nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 01. csütörtök)

Napi horoszkóp (02. 01. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Pénzügyeid viszonylag jól alakulnak. Nem csak a munkahelyedről kapsz fizetést, lehetőséged lesz egy másodállásra vagy mellékjövedelemre is. Valamelyik intézet is fizethet neked váratlanul. Jobban fogod értékelni magad, ha mélyen magadba nézel, és kielemzed azt, ami most van körülötted. Próbáld megérteni belső erősségeidet és gyengeségeidet, hogy megtaláld magadban az igazi értékeket. Biztosíts magadnak erre pár magányos órát!









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz nem álmodik, nem gondol előre vagy hátra, a dolgokat a jelen pillanatban éli át. Ma a kedvvel és kedvetlenséggel kellene komolyabban foglalkoznod. Sikeres lehetsz a karrieredben, mivel értékrendszered megalapozásához a legfontosabb a számodra most, hogy megtaláld saját identitásod és kielégítsd saját egód igényeit. Mindenképpen próbálj meg eredményt elérni!








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A pénzügyi házad uralkodója ma harmonikus jelben és jó fényszögekben áll. Ez komoly anyagi előnyöket helyez kilátásba a szomszédság, rokonság vagy rövid utazások révén, és általában minden olyan ügyben, mely kapcsolatos a levelezéssel, kommunikációval, híradással, közlekedéssel, közvetítéssel. Valamilyen módon közölni kellene másokkal értékítéletedet, mit kedvelsz és mit nem.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai bolygóállások anyagi előnyökre utalnak, nem feltétlenül fizetés formájában. Lehet, hogy komolyabb összeget kapsz ajándékba, nyereményként, vagy egy befektetésed, kötvényed határideje most járt le, és fel kellene venned az erre járó összeget vagy ennek kamatait. Bevételeid lehetnek még biztosítási területről, közvetítésből vagy olyan tevékenységből, ami más emberek anyagi dolgaival kapcsolatos.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Elvárod, hogy biztosítsák neked a szabadságot, a kötetlenséget. Házasságodat sem sieted el, alaposan meggondolod. Pénzkereseti képességedet ma nagyon is befolyásolhatja jól vagy rosszul a partnered vagy a házastársad. Lehetséges, hogy saját biztonsági igényedet a másokkal való kapcsolatok révén fogod jobban megérteni. Azt szeretnéd, hogy később, még ha a szerelem parazsa ki is hűlne, partnereddel a tartós, jó kapcsolatod akkor is megmaradjon.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha az aprólékosságot túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá, kizárólag hibakeresővé válhatsz, és ez nem lenne jó. Ha a kritikádat nem tartod a megfelelő korlátok között, túlságosan is válogatós leszel, és ezzel megnehezíted a párválasztást vagy meghiúsítod bármilyen barátság kialakítását. Anyagi nyereségre tehetsz szert a párod vagy az üzlettársad révén, de esetleg valamilyen per folytán is pénzhez juthatsz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A bolygóállások a következő időszakban jelentős vagyoni gyarapodást ígérnek, de sajnos ha nem figyelsz kellőképpen a pénzügyeidre, akkor esetleg pénzügyi válságokra is lehet számítani. Mondd el kedvesednek, hogy azt értékeled, ha kedveskednek neked, ha körüludvarolnak. Nem szereted, ha erőszakoskodnak veled, ha lerohannak vagy ajtóstul rohannak a házadba. Partnereddel szemben komoly elvárásaid vannak. Elvárod, hogy az együttlétnek, találkozásnak megadja a módját.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A legtöbb anyagi biztonságot önmagadtól kapod, akkor, ha kizárólag saját képességeidre és eszközeidre támaszkodsz. Rá kell ébredned, hogy a birtoklás nem oldja meg egyik problémádat sem. Minél előbb tudatosul ez benned, annál könnyebben tudod kialakítani helyes értékítéletedet, szemléletedet. Ha ötleteidet csak egy saját vállalkozás keretein belül tudnád megvalósítani, nyugodtan alapíts egy új céget.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai bolygóállások anyagi előnyökhöz juttatnak tudományos tevékenység vagy utazás révén. Íróknál, művészeknél népszerűséget és jó nyilvánosságot jelez. Sajnos előfordulhat, hogy családod idősebb férfi tagja megbetegszik, és a segítségedet kéri. Előfordulhatnak problémák a társad testvéreivel vagy rokonságával. Magasabb tanulmányok kellenek ahhoz, ha igazán ki akarod használni az energiád adta lehetőségeket.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Munkádban a legfontosabbnak az elővigyázatosságnak kellene lennie. Előbb mindent alaposan gondolj át, s minél jobban belemerülsz majd valamibe, annál nagyobb örömet találsz benne. Addig gyakorold a különböző módszereket, míg tökéletesnek nem érzed magad bennük. Megfelelő számodra mindenféle üzleti tevékenység, irányítás vagy szervezési tevékenység. Ne engedd meg senkinek, hogy gondatlan, rendetlen életmódra kényszerítsen, az előrehaladás lehetősége nélkül.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Értékítéleted nagyon személyes, és inkább a saját élettapasztalataid alakítják ki, mintsem a környezeted. A saját magad erejéből juthatsz előbbre, a saját magad erejéből kell előteremtened a mindennapi betevőt, ami ma nem is megy olyan nehezen, hiszen az anyagi javak területének uralkodó bolygója kellemes fényszögekben áll. Senki nem tud semmit rád kényszeríteni.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Értékeid most kapcsolatba kerülnek a barátaiddal, illetve közösségbeli sikereiddel vagy kudarcaiddal. A kapott szeretet mennyisége nagy különbséget jelent a számodra az önértékelésben. Bevételed ma a barátaid közbenjárásával is származhat vagy ismeretségekből, vagy a magad által vezetett üzletekből. Amíg nem fogalmazod meg konkrétan a célodat, addig nehezen férsz hozzá belső erőforrásaidhoz, vagyis nehezen jössz rá, hogyan is alkalmazd őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top