nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 13. kedd)

Napi horoszkóp (02. 13. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a Bak jelében hajtja előre a szekered. Állandóan dolgozol, és még otthon is a feladatok foglalkoztatnak, pedig többet kellene törődnöd magaddal. Meg kellene engedned magadnak mindazt, amit mások is jónak tartanak az életben. Kissé nehezen látod meg a lehetőségeket arra, hogyan is szerezhetnél magadnak örömet. Legalább az éttermeket válogasd meg, ahol az ebédedet elfogyasztod, és ne feledkezz meg az esti, legalább egyórás kikapcsolódásról sem.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az égi horoszkóp VII. házát adták neked ma a csillagok. Olyan partnert szeretnél, aki érzelmet, érzékenységet, kedvességet ad neked, és szereti a szép környezetet, de legyen gyakorlatias, mint te, és álljon két lábbal a földön. Nagyon jó benyomást teszel szinte bárkire. Ezt a tulajdonságodat a párkapcsolatban is kihasználhatod, hiszen a legvonzóbb arcodat mutathatod a partnered felé. Semmit sem kell annak érdekében tenned, hogy szédületesen jól nézz ki.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen viszonyban van a Jupiterrel. Tökéletességre törekszel majd, és elsősorban a magánéleted területén. Ebben az is benne van, hogy maradéktalanul vonzóvá szeretnéd a külsődet varázsolni, s a teljesítményedre is nagyon érzékeny vagy, elsősorban a szerelemben, tehát tökéletes partner akarsz lenni. Légy egy kicsit elnézőbb magaddal.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma már kibékült a Szaturnusszal. A munkádban váratlan helyzetek elé állítanak majd, s nemigen lesz más megoldás, mint hogy tovább kell fejlődnöd, egyre több tapasztalatot kell szerezned. Lehet, hogy mindez egy új kihívás formájában jelenik majd meg az életedben. Annak, hogy harcolj ellene, nincs értelme, inkább ragadd meg a lehetőségeket.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap már távolodik a Neptunusztól, de nem annyira, hogy még ne legyenek hatással egymásra. Most kihasználhatod saját kreativitásodat, amely teljes fényében tündököl majd. Rengeteg ötleted lesz, csak kérdéses, hogy mit tudsz ezekkel az ötletekkel kezdeni. Ha időt és energiát fektetsz megvalósításukba, akkor nagyon nagyot léphetsz előre.









 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr ma nem nagyon akar támogatni téged céljaid megvalósításában. Ne problémázz jelentéktelen apróságokon, akkor nagyon hatékony munkát tudsz végezni. Kivételesen ma nem csak az élet szükséges velejárójaként kezeled a fizikai szerelmet. Nyugodtan engedd meg magadnak, hogy te is egy kicsit másként viselkedj az intim helyzetekben, mint ahogyan ezt eddig tetted.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Holddal. A családi életed területén van némi átmeneti probléma. Talán nem is kell kimondani semmit ahhoz, hogy rendezni tudjátok a kapcsolatotokat. Azonban ha egy konkrét kérdést kellene megvitatnod, akkor nagyon figyelj arra, hogy a lehető legvilágosabban fogalmazz, mert el kell kerülnöd minden félreértést.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Plútó lassan kellemes fényszöget vet a horoszkóp legfelsőbb pontjára. Jellemző lehet erre a napra, hogy egy kicsit megijesztenek a saját érzelmeid, s pontosan ezért minden erőddel azon leszel, hogy te határozd meg, hogy mikor mi történjen veled. Lehetsz majd egy olyan érzelmi helyzetben, amely felett neked sem lesz hatalmad, s rá kell jönnöd arra, hogy vannak dolgok, amelyeket te sem tudsz befolyásolni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódnak, a Jupiternek rengeteg dolga van ma, fegyelmeznie kell a Merkúrt, a Vénuszt és az Uránuszt. Többet kell majd foglalkoznod a párkapcsolatoddal, hiszen valahol megbomlott a harmónia ezen a téren. Gondold végig saját igényeidet, s valahogy próbáld ezt összeegyeztetni a párod igényeivel. Sokkal könnyebb lenne a dolgod, ha felvállalnál egy komoly beszélgetést erről a témáról.









 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz jelenleg szemben áll a Nappal, így nehezebbnek érezheted a munkát, nem tudsz annyira kibontakozni, mint szeretnél. Egy új szerelem nagyon sokat taníthat neked, elsősorban azt, hogy miként tedd le a kötelezettségeidet egy kis időre, és hogyan örülj az életnek, s annak a pillanatnak, amelyben éppen létezel. Lehet, hogy egész személyiségedet sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi majd ez a kapcsolat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma nagyon kivételes helyzetben van, és nagyon jól érzi magát. Szabad az út a kreativitásod és az önkifejezésed előtt. Annyira könnyű a dolgod, hogy talán észre sem veszed, és emiatt hagyod elúszni a lehetőségeidet. Nem szabadna vesztegetned az idődet. Ha egyedülálló vagy, és valaki éppen most hívna meg egy teára, mindenképpen fogadd el, mert az új kapcsolat nagyon izgalmas lesz.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygódat ma sajnos a Szaturnusz fegyelmezi. A Neptun lehet, hogy megkérdőjelezi életed tartópilléreit. Ez sok zavart fog okozni, és talán félelmet is ébreszt benned egy kis időre. Jobb lenne, ha megpróbálnád megérteni elsősorban önmagadat, és utána a világot is. Próbálj megszabadulni régi, elavult szabályaidtól, anélkül, hogy ezt egy másik merev renddel helyettesítenéd, akkor ez a nap ragyogó lesz a fejlődésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top