nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 13. szombat)

Napi horoszkóp (01. 13. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Továbbra is maradj nagyon óvatos a közlekedésben, főleg akkor, ha metrón, villamoson vagy vonaton utazol. A Mars mai állása makrancossá, gyorssá, energikussá, erélyessé és lobbanékonnyá tesz téged. Jó hírrel érkezik a baráti körödből valaki, olyannyira jó hírrel, hogy ha közös vállalkozásba fognátok, akkor anyagi helyzeted rohamosan javulhatna.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz kellemetlen fényszöge néha akadályozza a népszerűséget is azzal, hogy elveted magadtól mindazon dolgokat, amiket a népszerűség érdekében meg kellene tenned. Ezzel a fényszöggel jobban kellene közeledned az emberekhez. Nagyon érzékeny vagy, talán több benned a kisebbségi komplexus a népszerűséget illetően, mint kellene.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Akik az Ikrek jegyében születtek, általában két egymással szemben álló tapasztalatra tesznek szert anyagi életükben. Egyrészről a nélkülözésben, másrészt javaik gyarapításában. Lehetséges, hogy a család idősebb férfitagjának egészségügyi problémáját kell megoldanod. Ne csodálkozz azon, ha ezzel összefüggésben titokzatos és furcsa eseményekben lesz részed.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon erős, sőt szenvedélyes érzéseid vannak. Nem hagyod, hogy a szép szavak befolyásoljanak, hanem érzed, hogy ki mire gondol. Azzal a megdöbbentő képességgel rendelkezel, hogy intuitív módon mindent megérzel. Te viszont egyáltalán nem engeded, hogy belelássanak a lelkedbe, környezeted ezért gyakran felteszi a kérdést, mi is játszódhat le benned? Rejtélyes, átláthatatlan léted sokakban különleges vonzalmat kelt.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jólétedet csak saját munkáddal és érdemeiddel tudod megszerezni. Sok esetben befolyásolnak vagyonod gyarapításában vagy pénzügyeidben gazdag rokonaid vagy jótevőid. A legtöbb esetben azonban mégis csak saját magadnak köszönheted, amid van. Arra kell figyelned, hogy a mások érdekében történő jótállásból most károd származhatna, ezért ne vállalj senkiért kezességet.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A jelenlegi időszakra az alábbi tulajdonságok lesznek jellemzők: makacsság, békétlenség, levertség, tapintat, nagy kitartás, szorgalom és komoly tanulmányokra való hajlam. Nagyon kritikussá, bizalmatlanná, takarékossá és akadékoskodóvá is tesz ma a Merkúr téged a Bak jegyében. Magaddal és másokkal szemben tanúsított bizalmatlanságod miatt kellemetlenségekkel kell számolnod.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Örökségre vagy ajándékra számíthatsz egy női rokon révén, viszont testvéreiddel, féltestvéreiddel igyekezz fenntartani a békés viszonyt, mert veszekedéseitek akár még pereskedésbe is torkollhatnak. Ha esetleg szüleid között házassági perpatvar fordulna elő, ne vállald a békebíró szerepét, lehet, hogy csak eddig tartott a kapcsolatuk.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Csak nagyon nehezen tudod elviselni, hogy mások uralkodjanak feletted, inkább fordítva van ez nálad. Vagy nagyon szeretsz valakit, vagy nagyon utálsz, középút nem létezik nálad, jó, ha ezt környezeteddel is tudatosítod. A következő hibákat igyekezz elkerülni: féltékenység, harag, szenvedélyesség, és élvezetvágy.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ellenséged a kényelmesség. Indulj sportolni, minden testgyakorlat jót tesz most fizikai állapotodnak, főleg ha azt nem egy fotelból, hanem a szabadban szeretnéd űzni. Egészséges testtel ajándékozott meg téged a sors, kötelességed vigyázni rá. Óhatatlan viszont, hogy ne érjen egy-két lelki csalódás, főleg akkor, ha nagyon ki akarod ezeket kerülni.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Amit talán kevesen tudnak rólad: visszautasítod a „hamis” hízelkedést, és nem nagyon fogadod el a gyengédséget. Ennek ellenére szerelmed nagyon mély, ha ezt külsőleg nem is árulod el. Vonzalmad őszinte és barátságos, mégis olykor változó, amit inkább a sorsszerűség, mint változékony érzésvilágod okoz. Ítélkezésedben legtöbbször kemény vagy és szigorú, az észt és az okosságot tartod a legfőbb jónak, ma mégis olyan dolgok történnek, amit nem lehet matematikai alapon bizonyítani és elintézni.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szellemiség sokkal jobban hozzátartozik a Vízöntő jegyéhez, mint bármelyik másikhoz, ezért keresed te is mindig azt a környezetet, ahol meg tudod valósítani a gondolataidat, mert csak nagyon nehezen tudsz létezni olyan helyen, amelyik nálad alacsonyabb fokozaton áll. Az értelem és az intuíció szép összhangja, tanulmányaidban és munkádban való szeretetteljes és türelmes kitartásod arra képesítenek, hogy összhangba kerülj az egész világgal.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Mindig szorgoskodsz valamin, most csak arra kell vigyáznod, hogy sokkal jobban szervezd a dolgaidat. Valami belső nyugtalanság miatt rendszertelenné válsz, figyelmetlenné, és kevésbé törődsz a saját ügyeiddel. Messzire tekintő szellemeddel sok dologban el tudsz merülni, amiből azonban csak azt fogadod el sajátodnak, ami kritikai ítélőképességednek megfelel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top