nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 15. csütörtök)

Napi horoszkóp (02. 15. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma válaszol a Vénusz kacérkodására. Olyan szerelem érhet utol, amelybe egy kicsit többet gondolsz vagy látsz bele, mint amiről a legelején szólt ez a kapcsolat. Lehet, hogy először csak az időtöltés, a közös szórakozás dominál a kapcsolatodban. Még ne gondolkodj az elkötelezettségen, bármennyire is tetszik az új kedvesed.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygódra állandóan mosolyog a Mars a karrier jegyéből. Nagyon jó lesz ez az időszak arra, hogy munkádban nyílegyenesen haladj előre, minden képességed adva van a sikerhez. Pontosan tudsz dolgozni, remek a kommunikációs készséged, és emellett még az erő és a dinamizmus sem hiányzik majd. Vedd sorra, hogy mit szeretnél elvégezni, és gyorsan kezdj hozzá.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kapcsolódott a Holdhoz is. Mára kicsit eleged lesz a saját érzelmeid változékonyságából, s nagyon óvakodsz majd mindenféle szélsőségtől. Akár erőszakkal is igyekezz középen tartani életed hajóját, bár lehet, hogy ez rengeteg energiádat emészti fel majd. Engedd meg, hogy egy kicsit az élet is vezessen!








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jól jön egy kis tartalék, ha esik az eső, és nincs kedved lemenni vásárolni. Étkezésed is érzelemmel teli. Lelkesít, ha a párod azt mondja, úgy főzöl, mint az édesanyja. Szereted a szüleidtől örökölt receptek alapján elkészíteni az ételeket. A kalcium-fluorid hiánya okozhat nálad bizonyos bőrproblémákat és izomgyengeséget.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még mindig lassan szabadul a nehéz helyzetekből. Nem tudod, hogy mely tulajdonságaid tennének igazán kívánatossá a másik nem köreiben. Szeretnéd, ha vonzónak és kedvesnek látszanál, de igényed van arra is, hogy nagyon megbízhatónak s komolynak ismerjenek meg téged. Nehezen tudod ötvözni a kettőt, belátom, ez valójában nem is könnyű feladat.









 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódat ma a Jupiter dorgálja. Mélyen eltemetett extrém, különleges éned kerül előtérbe és köszön vissza egy-egy epizódban. Óriási vonzalmat érezhetsz egy olyan ember iránt, akit nem igazán értesz, de nagyon csodálsz, hiszen szinte mindent másként tesz, mint ahogyan te megszoktad. Gondold végig, megéri-e, mert ezért a kapcsolatért rengeteget kell dolgoznod.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz most kellemesen tölti ezt a napot a Marssal. Szerelmi életed igazán jól alakul. Sőt! Ha éppen párkereső fázisodban vagy, akkor könnyen lehetséges, hogy megjelennek az életedben olyan emberek, akik kitartóan ostromolnak, és még akkor sem akarják feladni, ha többször is közlöd velük, hogy számodra érdektelenek.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Plútó ma már jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Sokkal fegyelmezettebb, pedánsabb, rendszeretőbb, türelmesebb leszel, nagyobb teherbírással tudsz majd dolgozni, és jobban oda tudsz majd figyelni a részletekre. Ne törd magad össze egy azonnali eredményért. A jövődet építgesd, és ez vonatkozzon belső és külső világodra egyaránt.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter lassan, de biztosan hagyja maga mögött az Uránusz kellemetlenkedéseit. Kezdd el összeszedni magad. A pénzügyeid egy kis odafigyelést kívánnak majd tőled, s talán jobban kellene ragaszkodnod ahhoz, hogy elkészüljenek a megfelelő dokumentumok, amelyek szükségesek az utazásodhoz. Lehetséges az is, hogy ezek az iratok egy szerződés megkötéséhez lesznek szükségesek, főleg, ha egy nagyobb értékű tárgyat vagy egy ingatlant vásárolsz. Ma ne adj kölcsön senkinek pénzt!







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz most állt ringbe a Marssal. A belső bizonytalanság erőteljesen dolgozik benned, s kívülről állnak majd az utadba. Vigyázz, nehogy olyan helyzetekbe bonyolódj bele, amelyek nem teljesen egyértelműek. Jelöld ki kapcsolatodban a határokat, és tartasd be! Ha ezt nem sikerül elérned, akkor sok konfliktust hozhat az életedbe.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygódat, az Uránuszt a Jupiter kéri számon jelen pillanatban. Talán te is érzed, hogy a munkahelyeden egy kicsit szorít már a cipő, amelyben nap mint nap létezel, tehát a feladatok, körülmények adta lehetőségek kevésnek bizonyulnak a számodra. Nagy baj, ha nem érzed elég érdekesnek, amit csinálsz. Ne félj semmitől, lépj tovább, és akkor minden gondod megoldódik.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun ma jól kapcsolódik a Plútóhoz. Most számtalan helyről számíthatsz pénzügyi segítségre, talán az örökséget is beleértve. Lehetséges, hogy ápolásra szoruló beteg barátokkal vagy rokonokkal kell kapcsolatot tartanod. A munkahelyeden is változás várható, de az is előfordulhat, hogy te szeretnél váltani ebben az időszakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top