nlc.hu
Horoszkóp
Februári horoszkóp

Februári horoszkóp

Kos

Szerelem: Érzelmi életedben számos sikerre számíthatsz, Vénusz nem fog fukarkodni veled. Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor egymás iránti érzéseitek csak még jobban elmélyülhetnek februárban. Ha még várod az igazit, a felbukkanására igen jók az esélyek 21-e és 27-e között.
Munka, anyagiak: A rég áhított előrelépés lehetősége tárulhat fel előtted ebben a hónapban, ha viszont a magad ura vagy, akkor kiváló üzletet köthetsz. Egy biztos: minden Kos számára jó esély van arra, hogy anyagilag jelentősen gyarapodjon ebben az időszakban.
Egészség: A hónap első napjai fáradtsággal és ingerültséggel nehezíthetik életedet, de jusson eszedbe, hogy hamarosan jön a tavasz.

Bika

Szerelem: Ha van párod, számíthatsz némi feszültségre egy hosszabban elhúzódó, kellemetlen hatás miatt. 25-e után viszont szép lassan rendeződik a helyzet kettőtök között. Aki még magányos, annak a hónap utolsó hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre. Ekkor alapjaiban fogod tudni megváltoztatni elképzelésedet a szerelemről.
Munka, anyagiak: Szellemi fejlődésre, önmegvalósításra kiváló a februári hónap. Lépj a tettek mezejére, s próbálj meg új utakat felfedezni, minden lehetőséged megvan arra, hogy erkölcsileg és anyagilag egy lépcsőfokot feljebb lépj.
Egészség: Az 5-e és 9-e közötti időszak hozhat fáradtságot és kedvetlenséget mindennapjaidba, de ha több időt szánsz a pihenésre, átvészeled ezeket a napokat.

Ikrek

Szerelem: Fontos döntések meghozatalára kell időt és energiát szánnod. Most akár le is zárhatod kapcsolatodat, erre az 5-éig tartó napok kedvezőek. Ha mégis megmentenéd, akkor mindent tegyél meg ezért 7-e és 11-e között. A magányos Ikrek életébe visszatérhet egy régi kedves ismerős.
Munka, anyagiak: Munkával kapcsolatos ügyeid jó irányba fordulhatnak most, s ez végre feloldhatja feszült hangulatodat is. Régóta húzódó ügyeknek is pontot tehetsz a végére, s ha netán veszteséges vállalkozást vezetsz, a hónap vége alkalmas ennek lezárására.
Egészség: Fejfájások, meghűléses betegségek nehezíthetik napjaidat a hónap közepén, de szerencsére gyorsan elmúlnak a problémák, s visszatérhetsz a régi kerékvágásba.

Rák

Szerelem: Párkapcsolatod nem lesz mentes az összetűzésektől a hónap első napjaiban. A Mars kellemetlen hatása nem tart sokáig, de számos konfliktust idézhet elő köztetek 6-áig. Aki még keresi a párját, az 15-e után számíthat izgalmas, fordulatokkal teli napokra, s akár hirtelen két vagy három udvarlója is akadhat.
Munka, anyagiak: Figyelj nagyon oda a pénzügyeidre, ne vegyél fel hitelt, és ne is adj kölcsön 18-áig. Ha mégis megteszed, kellemetlenségekre számíthatsz, a kölcsönt pedig talán sosem kapod vissza. Munkahelyeden kerüld el a konfliktusokat a hónap közepéig.
Egészség: Akár egy kellemetlen, de gyors lefolyású betegség is leverhet a lábadról, de ha alaposan odafigyelsz magadra, akkor ez még időben elkerülhető.

Oroszlán

Szerelem: A szerelemben komoly sikereket arathatsz február során, újra meghódíthatod kedvesedet, még akkor is, ha netán kapcsolatotok már ellaposodóban volt. De akár egy új szerelem is beléphet életedbe, erre kiváló alkalmat kínál a hónap közepe, a 16-ától 22-éig tartó időszak. Fogadd el mindenki közeledését, akár többen is érdeklődhetnek most utánad.
Munka, anyagiak: Döcögősen indul a hónap, problémák léphetnek fel munkád, karriered terén, úgy érezheted, bárhová lépsz, mindenhol falakba ütközöl. Anyagiakban is az óvatosságra és a takarékosságra hívom fel a figyelmedet!
Egészség: Változtass életmódodon, fogyókúrázz, mozogj egy kicsit, már nagyon rád férne bármelyik, s jelentősen javíthatnál egészségeden!

Szűz

Szerelem: A nyugalom és kiegyensúlyozottság időszaka veszi kezdetét érzelmi életedben, túl sok zűrre, problémára nem kell számítanod, jól mennek párkapcsolati dolgaid. Akik viszont még keresik az igazit, megbeszélhetnek néhány randit, de a havi csillagállás kevés lehetőséget kínál nagy szerelmek elindulására.
Munka, anyagiak: A karrier vagy a tanulmányok terén sem lesz okod az aggodalomra, legfeljebb a hónap utolsó néhány napja tartogat kisebb kellemetlenségeket, de ezek csak a hónap során felgyülemlett feszültségeknek köszönhetők.
Egészség: Időt kell szánnod a pihenésre, nem hajthatod túl magad. Bár kevés az esély, hogy lebetegedj, de ha odafigyelsz egészségedre, akkor biztos, hogy elkerülhetsz mindenféle problémát.

