nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 25. csütörtök)

Napi horoszkóp (01. 25. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A siker és az érvényesülés a legtöbb esetben nem csupán a saját adottságaidon múlik, hanem mások jóindulatán is. Különösen sok függ feletteseid jóindulatától, és ezt a legnagyobb mennyiségű és a legkitűnőbb minőségű munka végzésével sem fogod tudni biztosítani magadnak, ha a magatartásod kifogásolhatónak látszik.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyéni boldogulásodat akkor fogod a legkönnyebben elérni, ha sohasem téveszted szem elől, hogy a „természet” téged arra nevel, hogy segíts másoknak, nem pedig arra, hogy titkos aknamunkát folytass ellenük. Természetesen saját hajlamaid követésével a saját boldogulásodat is el fogod érni előbb vagy utóbb.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Van egy negatív oldalad is, s ha ezt engeded felülkerekedni, akkor úgy érzed, hogy az élet téged már teljesen megtört, és hogy további erőfeszítéseket már nem érdemes tenned. Jellemedet azzal fejlesztheted – életedet úgy teheted sikeresebbé –, ha erősíted önmagadban a bátorságot, elszántságot és önbizalmat. Van benned tehetség, és neked meg kell találnod azt a formát, ami neked leginkább megfelel.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Átlagon felüli akaraterő, cselekvési energia és érvényesülési vágy van benned. Munkabírásod elsőrangú. Megvan az erőd és a képességed ahhoz, hogy gondoskodj saját magadról, sőt még barátaidról is, ha a szükség úgy kívánja. A munkához való viszonyod annyira bensőséges, munkádban és gondolataidban annyira el tudsz merülni, hogy ilyenkor még a szórakozásra sincs szükséged.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A változás zavaró hatással lehet rád, és bizonytalanságot kelthet benned önmagad iránt, de csak addig, amíg meg nem tanulod, hogy a változás haladást jelent. Azt a „rendeltetést”, hogy haladnod kell az idővel, alkalmazkodnod kell a változásokhoz, és ne ragaszkodj olyan megszokott dolgokhoz vagy személyekhez, amelyektől már régen meg kellett volna válnod a saját fejlődésed érdekében.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Vízöntő jegyében áll, ez „mosolygós” jegy. A derűlátásod arra a belső békére és harmóniára van alapozva, amit a szívedben érzel. Bízol abban, hogy a világon sosem fog kifogyni a jóakarat, hogy a jó diadalmaskodni fog a rossz felett, tehát minden a legnagyobb rendben van, s így neked el kell érned a célodat előbb vagy utóbb.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Gondolkodásod kifinomult és mindent megértő. Váratlan dolgok ritkán okoznak meglepetést a számodra, mert már eleve úgy viszonyulsz mindenhez, hogy szinte bárminek a bekövetkezésére fel tudsz készülni. Akárcsak a társaságbeli művelt, jól nevelt „gentleman”, akit arra szoktattak, hogy ne ütközzék meg semmin, vagy legalábbis ne mutassa ki ilyenfajta érzelmeit.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A szellemi-erkölcsi fejlődés irányát csak és kizárólag te tudod meghatározni. Lehetne belőled gazdag mecénás, az irodalom és a művészetek pártolója, egy multimilliomos jótékonykodó emberbarát. Esetleg egy Gandhi típusú vezető, aki mindenféle erőszak nélkül állítja a tömegeket céljai szolgálatába, önző, egyéni érdekeket kereső szándékok nélkül. Nagy emberré is válhatsz, nem csak sikeressé, ha képességeidet nemes célok és magasztos eszmék szolgálatába állítod.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az anyagi síkon elérhető legmagasabb ideálokat kell kitűznöd önmagad számára. Hivatásodhoz tartozik az is, hogy az igaz ügyek védője vagy, mások oltalmazója és segítője kell legyél anyagi természetű dolgokban is. Ne hagyd figyelmen kívül ezt, nehogy sikertelenség, csalódás, magány vagy boldogtalanság legyen a „büntetésed”. Hajlamos leszel arra, hogy kiiktass, kiküszöbölj nemkívánatos dolgokat, problémákat, akadályokat és feladatokat.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Általában a tevékenységgel, termelékenységgel, agilitással, mozgékonysággal, helyváltoztatással vagy utazásokkal kapcsolatos a Mars a Bak jegyében. A Mars jó erőben van itt, így felerősíti benned a csökönyösséget és a kalandvágyat. Bolygóhalmozódás van a második házadban, ez azt jelzi, hogy jobban kellene foglalkoznod a pénzügyeiddel. Kulturális tevékenységet is jelez, és egy bizonyos magnetikus tulajdonságra mutat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Azáltal tudod önmagadból a legnagyobb értéket kihozni és a legjobb munkát elvégezni, hogy mások eredeti szellemi alkotásainak gyakorlati kivitelezését vállalod magadra. A Neptun jelenléte a Vízöntő jegyében érzékeny, mélyen érző természetet jelez. Fennáll a váratlan balesetek lehetősége otthonodban, otthonod körül. Tarts biztonsági ellenőrzést, és legyél óvatosabb.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Hajlamos lehetsz túlidealizálni partneredet. Mindez lehet akár kellemes és szórakoztató is. Óvakodj azonban, nehogy a tökélyről alkotott illúzióddal ess szerelembe a valóságos személy helyett, különben igen nagy csalódás érhetne. Legjobb, ha nem hozol hosszú távra kiható intézkedéseket, amíg ez a tranzit jócskán tovább nem áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top