Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 22. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha nevedben sok „a” betű is található, akkor lelkületedben uralkodó rendkívül erős vezetési vággyal indulsz ezen a héten. Ha nem is akarod kimutatni, magatartásodból mégis kiütközik, hogy az élen szeretnél lenni mindig, mindenben, teljesen függetlenül attól, hogy milyen egyéb jellemvonásokkal vagy képességekkel rendelkezel egyébként. Van benned egy vágy, ami arra késztet, hogy addig-addig változtasd a munkahelyedet, lakóhelyedet és életkörülményeidet, amíg el nem éred a célod.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a Vízöntő jegyében tranzitál. Belső hajlamaid az együttműködést sugallják, de nehezen törődsz bele a dolgokba. Talán békét akarsz mindenáron, így a legtöbbször te húzod a rövidebbet, ha vitatkozásra kerül a sor. Ez viszont csak a legritkább esetben fordulhat elő veled. Éppen ez a békés, együttműködést kereső, beletörődő természeted jelenti most az igazi fegyvert. Szépen tudsz beszélni, ma nem lesz nehéz meggyőzni a főnökeidet sem.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Vízöntő jegyében tranzitál; általában mindig, de most született szórakoztató vagy. Az a belső vágy dolgozik benned, hogy megtaláld és másoknak is meg tudd mutatni az élet napos, derűs oldalát és szépségeit. Élvezed a színvonalas társalgást és általában az emberekkel való kapcsolatokat. Azt szeretnéd, ha nemcsak te, hanem mindenki elégedett és vidám lenne, ezt most el is fogod érni.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Meglehetősen keményen kell dolgoznod – kellő pihenés és vakációzás nélkül –, s azonkívül eredménytelenül. A Hold a Halak jegyében áll, ezért még jobban szeretnél elzárkózni a világ elől, minél messzebbre utazni, vagy szabad kibontakozásod van megakadályozva. Bizonyos körülmények, leginkább anyagi természetű akadályok lehetetlenné teszik, hogy egyéniséged kitörhessen a számodra kiszabott, szűk és erősen korlátozott élettérből.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma már a Vízöntő jegyében tranzitál, a sokoldalúság és intellektuális kíváncsiság a legfőbb jellemvonásod. Erős belső ösztönzést érzel távoli romantikus tájak és kalandok iránt. Szíved a változatosságért, mozgási lehetőségekért és a személyes szabadságért dobog. Úgy érzed, hogy ezekhez mindenkinek természet adta joga van. Eszes, intelligens vagy, akit érdekel minden olyan tevékenység, ahol az okosság és a szellemesség sikert jelent.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Vízöntő jegyében tranzitál, ez eléggé ellentétes a Szűz jegyének tulajdonságaival. A nem kielégítő körülmények kiigazítására való belső sugallat késztet téged a jó cselekedetekre és mások szolgálatára, másokról való gondoskodásra. Nemcsak a hozzátartozóidhoz és barátaidhoz fűznek téged ilyen gyengéd, szeretetteljes érzelmi szálak, hanem a közösség, egy város vagy a nemzet érdekében is megnyilvánul a benned lévő aktív segítőkészség.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód lassan távolodik a Neptunusztól. Egy bizonyos kozmikus irányjelzés egy bizonyos „lelki kényszerben” nyilvánul meg a miszticizmust és a természet egyéb rejtett erőinek a tanulmányozását illetően. Sok esetben tudatában vagy az ilyen irányú hajlamaidnak. Vonzódsz a szellem világa felé, a vallás, a filozófia, a miszticizmus kérdéseinek boncolgatásához, a tudományos problémákhoz, s általában kedvet érzel a titkok kiderítésével kapcsolatos analizáló és következtető tevékenységre.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Rád alkalmazható leginkább az a szólásmondás, hogy „legnagyobb sikere a sikernek van”. Csodálattal adózol a sikernek, és az minden vágyad, hogy hatalom, elismerés és siker legyen az osztályrészed választott hivatásodban, függetlenül attól, hogy milyen munkaterületen dolgozol. Ösztönös megérzésedre, belső sugallatodra hallgatva hajlandó leszel minden egyebet feláldozni, csak hogy célodat elérhesd.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fontos neked a közjó érdekében kívánatos munka, az igazság és a jóság győzelméért folytatott harcokból származó jóleső lelki elégtétel. Az élet szépségeit nagyon is tudod értékelni. Nemcsak úgy mint műértő, hanem úgy is mint alkotó. Sokszor bizony minden gyakorlatiasságot nélkülöző lelki szemeid előtt állandóan elérhetetlen eszményképek lebegnek a világról, embertársaidról és saját magadról.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem baj, ha elfogadsz bizonyos véleményeket, munkamódszereket, megszokott eljárásokat azoktól, akik már tekintélyt szereztek maguknak. Minden esetben neked kell eldöntened, hogy mi legyen az irányadó vagy a helyes teendő. Ugyanakkor vigyáznod kell arra, hogy az egyéniségedben rejlő negatív tulajdonságok ne kerülhessenek felszínre.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jobb lenne, ha a sikereket és az érvényesülést nem az erőddel, hanem szimpatikus, megnyerő egyéniségeddel és együttműködő készségeddel érnéd el, mint segítőtárs. Ma bolygóhalmozódás van a Vízöntő jegyében. Ilyesfajta pályára „rendeltettél”, született békéltetőként örömödet leled abban, hogy tapintatos, diplomatikus viselkedéseddel embereket összehozol egymással, és elsimítod a köztük fennálló esetleges ellentéteket.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A Halak jegyében áll a Hold. Eszmék, gondolatok és ideálok kifejezéséhez szükséges képességek jelenlétére és művészi alkotóerőre mutat. Emellett személyes vonzerőt és előnyös megjelenésre való tendenciát is jelez ez a bolygóállás. Optimista természetre és boldog érzelmi életre mutat. Csak akkor jelez sok akadályt, ha a születési horoszkópodban a Hold sok támadást kap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top