nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 16. kedd)

Napi horoszkóp (01. 16. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Most semmi sem lehet túlságosan nagy baj. Szereted gyakorolni fizikai és értelmi képességeidet, boldogtalan lennél, ha tétlenül kellene állnod. Jobban szeretsz ma saját ügyeidben tevékenykedni vagy azokról beszélni, mint hogy másokat kelljen végighallgatnod. Komoly pszichikai erővel rendelkezel ezen a keddi napon, ez az erő a személyiségedben nyilatkozik meg, mágnesként hatsz az emberekre. Jellemed határozott, tudod, hogy mit tervezel.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez a mai fényszög a házasságkötésre nem alkalmas, mert a házasságot konfliktusok veszélyeztetik. Eltávolodást, szakítást, válást idézhet elő. Elsődleges oka ennek a te féltékenységed vagy túlzott érzékenységed. Mindez azonban művészi tehetségednek nem árt. Fejlett humorérzéket és vidámságot ad neked a Jupiter kellemes fényszöge. Szellemileg igen eredeti lehetsz, de szerelmi vonatkozásban lesz mit kritizálni. Miután a Vénusz a készpénzt is szimbolizálja, pénzhez is juthatsz akár örökség, akár szerencse révén.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A felmerülő lehetőségeket képes vagy nagyon ügyesen felhasználni. Nagyfokú okkult érdeklődés jellemzi a mai napot. Jó érzéked van a régiségekhez, és lehet, hogy most ezzel kapcsolatos állást ajánlanak fel neked. A Merkúr jó kapcsolatai jelzik a világos és eredeti, gyors és precíz gondolkodásmódot, és mindehhez egy nagy adag szabadságvágyat. Ma nem szeretsz majd a mások által kitaposott utakon járni.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap nyomokban jelzi az őszinteség hiányát, de az alapmotívum nem a rosszaság. Csupán belső zűrzavarodat akarod elleplezni, és ezért valamilyen pózt erőszakolsz magadra. A mai bolygóállás az ész és az értelem közötti ellentmondást mutatja. Költői temperamentumra utal, de fantáziád és értelmed szembeszállnak egymással. Ma a gyakorlatiatlanság mellett nagyon érzékeny és sértődékeny leszel.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma eléggé makacs leszel, és hirtelen haragszol. Hogy ezek a tulajdonságaid milyen erősek lesznek, azt az dönti el, hogy a születési horoszkópodban a Nap hányadik sorsterületet uralja. Mindenképpen zsenialitást ad, és előidézi azt, hogy nagy hatással legyél a környezetedre. Tudományos munkákra nagyon alkalmas, azonban mindig a magad útján jársz, és eredetiségeddel ki akarsz tűnni. Ha születési aszcendensed a Nyilasban áll, akkor mindenképpen hallgass a megérzéseidre.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mások szimpatikusnak találnak, kellemes jellemed és személyes varázsod van, azonban ma kissé felületessé is válhatsz, nincs benned elég mélység. Valamilyen okból kellemetlenségek érhetnek gyermekekkel kapcsolatban, talán hiányzik a közös érdeklődés. Könnyen tanulsz idegen nyelvet. A mai fényszögek jól hatnak az egyéniségedre, erősítik az idegeidet és megóvnak a lelki súrlódásoktól. Előnyös művészetben, beszédben, írásban.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha a születési horoszkópodban a Mars erősebben áll, mint a Vénusz, és nem tartozol a művészek közé, akkor a mai nap több veszélyt hordoz magában. A házasságodban is kellemetlen zavarokat jelezhet. Az érzékiséged igen fejlett, vonzódsz a jóléthez, szórakozáshoz, tréfákhoz, kalandokhoz. Ez a befolyás nyerssé teszi a férfiakat, és nem eléggé finom a hölgyekkel. Vigyázz a beszédedre, feltétlenül maradj szalonképes.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha a születési horoszkópodban a Mars és a Jupiter is kellemetlen fényszögben áll, akkor extravagáns, esetleg tékozló, hencegő, kérkedő, veszekedősen vitatkozó vagy. Ám ha a Jupitered az erősebb a horoszkópodban, akkor minden rossz fényszög jónak számít. Általában azonban gazdagságot vagy legalábbis jólétet jelez ez a helyzet. Érzésvilágod aktív és hatalmas, kifejezett vonzalmakkal és idegenkedéssel. Célokat és célkitűzéseket egyaránt tudsz követni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sikeres lehetsz, csak fizetni kell érte. Sok mindenre kényszerít ma az élet, és valóban jól érzed, hogy mások megpróbálnak elnyomni téged. Lehetséges, hogy nem éred el a célodat, vagy csak részben, vagy csak nagyon későn. Ha viszont könnyen jön a siker, nem lesz állandó. Adódnak majd jelentéktelen vagy elkésett alkalmak, vagy te magad mondasz le róluk, mert kevés a kitartásod, vagy mert a képességed megváltozott. Ezek az alternatívák a két Jupiter és a Mars fényszögeitől függnek.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szánj több időt arra, hogy gyakorolhasd az alkalmazkodás képességének erényét. Szenvedélyes, szeszélyes, morcos, érzékeny hangulatod egészen a durcás és kihívó viselkedésig fajulhatna, ha nem ellenőriznéd. Ma kevés igazi jellemerő áll mögötted, hacsak a születési horoszkópod Szaturnusz fényszögei ennek nem mondanak ellent. Szereted a drasztikus cselekedeteket, és titkos vágy élhet benned az olyan körülmények után, ahol nincs ellenállás és gátlás.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyot léphetsz előre, saját erőfeszítésed által, minden irányban. A mai bolygóállások erős jellemre utalnak, a hatalom úgymond a saját kezedben van. Próbáld tanulmányozni az Uránusz jelentését, és próbálj megtudni mindent a befolyásáról, az általa jelzett erényekről, és próbálj megérteni mindent, ami körülötted történik. Ismerd meg születési uralkodód belső és külső jellegzetességeit, ismerd fel a benne rejlő lehetőségeket.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A mai nap sikereket ígér pénzügyi dolgokban, a képességeid szerint, ahogyan az uralkodó bolygódra reagálsz. Ne legyenek félelmeid pénzügyeiddel kapcsolatban, hiszen vágysz a sikerre minden anyagi dologban. Anyagi kilátásaid eléggé pozitívak, ugyanúgy, mint ahogyan a gondolkodásmódod is az. A nap fényszögállásai komoly gondolkodási erőt adnak, így képes vagy életed útját egyengetni, és ez végül sikert eredményez. Vigyázz, hogy gondolkodásod ne irányuljon túlságosan a pénzkeresés felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top