nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 06. kedd)

Napi horoszkóp (02. 06. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a Bak jegyében áll. Több olyan dolog is, amiért megdolgoztál, most elérhető közelségbe kerülhet. Ezek között a célok között szerepelhet egy tanulmányi vagy egy karrierbeli, pénzügyi fejlemény. Szó eshet egy régen tervezett utazásról, ami akár ezen a héten is megvalósítható lenne.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll az Uránusszal. Hirtelen döntést kellene hoznod a szerelmi életeddel kapcsolatban vagy a pénzügyeidet illetően. Lehet, hogy kicsit nyugtalan lesz ez az időszakod. Nem jellemző rád a hirtelen döntés, szereted a dolgok összes oldalát mérlegelni, mi szól ellene, mi szól mellette, szeretsz számolni a hosszú távú következményekkel is, ez most nehezebben fog menni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr számára ellentétes jegyben áll. Nem is olyan régen valószínűleg nekiláthattál végrehajtani az elhatározásodat, hogy változtatsz bizonyos dolgokon. Valamilyen szinten részt kellene venned egy munkahelyi projektben, ami iránt már nem fogsz annyira lelkesedni, mint amikor elkezdtétek.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagy aktivitás látszik érzelmi életedben. Alkalmad lesz szövetséget kötni valakivel a karriert, a házasságot vagy más személyes kapcsolatot illetően. Valójában ebben az időszakban szokatlan módon nagyon magabiztosan igyekszel megszerezni, elérni azt, amit akarsz. Okosabban tennéd, ha visszavennél ebből az újonnan szerzett rámenősségből.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még mindig szemben áll a saját helyével. E bolygóállás hatására a magánéleted és az érdeklődési köröd kerül előtérbe, amikor a romantikus lehetőségek és a családi kapcsolatok meg fogják előzni a karrierbeli és a pénzügyi célkitűzéseidet. Ez nem jelenti azt, hogy lustán sütkérezhetsz a népszerűségben, és csak bulizásból fog állni az életed.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az uralkodó bolygódnak, a Merkúrnak ma 8. házas érdekeltsége is van. Ez azt jelzi, hogy a pénzügyi életed, akár a saját magad által megkeresett pénzről van szó, akár másoktól kapod azt, kedvező előjelet kap. Ez jelentkezhet egy fizetésemelésben, jutalomban vagy pénzbeli ajándékban, nyereményben.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz most a Halak jegyében áll. A Halak uralja a tengert és a tengeren túli dolgokat. Utazási lehetőségekben gazdag időszak ígérkezik az életedben. Ez jelezheti azt is, hogy sok rövid utat kell megtenned közeli helyekre, de jelezheti azt is, hogy egy nagy, hosszú utazásra indulhatsz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Ez a bolygóállás segít neked a szerződések megkötésében, segíti utazásaidat és szállítmányozással kapcsolatos dolgaidat. Vállalkozásaidban most hosszú távú siker várható. Nem lesz rosszabb ez az időszak az egzisztenciális és pénzügyi kérdéseket illetően sem.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter még mindig a saját jegyében áll, kellemesen társalog a Nappal. Úgy néz ki, hogy te leszel a legfényesebb ékessége a társaságodnak vagy a családodnak, nő a népszerűséged, és a romantikus izgalomnak köszönhetően ragyoghatsz, mint egy csillag. Uralkodó bolygód most minden jóval elhalmoz téged.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz jól kapcsolódik a Plútóhoz. Gyökeres változás következik be az életedben, ez pedig pozitív változás lesz. Nagyszerű lehetőségeket kapsz munkádat, illetve magánéleti körülményeidet illetően. Egy szoros kapcsolatod átalakulhat vagy megújulhat, esetleg egy csúnya veszekedés után.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz most a Vénusz kezét fogja. Általánosságban ez harmonikus kapcsolatot ígér, bár néha találkozhatsz apróbb undokságokkal a munkahelyeden. Ez lehet egy sértődött kolléga vagy egy megkeseredett főnök miatt is. Tudod, mindenki azon vezeti le a dühét, aki a legközelebb van hozzá. Ne vedd a lelkedre!







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz együtt áll a Nappal. A kreativitásod és az anyagi ügyeiddel kapcsolatos érdekeid, valamint a társasági életed kerülnek előtérbe. A társasági élettel együtt természetesen a szerelmi életedet sem fogod elhanyagolni. Ha éppen most egyedülállónak mondhatod magad, akkor ez a nap megajándékozhat néhány izgalmas lehetőséggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top