Horoszkóp

Rák




 A Rák jellemzői







Ilyen vagy a munkában


Nagy családnak képzeled a munkahelyedet. Mindent tudsz a kollégák magánéletéről. Mivel te is kötődsz a családodhoz, szívesen kiteszel róluk fotókat, kedves emlékeket az asztalodra. Nem vagy gyors, de komoly célkitűzéseid vannak. Érzelmi alapon döntesz, igazi anyatípus vagy. Könnyen megsértődsz. Mivel fontos a környezeted, nem bírod elviselni, ha kibeszélnek a hátad mögött. Sokat foglalkozol a múlttal, szeretsz róla beszélni. Hangulatod gyorsan változik, néha minden ok nélkül.


Ha főnök leszel


Gondoskodni szeretnél minden beosztottadról és azok családjáról is. Ha döntened kell, sokszor figyelmen kívül hagyod az észérveket.


Erre kell ügyelned


Ha megsértődsz, sokáig nem felejtesz. Évek múlva is felemlegeted, ha valaki megbánt. Könnyen válhatsz hanyaggá, rendetlenné, szétszórttá, figyelmetlenné, és ha valaki nem tudja követni az állandó hangulatváltozásaidat, hisztisnek fog tartani.


Ebben a munkakörben lehetsz a legjobb


Minden olyan területen, ahol az érzelmek szerephez jutnak. Jó óvónő, szociális munkás, ápolónő, történész lehet belőled, de kitűnően értesz a gyermekvédelemhez, a lakásügyekhez és az otthontervezéshez, -kialakításhoz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top