Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 27. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Amikor a szenvedélyek válnak úrrá egyéniségeden, akkor hatalmaskodó magatartást vehetsz fel, és cselekedeteidben személyes, önző indítóokok irányító hatása mutatkozhat. Sokat javíthatsz az egyéniségeden azzal, ha fokozottabb mértékben kifejleszted önmagadban az önzetlenséget, a nemesebb ideálokat, a szellemi ambíciókat. Arra kell törekedned, hogy érvényesülési vágyadat ne anyagias természetű ambíciókban éld ki.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem csoda, hogy meg tudod szerettetni magad csaknem mindenkivel a környezetedben, a legtöbb esetben el is éred célkitűzéseidet minden komolyabb nehézség nélkül, s így a „jó” valóban elnyeri jutalmát. Arra kell vigyáznod, hogy ha ezen az úton esetleg nem tudod elérni céljaidat, nehogy cselszövővé válj, mert a benned lévő félénkség nem engedi, hogy nyíltan ellenséges magatartást vegyél fel.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Van benned művészi alkotókészség, meg tudod látni az élet szépségeit és azokat ki is tudod fejezni, meg tudod mutatni mások számára is szavakban vagy cselekedeteken keresztül, esetleg a zeneművészet eszközeivel. Szellemes vagy és kellemes társalgó, ami megérdemelten népszerűvé tesz téged a baráti körben. Egyéniséged negatív oldala csak akkor nyilvánul meg, ha nem akarod betölteni természetes hivatásod.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Tégláról téglára rakva kell felépítened a karrieredet tervszerű és kitartó munkával, mind a magad boldogulására, mind a társadalom hasznára. A Rák jegye a 4. az állatövi körben. Ennek a számnak a négyzet a szimbóluma, egyben a becsületet is jelképezi a számok szimbolikájában, és azt szeretnéd, ha mások életében is ez lenne az alapgondolat. Felelősnek érzed magad azért, hogy az egész társadalom a méltányosságra alapozott erkölcsi szabályok szerint éljen.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Neked kellene lenned az emberi haladás szószólójának. Karrieredben a fő tényező a változatosság, az újszerűség és a haladás keresése. A legjobban szóban tudnád kifejezni magad. Speciális tehetséged van a beszédhez, szónoklatokhoz, rádió- és televíziószerepléshez. Nemes célok érdekében terjeszted a szavakat, aminek hatalmas ereje van. Ám mielőtt elérnéd a célod, sokfelé fogsz utazni, és véleményeid vagy elveid gyakran fognak változni, módosulni.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy bizonyos ellátottságra, önmagadról és másokról való gondoskodásra törekszel anyagiak tekintetében is, mert szegénység és nélkülözések közepette nem tudod elképzelni a boldogságot. Nagyon szép dolog, ha az ember jó cselekedetekkel gazdagítja az emberiséget. Érzéseid szerint ezek úgy funkcionálnak, mintha betéteket helyeznél el egy nagy Világbank nevű intézményben, és te nem feltétlenül azoktól fogod megkapni a jutalmat, akiket segítesz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vezetésre születtél, főleg arra, hogy elmélkedésen, tanulmányokon, filozófián vagy a tudományok művelésén keresztül fejezd ki egyéniségedet, akár a nyomtatott betű segítségével, akár a nélkül. Manapság nehéz elképzelni olyan vezetőt, aki nem jelentet meg könyveket, de régebben ez nem volt mindennapos dolog. Voltak filozófusok az ókori Görögországban, akik nem hagytak hátra írásműveket.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Előfordulhat, hogy az egész emberiség anyagi problémáinak a megoldásán kell gondolkodnod. Esetleg azon töröd a fejed, hogy miképpen lehetne egy tizennégy kilométeres hidat építtetni Gibraltárnál, s ily módon lehetővé tenni, hogy könnyen, gyorsan és költségmentesen lehessen átmenni Spanyolországból Afrikába autón vagy kerékpáron.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok olyan dolog van az életben, aminek nem szabadna előfordulnia, mégis megtörténik. Ahelyett, hogy előléptetnének kiváló munkádért, megköszönik értékes szolgálataidat, és elbocsátanak. Ezért számodra valami olyan intellektuális foglalkozás a legmegfelelőbb, ahol sohasem fogyhat el a munka. Például az irodalmi tevékenység ilyen terület. Valamiféle téma mindig akad, aminek utánanéz az ember. Orvostudomány, lélektan, mert testi-lelki beteg is mindig lesz.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Cselekedeteiden és döntéseiden keresztül kell kifejezned saját egyéniségedet, hogy másokat is segíthess abban, hogy megtalálhassák önmagukat és kibontakoztathassák egyéniségüket. Megvan a bátorságod ahhoz, hogy eredeti elképzeléseket dolgozz ki, s azokat meg is valósítsd. Mások is tőled várnak útmutatást ilyen szempontból, és ha te nem teszel eleget ennek a feladatnak, akkor nem végezted jól a dolgod.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Vízöntő a 11. az állatövi jegyek sorában. A hozzá tartozó 11. szám két darab egyesből áll, s így duplán tartalmazza az erőteljes és ambiciózus egyes szám tulajdonságait. Hozzá soroljuk a „K” betűt. Ha ilyen betű van a nevedben, akár mint a neved első betűje vagy első mássalhangzója, akkor derűs és vidám alaptermészetet ad neked, de harcias hajlamokkal kombinálva és drámai elemekkel elegyítve.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Elővigyázatosságra int az Uránusz a Halak jegyében. Rámutat arra, hogy az élet ajándékait könnyen el is veszítheted, ha nem vigyázol arra, hogy megmaradj a szilárd talajon és megőrizd egyensúlyodat. Az ilyen uránuszi vibrálás hatása alatt általában könnyen jön a pénz az emberhez, de előfordulhat, hogy könnyen el is megy. Népszerűséget, sikert és örömöket is jelez a pénzen kívül, ami nem egyedüli kellemes ajándéka ennek az időszaknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top