nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 14. vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 14. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A pénz ház mindkét uralkodója egy jegyben együtt áll egy harmadik területen. Anyagi életedre ez most nagyon jó hatást gyakorolhat. A Szaturnusz is kellemes fényszöget vet ide, ezért ingatlanokkal kapcsolatban, ami lehet föld, ház, telek, lakás, kellemes események elébe nézel. Fontos, hogy minden lépésedet írásban is rögzítsd, ne feledd, a szó elszáll…!









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem szereted előtérbe tolni magad. Nézd meg, hogyan viselkednek azok az emberek, akiket nagyon kedvelnek, és próbálj meg valamit ellesni tőlük. Pénzügyi téren inkább apróbb kellemetlenségeket hoz a Vénusz rossz fényszöge a Holddal, próbálj meg jó üzleti érzékre törekedni. Nagyon érzékeny vagy, fürdőkádakat tudnál telesírni, ha megbántottak, vagy ha rá kell ébredned, hogy te bántottál meg valakit.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a szavak mestere. Ma negatív fényszögben áll, így könnyen előfordulhat, hogy minden beszélgetés esetleg veszekedésbe torkollik majd, a civakodásra okot adnak a legközelebbi családtagjaid is. Készítsd elő a legszebb ruhádat, mert a következő időszakban többször kapsz meghívást különböző ünnepségekre, bálokba.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Érzelmeid intenzívek, és sokszor a kitartó akaraton alapulnak. Türelmetlen vagy, hajlamos leszel a változó kedélyre, sőt még sötét gondolatokra is. Sebezhetővé, féltékennyé válhatsz. Túl gyorsan alkotsz véleményt másokról, és szükségét érzed annak, hogy érzéseiddel uralkodj másokon. Nem leszel elnéző az ellenkezésekkel szemben, nem tűröd, hogy a te dolgaidba mások beleavatkozzanak.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap a csontrendszert uraló jegyben, a Bak jegyében áll. Előfordulhatnak a napokban hátfájások, a végtagok megbetegedései. Veszteségekre lehet számítani az alkalmazottak és az alárendeltek miatt is. Ezekben a dolgokban legyél nagyon óvatos, mert alkalmazottaidtól barátságot nem, de bosszúságot és kárt kaphatsz.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr jelen pillanatban terméketlen jegyben áll, ezért a gyermekvállalással kapcsolatos terveket kicsit későbbre kellene halasztanod. Ez a bolygóállás viszont komoly eredményeket hoz a tanításban, tanulásban és olyan üzleti dolgokban, amelyek a szórakozóhelyekkel vannak valamilyen összefüggésben.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Házasságod sajnos nem eléggé gondtalan, de próbáld méltányolni, hogy kedvesed családja nagy szolgálatokat tett és tesz neked, és sokszor segítettek, amikor szükséged volt erre. Hivatásod révén sokat kell foglalkoznod a nyilvánossággal, és lehet, hogy emiatt lakóhelyet is kell változtatnod.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha már elmúltál harmincéves, akkor anyagi helyzeted felfelé ível. Legalábbis megalapozottabb és biztonságosabb anyagi körülmények közé kerülhetsz. Anyagi javaidat főként tudományos és művelődési dolgokkal összefüggő ötletekkel, idegen országok termékeiből eredő jövedelemmel, házasság útján szerzett rokoni nyereségekből, örökségekből szerezheted meg. Bevételeid mostanában legalább két különböző forrásból származhatnak.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma a Nyilas jegyében három tűz elemű bolygó is áll. Ezért nehezebben tudod magad fegyelmezni, ezáltal eléggé heves és tevékeny vagy, hajlamos arra, hogy túlhajszold magad. Általában békés ember vagy, az igazság barátja, nem szívesen keveredsz bele olyan könnyen veszekedésbe és civakodásba csak azért, mert annak alapja vagy célja van.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerencsédet saját magadnak köszönheted, szervezőtehetségednek, felelősségérzetednek, taktikai képességednek, valamint fáradhatatlan kitartásodnak. Ha rosszabbul megy a sorod, akkor azt csak a pesszimizmusod okozhatja. Arra kellene törekedned, hogy növeld a bizalmadat mások iránt, növeld a saját önbizalmadat is, reményteljes gondolatokkal foglalkozz, és mindenképpen kerüld az egyedüllétet.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hibát követnél el akkor, ha engednéd eluralkodni magadon az alábbi tulajdonságokat: határozatlanság, önfejűség, szélsőségekre való hajlam. Pénzügyi helyzeted sajnos sok változásnak és ingadozásnak van kitéve jelen pillanatban. Akár veszteségek is érhetnének, amit vagy a saját családod, vagy barátaid okozhatnak. Előfordulhatnak veszteségek titkos ellenségek miatt, vagy a családodban bekövetkező betegségek okozhatnak pénzügyi kellemetlenséget a napokban.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Vagyoni helyzetedet magadnak kell megalapoznod. Gazdagságodat saját munkádnak és működésednek köszönheted, amely most sem marad elismerés nélkül, mivel a Halak jegye leginkább jólétet vagy kielégítő anyagi körülményeket mutat. Komoly eredményt és anyagi hasznot érhetsz el irodalmi tevékenységgel, és gyarapíthatod vagyonodat utazásokkal összefüggő dolgokkal. Fogadd el a nagyszülők által felajánlott pénzösszeget is, szívükből adják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top