Mérleg

Szerelem: A hónap nem lesz konfliktusmentes érzelmi téren, lesz számos jó pillanat és több buktató is. Mivel kissé ingerült lehetsz, ez kihathat párkapcsolatodra is, így konfliktusok alakulhatnak ki köztetek, melyek 25-ére biztos, hogy megoldódnak, némi belátással. A párjukat még keresők 6-a és 14-e között találhatnak számukra megfelelő partnert.
Munka, anyagiak: Mostanában előfordult, hogy a fejed a homokba dugtad, s így igyekeztél megoldani a dolgaidat, de ettől ezek a gondok meg nem tűntek el, sőt, most kell csak igazán erőt-energiát fektetned elvégzendő feladataidba, különben könnyen munkabeli és anyagi problémáid alakulhatnak ki.
Egészség: 26-ától felszabadulhatsz a szellemi terhek alól, s végre fellélegezhetsz, lesz időd pihenni és fizikai állapotoddal is foglalkozni.

Skorpió

Szerelem: Ha szeretnél egy kis újdonságot vinni kapcsolatodba, annak épp itt az ideje. Ne hagyd, hogy érzelmeitek veszítsenek fontosságukból, rajtad is múlik, mennyire jó vagy éppen nehézkes a szerelmi kapcsolatod. Párkeresésre kiváló hónap a február, különösen nagy az esély, hogy megtaláld a párodat 7-e és 19-e között.
Munka, anyagiak: Kiváló időszak jön számodra, hogy képességeidet és szerzett tudásodat megfelelően kamatoztatni tudd, és hasznot húzz eddigi munkádból. Ez akár saját vállalkozás indításában, új vagy mellékállás formájában is megvalósulhat.
Egészség: Jelentősebb problémák nélkül zajlik a hónap, emésztési panaszok, görcsök kialakulásának lehetőségét rejti 21-e és 22-e.

Nyilas

Szerelem: A párkapcsolatban élő Nyilasok feszültségekkel teli időszaknak néznek elébe 9-éig, ezért a kelleténél is nagyobb türelmet kell tanúsítanod az érzelmek terén. A hónap második felében lenyugodhatnak a kedélyek. A párjukat még keresők csak a hónap utolsó öt napján remélhetnek jelentősebb változást, ekkor viszont nagyot fordulhat a kocka, s jöhet a szerelem.
Munka, anyagiak: Kiváló hónap vár rád, ne hagyj ki hirtelen adódó lehetőségeket, lehet köztük olyan ajánlat, melyre hónapokig nem lesz újabb példa. Régi céljaidat valósíthatod meg, melyek kedvező irányba terelhetik életedet, sőt problémás pénzügyeidet is rendbe teheted.
Egészség: A fordulatokkal teli február legfeljebb kifáraszt fizikailag, de komoly betegeskedésre nem kell számítanod.

Bak

Szerelem: Kiváló napok köszöntenek rád február elején, az új hónap s a tavasz közeledte a szerelem megérkezését is magában rejti. Most mindaz teljesülhet számodra érzelmi téren, amire eddig vágytál. Ha van párod, azért, ha nincs, akkor azért. Az első randi legalkalmasabb ideje 18-a és 23-a közé esik a szinglik számára.
Munka, anyagiak: Néha nem árt a kellő önkritika. Ha apróbb harcaidról lemondasz egy fegyverszünetért cserébe, hamarabb találsz megoldást karrier- és anyagi gondjaidra egyaránt. A te malmodra hajtja a vizet az, ha képes leszel a visszavonulásra.
Egészség: Bár fordulatokban gazdag időszak következik, és fizikailag is bírod a megterhelést, bizony nem árt, ha odafigyelsz a táplálkozásodra és eleget pihensz.

Vízöntő

Szerelem: A Nap a te jegyedben jár, ez hozzásegít ahhoz, hogy szerelmi életed ismét a régi fényében ragyogjon. A megfontolt döntések ideje jött el, felmerülhet a mélyebb elkötelezettség kérdése is. Ne félj az ismeretlentől, nem történhet semmi baj, ha a jó dolgokra igent mondasz. A párjukat még keresők egytől egyig új, elsöprő szerelemre találhatnak február 20-ig.
Munka, anyagiak: Sok elvégzendő feladatod van, és váratlan lehetőségek is keresztezik utadat. Mielőtt a karriereddel vagy az anyagi helyzeteddel kapcsolatban döntést hozol, gondold át alaposan, milyen célokért is küzdesz mostanában, s megéri-e kockáztatni.
Egészség: Lesznek olyan napok, amikor fizikailag teljesen kimerülsz, ezért meg kell szervezned, hogy legyen néhány nap, amikor pihenéssel, lazsálással töltöd az időt.

Halak

Szerelem: Meglévő párkapcsolatodban nagyobb megértést kell tanúsítanod partnered irányába, különben a konfliktusok nehezíthetik a mindennapokat, különösen február első napjaiban. Akik még magányosan élnek, 24-e után várhatnak jelentősebb fordulatot, s megismerkedhetnek valakivel, aki bizony az igazi is lehet…
Munka, anyagiak: Pénzügyeid terén bonyodalmak adódhatnak egy váratlan kiadás miatt. Épp ezért ne adj kölcsön senkinek, s te magad se kérj sehonnan. A hónap végére már érezheted Jupiter jótékony tevékenységét, így munka és karrier dolgaid is jobbra fordulnak.
Egészség: A fáradtság és a stressz könnyen fejfájásokkal járhat együtt, és fizikailag is teljesen kimerülhetsz. Figyelj oda jobban az egészségedre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top