házában egyáltalán nem tud vidámságot varázsolni az életedbe. Sokan a Halak szülöttei közül búskomorságba esnek, esetleg valamilyen „mániától” szenvednek, bár ezeknek nincs semmi komoly alapja. Meleg rokonszenvet érzel a gyengék és a segítségre szorulók iránt, amit a környezeted – ne csodálkozz, de – nem tud megérteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top