nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 26. péntek)

Napi horoszkóp (01. 26. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hiszel abban, hogy minden cselekedetedben céltudatosságnak kell megnyilvánulnia, s így mindig kell, hogy legyen valamilyen határozott terved, programod vagy célkitűzésed. Ha ez nincs meg, akkor kedvetlenné válhatsz, elveszíted az érdeklődésedet és lelkesedésedet. Önös energiáid erőteljes megnyilvánulására lehet számítani. Valójában a hatalom megszerzése hajt. A baj csak az, hogy mások is erre törekszenek, így heves összetűzések, könyörtelen ütközetek várhatók e tranzit idején.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Másokat magad mellé tudsz állítani csupán azon az alapon, hogy hiszel a természet egyetemes erkölcsi törvényeiben, amelyek szerint a rosszat utoléri a büntetés, a jó pedig elnyeri jutalmát. Ezért te a jók közé kívánsz tartozni, és így kifejlesztettél magadban egy szeretetre méltó, megnyerő, segítőkész, együttműködésre és megegyezésre mindig hajló egyéniséget, ami megnyilvánul minden cselekedetedben.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Igyekezz azt tenni, ami a kedvedre való, hogy ezen keresztül tudd kifejezni a benned rejlő tehetséget, szabadon, függetlenül mindenkitől, gátlásoktól mentesen. Ha lehetővé teszed képességeid és lehetőségeid akadálytalan kibontakoztatását, akkor nincs és nem is lesz mit félned az élettől. Született gondűző vagy, akinek megvan a képessége ahhoz, hogy szétoszlassa mások negatív gondolatait, a komor hangulatot.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sokszor úgy érzed – esetleg ki is mondod –, hogy a munka a te igazi szórakozásod. Akaraterődet akár jó, akár rossz ügyben is érvényesíteni tudod. Amikor egyéniséged negatív oldala jut érvényre, akkor nehézségeket látsz ott is, ahol azok valójában nem is léteznek. Hajlamos vagy arra, hogy beosztottaidtól túl sokat követelj. Nem szándékosan próbálod a rabszolgahajcsár szerepét játszani, csak egyszerűen nem gondolsz arra, hogy másoknak esetleg kisebb a munkabírásuk, mint a tied, amely egy átlagon felüli érvényesülési vágynak és egy rendkívüli erős akaratnak a következménye.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Megjelenésed és viselkedésed barátkozó emberi érdeklődést és jóindulatú segítőkészséget sugároz, és ily módon könnyen megszeretteted magad. Megvannak a képességeid ahhoz, hogy önképzéssel alapozd meg a jövődet, de ha egyéniséged negatív oldalát hagyod a felszínre törni, akkor a te gondtalanságra és könnyelműségre való hajlamod – képzelőerőddel és kedvességeddel párosulva – a szeretetre méltó szélhámos típussá fejlődhet.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha csalódások érnének, azokat meglehetős türelemmel kellene elviselned, a lelked legmélyéből fakadó hitre és életbölcsességre támaszkodva, lelki nyugalmadat megőrizve. Boldogságodhoz nem szükséges a gazdagság és a fényűzés, de egy bizonyos jómód, kényelem és kiegyensúlyozottság állapotának meg kell lennie. Erre szüksége van a szépérzékednek, harmóniakereső mentalitásodnak.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nincs feltétlenül szükséged a társaságra. Teljesen egyedül is meg tudod oldani a problémákat, meg tudsz állni a lábadon, s ugyanakkor képes vagy együtt érezni a világgal is. A békét, a nyugalmat tartod a legfőbb értéknek az életben, úgy a saját részedre, mint az egész világ számára, mert egy belső hang azt súgja neked, hogy ez az állapot egyezik meg a természeteddel. Ezért hajlamosabb vagy a visszavonult életmódra, a szemlélődésre és az elmélkedésre.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon jó érzéked van az anyagi ügyek intézéséhez. Pénzügyi vonatkozású kérdések nem jelentenek számodra problémát. A magány nem tesz boldogtalanná, tudsz békében élni önmagaddal, és tudod, hogy miként hasznosítsd a szabadidődet, amikor egyedül vagy. Viszont inkább anyagi, mint szellemi problémákon szeretsz tűnődni. Ez nem azt jelenti, hogy önző vagy, csak az anyagi problémák jobban érdekelnek.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Életedben úgy szoktad kiiktatni a problémákat, hogy megoldod őket. Csak arra kell vigyáznod, nehogy saját magadat is kiiktasd. Például előfordulhat, hogy olyan jól végzed a munkádat, annyira tökéletesen oldasz meg minden elképzelhető feladatot és problémát hosszú időre, vagy oly módon rendezed el a dolgokat, hogy új problémák fel sem merülhetnek többé, így feleslegessé teszed önmagad a munkahelyeden, és a következmény az lehet, hogy te veszíted el az állásodat.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Mars most a világi X. házban tranzitál. Ennek eredményeképpen magas társadalmi állás elnyerését teszi lehetővé a számodra, olyan vezetőegyéniséggé varázsolhat téged, aki sokra fogja vinni a jövőben. Emellett nyereséget vagy hasznot is hoz, és arra enged következtetni, hogy a pénz egy eredeti ötletből, találmányból vagy egyéb újszerű elgondolásból fog származni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Általában együttműködési szándékot és segítőkészséget jelez a Vízöntő jegyében jelen lévő Vénusz mint a 2-es szám hordozója, valamint akaratot és képességet arra, hogy a kapott utasításokat betűről betűre kövesd. Ezért az egészségügyben sokra értékelik a munkádat, akár mint orvos, akár mint ápoló dolgozol. Minden esetben megbízható segítőtárs vagy, akinek jóleső érzést nyújt, ha harmonikus kapcsolatban együttműködhet másokkal.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Az élet ajándékai akkor is kipottyanhatnak a kehelyből, ha az nincs ugyan tele, de nem áll egyenesen a talpán. Mert a kehelynek talpa is van, de a talp átmérője rendszerint nem nagy, és így a kehely nem áll nagyon biztosan a lábán. Könnyen elveszítheti a te kelyhed is az egyensúlyát, és felborul vagy eldől, s ilyenkor kiesnek belőle az ajándékok akkor is, ha még nem volt tele. Ez a te számodra azt jelzi, hogy az élettől kapott ajándékok egy részét tovább kell adnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top