nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 03. szombat)

Napi horoszkóp (02. 03. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagy a valószínűsége annak, hogy ma sem pihenhetsz igazán, akár a munkahelyeden, akár otthon, de dolgozni kell. Nemcsak pénzkereseti lehetőség vár rád, az otthoni teendőket is neked kell elvégezni. Ez sem lesz elég ma, valaki megkér majd arra, hogy segíts neki is. Neveltetésed által határozott véleményed van arról, hogyan és kinek segíts, nehezen fogadsz el pénzt egyes dolgokért.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A horoszkópodban mindkét szülőt jelölő ház kapcsolódik egymáshoz. A papád valószínűleg határozott, kemény kézzel vezeti az otthoni ügyeket, és most valószínűleg nem fogsz egyetérteni vele valamiben, és fellázadsz ellene. A szülők által kezelt vagyon szerepet játszik most az életedben, rövid ideig akár anyagi biztonságod is az egyik szülő jóindulatától függ majd.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A bolygóállások akár ma, akár a közeljövőben üzleti nyereséget, szerencsés vállalkozásokat, tekintélyt és sikereket hoznak, akár valamelyik felmenő ági rokonod, akár más idősebb személy révén. Nyilvános szerepléseidben is számíthatsz elismerésre. Mégis lehet, hogy inkább otthoni karriert választasz, az erős nyilvános befolyás ellenére is.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Vénusz most előnyös utazásokat hoz neked, próbáld összekötni a kellemest a hasznossal, és utazz el olyan helyre, ahol gyakorolhatod a most vagy a későbbiekben tanulandó nyelvet. Szüleid egy biztos szemléleti alappal indítottak útnak, ezért fontos, hogy magasabb iskolákat végezz el, és tágítsd a horizontodat. Most lehet, hogy egy kicsit távolabb kerülsz a szülői háztól.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ez a nap nem lesz a legkellemesebb, főleg ha van gyermeked. Előfordulhat, hogy megbetegszik, vagy valamilyen csalódást okoz, esetleg a bizonyítványában nem lesznek olyan jegyek, amelyeket elvárhattál volna tőle, de azért ő még a te gyermeked. A szeretet kell, hogy kapja ma a legfontosabb helyet az életedben. A gyermekek vagy ezek hiánya próbatétel neked, most több a gond, mint az öröm, de lesz ez még fordítva is.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap eredményes munkásságot ígér mindenféle ingatlanügyletben, akár eladod a jelenlegi lakásod, akár vásárolnál magadnak egyet, akár bérbe adsz vagy bérbe veszel. Saját otthonod nagyon fontos a számodra, még az albérleti szobád is olyan, mintha te építetted volna az első téglától. Otthon tudsz a legjobban pihenni, feltöltődni a megfelelő energiával, szeretsz visszatérni mindig egy biztos ponthoz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Valószínűleg olyan családban nőttél fel, ahol a szüleidet körbevették a barátok, akiket mindig szívesen láttak, akár ott is alhattak nálatok, esetleg rövid ideig együtt is laktatok velük. Ez a neveltetésed bátorít most, hogy célirányos terveket dolgozz ki, és már otthonról hozott, majdnem kész szemlélettel kezdhetsz bele az új dologba. Valószínűleg most hiányzik az egyik szülőd, ha teheted, látogasd meg őt.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Erőskezű, időnként még kicsit agresszív is tudsz lenni, ha sikert akarsz elérni. Semmilyen akadály nem állíthat meg. Kivágod magad minden problémából. Lehetséges, hogy szándékosan lassan cselekszel, de egyik tetted sem felesleges. Nem fogod észrevenni magadon a kegyetlenség egyetlen szikráját sem, de nem árt másoknak odafigyelni rád üzleti tranzakcióidnál.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nyitott és rugalmas vagy, élvezed a változásokkal járó kihívásokat. Valószínűleg jobb üzleteket tudsz elérni, ha nem láncolnak le egy íróasztalhoz. Mindegy, hogy mi a foglalkozásod, annyit akarsz utazni, amennyit csak lehetséges, még akkor is, ha néha ez csak a város másik végét jelenti. Uralkodó bolygód helyzete most megengedi neked, hogy távolabbi tájakat is meglátogass.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sokszor, de ma kiváltképp te vagy a zodiákus legkomolyabb embere. Mivel hatalmas az önfegyelmed, ugyanezt várod el a családod minden tagjától, de légy belátással, ők nem tudnak ilyen kemények lenni, mint te. Számodra minden komoly dolog, mindegy, mennyire örömteli a magánéleted, soha nem kevered össze a munkát az élvezettel, ezen azért változtathatnál egy kicsit.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egyetlen szóval is lehetne jellemezni a napot, ez pedig a kiszámíthatatlanság. Nagyon gyors vagy. Jó lenne, ha hagynál időt arra, hogy bármilyen dolgot másodszorra is végig tudj gondolni, hogy előre láthasd terveid következményeit. Ez az előrelátás segíthet abban, hogy ne sétálj bele olyan csapdákba, amiket mások nem is vesznek észre.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Vigyázz, kivel barátkozol! Hajlamos vagy olyanokkal is bizalmasnak lenni, akikkel nem kellene. Az intellektuális ötletekkel teli emberek különösen érdekelnek. Ha azonban szakításra kerül a sor, gyorsan szabadulj meg az álmodozó emberektől, inkább a gyakorlatiasabbakkal tarts kapcsolatot. Nagyszerűen gondoskodsz a gyermekekről, főleg amíg kicsik, és sok szeretetre, figyelemre van szükségük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top