nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 05. hétfõ)

Napi horoszkóp (02. 05. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma a Merkúr uralta házban áll. Törekedj a higgadt, józan gondolkodásra és az egészséges érzelmekre. Ez a bolygóállás ugyanis egyáltalán nem kedvez annak, hogy megfelelően tudd használni a szavakat, és ez kedvezőtlenül hat szerelmi életedre is. Talán túl kedves emberek is keresik a társaságodat, próbálj kellő távolságban maradni tőlük.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz nagyon jó helyen áll. Ezért ez a nap akár anyagilag, akár érzelmileg nagyon kedvezően folyik, sok örömteli eseményben lesz részed. Nagyon jól érzed majd magad akár hölgyek, akár urak társaságában. Igen csekély annak a lehetősége, hogy hatalmas szerelembe esnél, de annyira jó dolgod van, hogy ez most egyáltalán ne is aggasszon.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jól nézd meg, kivel állsz szóba. Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögeket kap a „füllentés” bolygójától, így a szavak, amiket hallasz, hamisak is lehetnek. Nehogy bedőlj egy jól fogalmazó szélhámosnak! Nézz jól körül, mert van azonban valaki más is az életedben, aki talán sosem beszél az érzéseiről, legbelül mégis rajong érted.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold szemben áll a függetlenség bolygójával, így természetes, hogy nem szeretnél ma szorosan kapcsolódni senkihez, és nem szereted azt sem, hogy a kelleténél jobban ragaszkodik hozzád valaki. A szabadság fontos egy kapcsolatban, de ne felejtsd el, hogy a kedvesség sokkal fontosabb a harmónia fenntartásához.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap szemben áll a saját jegyével. Sajnos ez a nap érzelmi szempontból nem alakul túlságosan kedvezően, intelligenciád viszont hihetetlen magasságban fog szárnyalni. Több alkalmad nyílik majd arra, hogy a barátaiddal egy jót nevess, és lesz arra is időd, hogy megoszd velük életed nagy problémáit, bátran öntsd ki a szívedet előttünk.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Halak jegyében indult heti körútjára. Ez ellentétes érzelmeket vált ki belőled. Nem mondható el rólad, hogy túlzottan szentimentális hangulatban lennél, mivel egy ideje mellőznöd kell az érzelmeket az életedből, és ez nagyon elszomorít. Engedd, hogy környezeted egy kicsit felvidítson.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az a bizonyos nagy Ő már nem sokáig várat magára. Lehet, hogy éppen munka közben ismered meg, vagy munkába menet, esetleg munkából jövet hív meg egy kávéra. Ne lépj vissza egy kialakulóban lévő kapcsolattól, bátran ismerkedj meg alaposabban az illetővel. Jólesik majd elegáns ruhában megjelenni az Operában.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hagyomány szerinti uralkodó bolygód, a Mars barátkozik a Holddal. Ilyenkor sok minden történhet, főleg ha szerelemről van szó. Lehetséges, hogy olyan emberrel fogsz találkozni, akit eddig csak gondolatban szerettél, és ki tudja, lehet, hogy szerelem lesz ebből első látásra. Mielőtt azonban kimutatnád szimpátiádat, győződj meg arról, hogy ez a vonzalom kölcsönös.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód a Nyilas jegyében áll. Ez nagyon kényelmessé tesz téged. Próbáld meg tartalmasabbá tenni ezt a napot, akkor is, ha sokkal jobban szeretnél otthon lustálkodni. Nem biztos, hogy szerelmed beéri azzal, hogy csak egy kedves üzenetet küldesz neki, ahelyett, hogy elmennétek vacsorázni. Igyekezz alkalmat teremteni a meghitt együttléthez.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz ma is az Oroszlán jegyében áll. Ez nem nagyon kedvez a szerelmi életednek. Ne félj közeledni olyanokhoz, akik kedvesek veled. Sőt, ha kicsit rámenősebb lennél, ez alkalommal akár még segíthet is rajtad. Hidd el, megéri kockáztatni, mert lehet, hogy végre megtalálod az igazi szerelmet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Neptun a Vízöntő jegyében jár. Ez a bolygóállás nem engedi, hogy tisztán lásd a dolgaidat. A józan ész most gátat szabhat a szerelem érzésének, pedig ezeket a félelmeidet könnyedén legyőzhetnéd, ha arra gondolsz, mennyire vágysz egy családra. Ne feledd el az álmaidat, tarts ki a céljaid mellett, és meglátod, minden sikerülni fog, amit eddig elterveztél.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Az Uránusz – a rálátás, átlátás bolygója – még mindig a Halak jegyében vendégeskedik. Éleslátásoddal te is hamar felismerheted majd a kínálkozó romantikus kalandokat, talán ki is használnád az ilyen lehetőségeket. Bölcsebben tennéd, ha mégis elhalasztanád ezeket, mert esetleg súlyos szívfájdalomhoz vezethet, ha továbbra is pusztán illúziókat kergetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top