nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 15. hétfõ)

Napi horoszkóp (01. 15. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Törekedj arra, hogy energikus fellépéseddel előnyökhöz tudj jutni. Jó szervező vagy, uralkodni vágyó, felelősségteljes állás betöltésére alkalmas. Jó képességeiddel vezetni tudsz másokat, és sikereket érsz el. A mai bolygóállásokban a nagy energia, a bátorság intellektuális vonalon nyilatkozik meg. Tested erős és szívós. A mai nap jellegzetessége a gyors elhatározás, élénkség, és képesség arra, hogy mindent az objektív problémák szempontjából tudj nézni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha a művészek közé tartozol, színész, zenész vagy, akkor a mai fényszögek nagyon örvendetesek, mert ezen a téren kiváló sikereket érhetsz el. Kifejezőképességed kiváló. Nagy fantáziád és fejlett esztétikai érzéked van. Azonban ez a fényszög kétértelmű is lehet, mert szerelmi téren túlzásokba eshetsz. Kívánságaidat, vágyaidat vizsgáld felül, és próbálj meg mások véleményével jobban törődni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr nemsokára az Uránusz házába lép. Ez nagyon komplikált bolygóállás. Igen zseniálissá tesz téged ma, de hátrányos helyzetbe is hozhat egyúttal. Az intelligencia felfokozott odaadását jelzi. Munkádat nagyon ügyesen végzed. Kiváló szónok vagy, kifejezésmódod nagyon szuggesztív. Akár a tudományban, akár a művészetekben új utakon jársz. A helyzeteket képes vagy jól felismerni.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap rendkívül feszült. Az értelem elkülönül és magában tévelyeg, a vágyak élete nem engedelmeskedik az értelemnek. Óvakodj attól, hogy te is kivond magad az értelmi kontroll alól. Beszédmodorodból hiányzik a lelkes aláfestés. A gondolkodásmód és a vágyak egységének harmóniája helyett az értelem és az értelmetlenség közötti állandó hánykolódás jellemző a további órákra.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap közelít a Merkúr együttállásához. Ezt az együttállást eléggé erőteljes fényszögnek tartjuk, a legtöbbször jónak ítéljük meg, főleg szellemi téren hat, gyakran nagy teljesítményekre sarkall. Tudományos és irodalmi téren nagyon kedvező. Ellensége viszont a megszokott foglalkozásoknak. Bár igen jó intellektust ad, környezeted ma mégsem akar megérteni téged, és minden vonalon ellenállásba ütközhetsz. Számodra különösen akkor hoz előnyöket a mai nap, ha a 60-as években születtél.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A kifejezésre törekvő művészeknél a mai fényszög rendkívüli eredményekre sarkall. Persze ettől az egyetlen mai naptól még senki sem lesz művész. Ez a mai Merkúr-fényszög a formaérzék erősödését jelenti csupán. A fő dolog, hogy az érzéseket tudatosan élvezed, és különbözteted meg egymástól. Nagyon előnyösek a mai fényszögek rád nézve. Érzelmeidet kontroll alatt tudod segítségükkel tartani.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Mars és a Vénusz kibékíthetetlen ellenfelek, és most elkezdtek komolyan haragudni egymásra. Hogy ez ma hogyan fog rád hatni, az attól függ, hogy a születési horoszkópodban milyen fényszögben állnak. Ha a Vénusz az erősebb, akkor szerelmet hoz az első pillantásra, ami azonban később nagy csalódással végződhetne. Erős szimpátiák és ellenszenvek jellemzik ezt a napot. Érzelmi életedben és ítéleteidben sok a tévedés lehetősége.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Mars tettereje mindig csak növekszik, ha a Jupiter jegyében áll. A mai Mars–Jupiter hatása nem egyértelmű, attól függ, hogy a te személyes horoszkópodban melyik bolygó az erősebb. Ha mindkét bolygó jól áll a születési képletedben, akkor életproblémáid felett radikálisan tudsz dönteni, számodra vagy igen, vagy nem valami, vagy mindent, vagy semmit sem akarsz. Vitalitásod hatalmas, lelkesedő, bátor, adakozó vagy.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A legjobb aspektusok a legjobb bolygók között is csak akkor hatnak, ha a könnyebbek jobban állnak, főleg a személyes születési horoszkópokban. Egyedül a mai Jupiter-állástól nem szabad sokat várni. Nagy távlatokban gondolkodsz, és életcélodért kitartó türelemmel dolgozol, a múlt tanításait a jövőre nézve is fel tudod használni. Nagylelkű, de elővigyázatos vagy a segítségnyújtásban. Valószínűleg apukád vagy a család idősebb férfi felmenője nagyon komoly szerepet kap ebben a hónapban, de megkockáztatom, hogy az egész évben is.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz szemben áll a Vénusszal és a Neptunnal. Ha a te horoszkópodban is sok a szembenállás, akkor a mai bolygóállások fokozzák a belső feszültségedet, ha sok a quadrát, akkor az értelmi életedet zavarják, nyugtalanságot és hirtelen fellángoló elégedetlenséget produkálnak. Jellemző lesz a következő időszakra, hogy szemléleteddel homlokegyenest cselekszel. Az állhatatosság nem lesz most erényed, és számtalan véleményváltoztatás után meg leszel győződve arról, hogy mint mindig, meggyőződéseid valódiak és igazak.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz és a Neptunusz egymás házában vendégeskednek. Ez nem igazán kellemes aspektus. Csak nagyon idős embereknél beszélhetünk jó hatásáról. Szem előtt kell tartanunk, hogy két nem éppen a legjobb hatású bolygó rendezkedik az ellenség házában, ennek ellenére számos mélyen gondolkodó, kiváló ember születési horoszkópjában megtalálható ez a fényszög. Zseniálisat produkálsz, de ez még nem időszerű.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Főleg a férfiaknak kellene vigyázniuk a társkapcsolatban, előfordulhatnak csalódások. Általában a mai fényszög hajlamosít az elektromosság által okozott balesetekre, így nem árt az óvatosság. Ha a születési horoszkópodban a 3. vagy a 9. házat érinti, ez a szellemi zűrzavar jele is lehetne, egyéb esetben lelki egyensúlyzavart jelez. Úgy érzed, szüntelenül elégedetlen vagy, aminek nincs oka. Az érzelmi erő ma rendkívül hangsúlyozottá válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top