nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 08. csütörtök)

Napi horoszkóp (02. 08. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még kellemetlenkedik a Holddal. Szerelmi kapcsolatod elég sok idődet és gondolatodat felemésztette, és esetleg még időnként össze is zavart. Ez a bolygóállás ma leginkább a karrieredet és a pénzügyeidet fogja érinteni. Számíts arra, hogy az egyik kollégád nem ért egyet veled, és sajnos nem is tudsz vele egy hullámhosszra kerülni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód most nem a legjobb kapcsolatban áll a Jupiterrel. Ebből következően lehet, hogy könnyen meggondolod magad, és változtatsz a korábbi döntéseiden. Kaphatsz olyan lehetőséget a munkáddal kapcsolatban, amire már régóta vártál, és most talán kifizetődik az a kemény és lelkiismeretes munka, ami az elmúlt időszakodat jellemezte.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr nem a legkedvesebb ma a Jupiterhez. A magánéletedben zűrök támadhatnak, olyannyira, hogy elvonhatja a figyelmedet a mindennapi dolgaid irányításáról. Pedig jól tennéd, ha be tudnád fejezni az elkezdett munkákat, vagy más, komoly felelősséggel járó feladatot, ami nagyon fogyasztja az idődet, és eléggé igénybe veszi az idegeidet is.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a párkapcsolatok jegyében áll. Ez a bolygóállás növeli a népszerűségedet a másik nem körében. Ezenfelül szokatlanul sok baráti meghívást is kapsz, ami pont megfelel a mai nap gyönyörű hangulatának. Lehetséges, hogy újból előkerül egy fontos kapcsolat lehetősége, de ugye tudod, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó…!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap kapcsolódik a Neptunuszhoz és a Holdhoz. Olyan munkát jelez, amit nem biztos, hogy a munkahelyeden, hanem akár egy stúdióban vagy otthon is elvégezhetsz, de sajnos nem tudsz „elszökni” előle. Ez a munka alaposan igénybe veszi majd a türelmedet. Lehetőség szerint kerüld a konfliktusokat, akár otthon, akár a „dolgozódban”, mert ez visszavetheti azokat az előnyöket, amiket eddig sikerült elérned.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr közelít az Uránuszhoz. A kreatív munka kifizetődő eredményt hozhat. Ha jó a kézügyességed, akkor készíts olyan tárgyakat, amelyeket később el is adhatsz. Tehetségeddel és adottságaiddal személyes elismerést szerezhetsz. Szerepelhetsz akár egy kórusban is, megmutathatod, hogy megállod a helyedet akár egy színházi előadásban is. Pénzügyeid a lehető legjobb mederben folynak.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még nem akarja elengedni az Uránusz kezét. Sok a kötelezettséged, sajnos nem tudsz elmenni minden helyre a világon, mégis kalandkereső hangulatban vagy. Talán lehetőséged adódik meglátogatni az egyik barátodat, aki elég távol él, esetleg egy rokonodat, akit régen láttál. Komoly hangsúlyt kap a szerelem, könnyen lehet, hogy egyik utazásod romantikus lesz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hagyomány szerinti uralkodó bolygód, a Mars kellemesen mosolyog a Vénuszra. Ebben az időszakban megalapozhatod a biztos anyagi jövődet. A Vénusz nagyszerű és csodálatos partnerkapcsolatot is ígér. Felpezsdül a társasági életed, több pénzügyi szerencse is érhet. Ha egyedülállónak mondhatod magad, akkor számtalan könnyed flörtbe is belevisz ez a bolygókapcsolat.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter nem a legjobb kapcsolatban van a Vénusszal, de ez a két jó bolygó azért mégsem tud ártani egymásnak. Ez a kapcsolat általában túlzásokat eredményez. A barátokkal és a szeretteiddel folytatott sok vidám beszélgetés – akár telefonon, levélben és természetesen személyesen egyes látogatások alkalmával – jelét mutatja. Nagyszerű hatások alá kerülnek a pénzügyeid is.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Mars továbbra sem szeretne távozni a Bak jegyéből. Szerintem már előzőleg is érezhetted, hogy nem lesz unalmas az életed. Nem lesz sok időd hátradőlni a foteledben, ehelyett inkább felpörgeted magad, és mindent megteszel, hogy elérd a céljaidat, és magadra vond a figyelmet minden rendezvényen. Otthon, bármilyen fáradt is vagy, próbálj meg kedvesebben viselkedni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygódat még mindig szépítgeti a Vénusz. Jó befolyással vannak ezek a bolygók most az életedre, nézd az élet napos oldalát! Próbálj élni a karrieredben adódó lehetőségekkel, a pénzügyekben és a továbbképzésben. A Vénusz a szerelmi életedet is nagyon kellemessé teszi. Akár távoli tájakra is utazhatnál, sőt lehetséges, hogy egy napos, strandos területen töltheted a téli szabadságodat.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz mindkét kezét jó hatású bolygók fogják. Ennek az érdekes bolygóállásnak köszönhetően összekapcsolódik az alkotókedved, a pénzügyeid másokkal, és lehetséges az is, hogy alkalmad nyílik belépni valamilyen üzleti társulásba, vagy közös vállalkozást indíthatsz egy másik, hasonlóan kreatív emberrel, és olyan terméket hozhattok létre, amit nagyon jó áron lehet majd eladni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top