nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (02. 23. péntek)

Napi horoszkóp (02. 23. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Közeledik a hét vége. Valószínűleg nagyon elfáradtál már, s a kialvatlanság esetleg agresszívabbá tehet téged, mint amilyen szoktál lenni. Légy egy kicsit türelmesebb, főleg a feletteseiddel való kapcsolatodban. Főnökeid nehezebben tolerálják a viselkedésedet. Most eléggé rámenősnek lát a külvilág, ez lehet nagyon jó, de lehetne nagyon káros is. Próbáld pozitív módon irányítani és ellenőrzésed alatt tartani ezt a belső energiát.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Lehetséges, hogy valaki, akivel már nagyon régóta nem találkoztál, most ismét felbukkan az életedben, és sikerül magába bolondítania téged. Számos kellemes napot tölthettek együtt, s ezalatt olyan felelőtlen ígéretek hangozhatnak el, amelyek esetleg sosem fognak megvalósulni. Legyél nagyon óvatos, most se bízz benne feltétel nélkül, aki egyszer becsapott már, sajnos be fog csapni máskor is.






Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kerüld el a stresszes helyzeteket, egyedül te sem tudod megváltani a világot. A mai napon ingerült lehetsz, de próbáld a gondjaidat elfogulatlanul kezelni. A szerelem terén kedvező hatásokat tapasztalhatsz. Menjetek el vacsorázni a kedveseddel. A napokban sok ember vesz körül, akár egy hatalmas partit is szervezhetsz. Ideje váltanod, lazíts, számos dolog, gond magától is megoldódik.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold ma összeveszett a Szaturnusszal. Jobb, ha ma feladataidat nem párhuzamosan, hanem egymás után, sorban oldod meg. Lassan, de biztosan haladj a fontossági sorrendben. Eredeti ötleteidet ma a gyakorlatban is sikerül megvalósítanod. Családod is értékeli találékonyságodat, kreativitásodat. Délutánra szervezz családlátogatást vagy valami egyebet, de mindenképpen mozduljatok ki otthonról.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap még mindig szemben áll az ég legmagasabb pontjával. Most a párkapcsolatod kerül előtérbe. Nehéz lesz fenntartani párod lelkesedését és érdeklődését. Neked is vannak bevethető fegyvereid, ideje használni őket. Munkahelyeden igyekezz összefogni a kollégákkal, az eredmény legyen a legfontosabb. Igyekezz elkerülni a konfrontációkat, bár nem lesz könnyű dolgod, mégis ügyesen sikerül elrendezned mindent.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma a Napot várja vendégségbe. Ellenőrizz minden telefonkészüléket, és ha kell, cseréld ki őket, vagy töltsd fel a rádiótelefonodat, mert szükséged lesz rá. Rengeteget kell majd beszélned. Úgy érzed, hogy valakivel mindenképpen meg kell beszélned a mai dolgokat, és nagyon közlékennyé válsz. Mindenképpen kedvező benyomást teszel másokra, akár a hangod miatt is. Egyre kell csak figyelned, hogy hallgasd meg a vonal másik felén lévő ember mondanivalóját is.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma már az égi horoszkóp játszóházában áll. Feladataidat könnyedén be tudod fejezni, és már láthatod annak a bizonyos alagútnak is a végét, így ez a nap már kellemesen telik el. Képzeleted szárnyalhat. Gondolj csak a szép dolgokra, így még jobb kedved lesz. Ezt természetesen kedvesed is észre fogja venni, és pozitívan reagál majd rá.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó ma már a Holddal kötött szövetséget. Nagyon kedvezőnek látszik ez az időszak arra, hogy belekezdj egy új fogyókúrába. Kiváló időszak továbbá lakások vagy a lakóhelyen javítások vagy más változtatások elvégzésére is. Ha ezt tervezted, nyugodtan vásárolhatsz ingatlant, vagy elkezdheted az építkezést, vagy beköltözhetsz egy már kész épületbe. Mindenképpen pozitív változásra számíthatsz az életedben.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma nincs jó viszonyban a Holddal. Mindenre használhatod a mai napot, csak ne kezdj bele egy új fogyókúrába, mert nem fog sikerülni. 18 óra után inkább csak vizet igyál. A fizikai és mentális túlsúly időszaka ez, kifáradáshoz vezet, és szükségessé teszi a pihenést. Ha módodban áll pihenni, akkor maradj otthon, és menj ki sétálni a szabadba, a friss levegőre.






 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Vidám, majdnem felhőtlen hangulatodnak könnyedén véget vethet néhány délutáni esemény. Ne hagyd, hogy néhány apróság vagy egy meggondolatlan kijelentés felzaklasson. Ma sokat tanulhatsz a téged körülvevő emberektől, ügyelj azonban arra, hogy mindig tiszteletben tartsd mások jogait. Ha nem vagy elég elővigyázatos, egy bajkeverő számos kellemetlenséget okozhatna neked, ha van dolgod vele, gyorsan rendezd le, és töröld ki a nevét a telefonodból.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz már otthon vár arra, hogy te is hazaérj. Közben vásárolj egy-két apróságot, kedves tárgyakat a lakásodba. Egy új lámpát, ami romantikus fénnyel szórja be hálószobád falait, vagy egy új gyertyatartót, amivel még hangulatosabbá varázsolhatod a kedveseddel töltött órákat. Szereted a csillogó tárgyakat, talán egy szép tükör jókedvre derítene.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Ha már befejezted a munkádat, nézz körbe a könyvesboltokban, és vásárolj magadnak minél több új könyvet. Olvasd el olyan írók műveit, akik mindig is érdekeltek téged, de eddig nem nyílt alkalmad közelebbről is megismerkedni az ő művészetükkel. A lényeg, hogy olyan apró tárgyakkal lepd meg magad, amelyek örömtelivé és szórakoztatóvá varázsolják az estédet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top