A Szűz jellemzői







Ilyen vagy a munkában


Minden részletre kiterjedő figyelemmel fordulsz a feladataid felé. Nagyon jó kritikus vagy. Ha van egy ezeroldalas beadvány, biztos, hogy vakon odanyúlsz, ahol hiba van. Csak azt tartod tökéletesen elvégzett munkának, amit te magad csinálsz. A másiké soha nem lehet megfelelő számodra, ezért állandóan kijavítod. Szorgalmas vagy, szereted a rendet, a pontosságot. A legjobb akarsz lenni abban, amit éppen csinálsz.


Ha főnök leszel


Mivel mindent szóvá teszel, és nem tudsz elsiklani a dolgok felett, sikertelennek, feleslegesnek, megalázottnak érezhetik magukat a beosztottaid. Még akkor is, ha általában igazad van. Ha vannak fölötted, nekik is tökéleteset akarsz nyújtani, ezért gyakran hárítod a hibákat a beosztottaidra. Ugyanakkor alapos, figyelmes vagy.


Erre kell ügyelned


Ne rettegjenek a kollégáid attól, mikor találsz újabb hibát a munkájukban. Mivel gyakran fogalmazol nyersen, figyelj arra, hogy a megfelelő formában tedd szóvá a dolgokat, és ne keress a kákán is csomót.


Ebben a munkakörben lehetsz a legjobb


Bárhol, ahol precíz, pontos munkára van szükség, vagy ahol valaki keze alá dolgozhatsz. Jó kritikus, minőségellenőr, könyvelő, könyvtáros, gyógyszerész, órás, asszisztens lehet belőled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top