nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 22. csütörtök)

Napi horoszkóp (02. 22. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai bolygóállások a türelmetlenségedet mutatják, ezen uralkodnod kellene. Nehezen állod meg, hogy elkerüld a vitákat, ezért kedvesed több alkalommal is megpróbál majd szakítani veled. Te viszont makacsul kitartasz azon elképzelésed mellett, hogy ebből a kapcsolatból akár még házasság is lehetne, de ez a hozzáállás nem biztos, hogy túl sok jóval kecsegtet.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma jegyet váltott, és már a Kos jegyében vendégeskedik. Ez a nap a magánéleti tennivalókkal lesz telítve, amelyekkel időről időre meg kell birkóznod. Ezek kapcsolatban lehetnek az otthonodban szükséges javításokkal, szerelésekkel. De jelezhet valamilyen átmeneti időszakot is, pl. gázfűtésről, mondjuk, cserépkályhafűtésre való átállást, vagy épp most kell kicserélned a falban az elektromos vezetékeket.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Azok a megoldások, amelyeket eddig esetleg kétségbeesetten kerestél, ma maguktól kínálkoznak. Figyelj oda egészségedre. Ha fáradtnak, levertnek érzed magad, feltétlenül keresd fel az orvosodat. A mai bolygóállások a tanulást és az utazást is előtérbe hozhatják. Kerüld az extravagáns viselkedést és a túlzott költekezést, az idő nemcsak anyagilag, hanem számos más szempontból is szoríthat, próbálj okosan gazdálkodni a rendelkezésedre álló dolgokkal.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód ismét jegyet váltott, és most a Bika jegyében folytatja útját. Kemény munkádnak hamarosan élvezheted a gyümölcsét. Kitartás, kedves Rák! Kontrolláld indulataidat, érzéseidet, főleg az esetleges veszekedéskor vagy összezörrenéskor. Ettől függetlenül ígéretes nap vár rád a karrier és a párkapcsolatok szempontjából.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap a Halak jegyében jár, ez úgynevezett kettős jegy. Csapatmunkára alkalmas a nap, kollégáiddal együtt szép eredményeket érhetsz el. Igyekezz mindenkit ügyesen motiválni. Számos megpróbáltatás várhat még rád. Ennek ellenére próbáld meg önmagadat adni, mutasd meg, mit tudsz. Rosszindulatú megjegyzések hallatán is tartsd meg jó hangulatodat.









 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódhoz közelít a Nap. Az idő múlásán te is elcsodálkozol majd, ha értesülsz arról, hogy külföldön élő barátnőd gyermeke már középiskolába jár. Ezenfelül a legfontosabb kérdések a családod köré csoportosulnak, és ezen belül is a pénz lesz a fő téma. Ne tégy elhamarkodott ígéreteket, különösen addig ne, amíg te sem látsz tisztán.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lassan enyhül a szorítás a Vénusz körül, ettől függetlenül ha teheted, mondd le az utazásodat. A háttérben lehetnek még tisztázatlan dolgok. Ha mégsem tudnád elhalasztani, legalább ne hagyj magad mögött elintézetlen ügyeket. Még lesznek, akik kipróbálják türelmed határait, ha nem reagálsz nagyon hevesen, akkor sikerül győztesen kijönni egy kellemetlen szituációból.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Plútó vitája a Vénusszal ma lesz a leghevesebb. Bizonyos alapvető átalakulásokra kell számítanod a párkapcsolatodban. Az, hogy jó lesz-e ez neked, vagy nem, sok dologtól függ, de a legfontosabb, hogy semmit ne hallgass el párod elől, legyetek teljesen őszinték egymással. Ha még egyedül lennél, akkor előfordulhat, hogy őrülten beleszeretsz valakibe, akiről később kiderülhet, hogy nem is nagyon illik hozzád.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter kellemes fényszöget vet ma a célok házára. Ha saját vállalkozásod van, lehetőséged nyílhat a terjeszkedésre, és ezt minden bizonnyal sikerre is viheted, hacsak más, fontosabb dolog közbe nem szól. Ha nem a magad ura vagy, előléptetésben vagy kitüntetésben lehet részed. Az emberek kikérik majd szaktanácsaidat, és vezetőjükké fogadnak. Nagyobb lakásba költözhetsz vagy meglévő otthonodat bővítheted e tranzit idején.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jól alakulnak a dolgaid. Segíts a többieknek leküzdeni a felmerülő nehézségeket, cserébe ők is szívesebben elnézik majd a te esetleges hibáidat. Ne hagyd, hogy magukkal ragadjanak az álmaid. Koncentrálj inkább a rutinfeladatokra és a családi kötelezettségekre, ma ugyanis a gyakorlatiasság viszi el a pálmát. Legyél bármilyen elfoglalt, mégsem szabad megfeledkezned egy számodra fontos személy évfordulójáról.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mély, igaz szerelmet érzel valaki iránt, és akkor leszel a legboldogabb, ha ezt a legkülönbözőbb módokon a tudomására tudod hozni. Szívesen beszélsz majd vele az érzelmeidről, és egyáltalán nem kell félned attól, hogy teljesen kitárulkozz előtte. Egy alapvetően vidám és boldog időszak veszi most kezdetét az életedben, azért néha kukkants ki a rózsaszín szemüveged alól.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Itt az ideje, hogy a régi párkapcsolat lezárásával, és nem pedig egy új kapcsolat keresésével töltsd a napodat. Lehet, hogy a régi még mindig szenvedélyesen imád téged, de te egyszerűen képtelen leszel elviselni kedvesed viselkedését és kritikáit, jobb is, ha menekülsz egy ilyen helyzetből. Ha nehezen szakítasz, akkor gondold át még egyszer kettőtök kapcsolatát, mielőtt meghoznád a végső döntést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top