nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 18. vasárnap)

Napi horoszkóp (02. 18. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A citrusfélék nagyon sok foszfátot tartalmaznak, és rendszeresen kellene fogyasztanod belőlük; ma nem lenne baj, ha a napi adagod kétszeresét ennéd! Ez hatékonyabbá teszi a diétádat, gyógyítja a megfázást. A paradicsom szintén jótékony hatással lesz rád, emellett ne kerüld el a zellert és a répát sem, mindezek erősítik immunrendszeredet és javítják a látásodat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha egy kicsit csökkented a szénhidrátok és az értéktelen kalóriák fogyasztását, akkor azok közé az emberek közé fogsz tartozni, akiknek soha sem kell aggódniuk az étkezési szokásaik miatt, mivel mindig egészségesen fogsz étkezni, akkor is, ha étrended igen egyszerűvé válik. Le kellene szoknod arról, hogy túlzásba vidd az evést, ha nem akarsz elhízni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Sokkal szívesebben táplálod az eszedet, mint a hasadat. De ha megéhezel, olyan éttermet kellene választanod, ahol az ételek kavalkádját találod, mert semmit sem szeretsz jobban, mint válogatni a sokféle étel közül, amit kínálnak. Az Ikrek egyik fontos szerve a tüdő, oda kell figyelned a helyes lélegzetvételre is.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyszerű szakácsnő vagy, de hajlamos vagy átesni a ló másik oldalára, és vigyáznia kell a családnak arra, nehogy megfojtsd őket a gondoskodásoddal. Azért, mert te éppen kipróbálod a legújabb diétát, nem jelenti azt, hogy szeretteid is csak zöldségekből készült ételeket kívánnak ebédre. Képes vagy hatalmas élelmiszerkészletet felhalmozni, biztosan találsz benne valami édességet is, amit feltálalhatsz nekik.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma találkozót beszélt meg a Holddal. Király és királyné, jól érzik magukat. Rendezz egy partit, költséget és fáradságot nem kímélve, hogy minden tökéletes legyen. Ugye számítasz arra is, hogy senki sem fog segíteni eltakarítani a „romokat”?! Az Oroszlán-szülöttek hajlamosak a hízásra, főleg, ha úgy élsz, mint egy királynő.









 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy választod ki az ételeket, hogy egyik szemeddel azt számolod, milyen tápértékkel bír az a bizonyos étel, a másik szemed azt vizsgálja, hogy mennyire gazdaságos. A legnagyobb támogatói közé tartozol az egészséges ételeket áruló boltoknak. Nagyon jó diétás szakember lehetnél, ha növelnéd önbizalmadat.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mint az egyensúly képviselője, nem szoktad túlzásba vinni az evést. Mindenki közül neked van a legszebb külsőd, s szeretnéd, ha ez így is maradna. Ha egy kicsit el is kényezteted magad, mindig sikerül egy apró diétával visszatérned a versenysúlyodhoz. A Mérleg uralja azokat a szerveket, amelyek kiválasztják a salakanyagokat a szervezetből, emiatt neked több folyadékot kell fogyasztanod.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Étkezési szokásaid eléggé különlegesek. Szereted az olyan különlegességeket, amiket kicsi éttermekben és delikát üzletekben lehet felfedezni. Élvezed az étkeket, mert az evés egyfajta érzéki öröm, és tudjuk a Skorpiókról, hogy nem vetik meg az élvezeteket. Jól teszed, ha sok húsfélét fogyasztasz, mert az ilyen ételekből nyerhető erő jól illik a karakteredhez.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódhoz, a Jupiterhez tartozik a „terebélyesedés”, vagyis a hízás. Sajnos hajlamos vagy erre, főleg derékon alul. Nem árt, ha étrendedben szerepelnek szilíciumot tartalmazó ételek, mint pl. a cseresznye, a fekete szeder, az uborka, a cikória, a gyermekláncfű. Ha ezekből fogyasztasz, akkor növelheted szervezeted képességét arra, hogy megszabaduljon a bőrön át minden gennyesedést okozó anyagtól, és elősegíted tested méregtelenítését is.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusznak több kellemes fényszöge is van ma, így nagyon jól kell alakuljon ez a napod. Nagyszerű kedvese vagy a párodnak. A családod értékeli, hogy nagyon odafigyelsz a háztartási kiadásokra, és nem veszel drága ennivalókat, mégis tökéletes ebédet varázsolsz az asztalra. A vacsorapartik nagyszerű ellenszerei a melankóliának.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Imádod az ínyencségeket. Mindent ki szeretnél próbálni, és tökéletes alany vagy arra, hogy a szakácsod veled kóstoltasson meg egy furcsa, új ételt. Szívesen kipróbálnál akár egy észak-afrikai ételt kínáló éttermet is. Szerencsés természeted van, mert szereted, ha mások is előfordulnak a konyhádban, nyitott vagy az új ötletekre.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Nem alkalmas az idő arra, hogy bárkivel is tárgyalj vagy bárkitől tanácsot kérj, beleértve a hivatásos konzulenseket is. Kommunikációd ma minden téren meglehetősen gyenge, és félreértéseknek van kitéve. Orvosold ezt a legjobb tudásod szerint úgy, hogy minden tökéletesen világos legyen, játssz nyílt lapokkal, a félreértéseket pedig azonnal tisztázd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top