nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. február 26-tól március 4-ig

Heti horoszkóp 2007. február 26-tól március 4-ig




Kos

A heti csillagállás váratlan gondokat okozhat a kommunikáció terén, könnyen elképzelhetőek kisebb súrlódások, nézeteltérések, főleg otthon, családi vagy baráti közegben. A hirtelen felbukkanó viták abból adódhatnak, hogy mások véleményével szöges ellentétben lesz a tiéd, és nem veszed figyelembe azt, hogy mások mit mondanak. Ennek az egésznek a gyökere, hogy hajlamos vagy többet vállalni a kelleténél, és ez igen frusztrálttá tesz.
Szerelem: Érzelmek terén is adódhat némi probléma, ne bonyolódj vitába, most te húzhatod a rövidebbet! A magányos Kosok első randijukat inkább halasszák a jövő hétre!








Bika

Ha még tanulsz vagy épp ezt tervezed, ne halogasd a kezdést, most igazán fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes tanulni. Csütörtökön vagy pénteken megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben megváltoztathatja pénzügyi helyzetedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló lehetőség.
Szerelem: Sürgősen változtatásra van szükséged, szüntesd meg kapcsolatodban az egyhangúságot, vigyél bele valami újdonságot. Ha még szingli vagy, ne aggódj, szerdán vagy szombaton jöhet a szerelem!





Ikrek





Különböző emberi kapcsolataid minősége jelentősen javulhat a hét folyamán, hivatásod vagy tanulmányaid területén sokkal többre leszel képes, mint az elmúlt időszakban! A heti konstellációk arra sarkallnak, hogy rejtett tehetségedet, értékeidet a felszínre hozd. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, kimondottan szerencsés, pozitív irányú fordulatot hozhatnak életedbe.
Szerelem: Átmeneti feszültségek mutatkoznak érzelmi életedben, melyet a hétvégén helyre tudsz rázni. Ha még magányos vagy, itt az idő, hogy kimozdulj otthonod négy fala közül.








Rák

Rengeteg tennivaló vár rád ezekben a napokban, nemcsak a munkahelyeden, hanem otthon is! A hét közepére rettentő ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, hogy az egész világ ellened fordult. Mielőtt kitörne belőled a rosszabbik éned, lázadás és veszekedés helyett próbáld nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel, és rendbe jönnek a dolgok.
Szerelem: Kapcsolatodban is megvan az esélyed egy kiadósabb veszekedés lebonyolítására, de ehelyett inkább egy alapos beszélgetés tenne jót mindkettőtöknek. Magányosoknak csak a vasárnap kedvez kapcsolatépítésre.









Oroszlán

Erős javulást hoznak a heti konstellációk életed minden területén! A hét közepén váratlanul megnő az önbizalmad, tele leszel ambícióval, terveidet pedig maximálisan teljesítheted. Péntektől felvillanyozódsz, és egy kedvező üzleti vagy magánéleti lehetőségnek nem tudsz ellenállni. Ne is tedd, hetekig nem lesz még egy ilyen kedvező állás.
Szerelem: Pároddal talán kicsit szigorúbb vagy a kelleténél, de a hét végén meghitt pillanatokat élhettek át. A magányos Oroszlánoknak is megérkezhet a szerelem pénteken vagy szombaton!








Szűz


Ha döntésre készülsz – legyen az üzleti vagy magánéleti –, racionalitásod és kellő merészséged révén most könnyedén jó irányba terelheted a sorsod. A lehetőségek szerdán és csütörtökön megtöbbszöröződnek, így ha teheted, időzíts minden döntéshozatalt ezekre a napokra! Az önbizalmadat és tettrekészségedet tovább erősítő konstellációk abban is a segítségedre lesznek, hogy olyan lépéseket is megtegyél, amelyektől más esetekben kimondottan visszakoznál.
Szerelem: Kialakulóban lévő kapcsolat esetén ne kergess túl nagy reményeket, inkább csak élj a mának. Ha már megtaláltad a párod, ezen a héten kicsit nehezebben tűröd a konfliktushelyzeteket.








Mérleg

A kedd és szerda igazán kedvező arra, hogy egzisztenciális helyzeted javítása érdekében mindent megtegyél. Használd ki azt a lehetőséget, hogy most szinte bárkit, bármiről meggyőzöl. Ha csak egyszerűen a megélhetési problémáidat szeretnéd végre orvosolni, légy a megszokottnál is megfontoltabb és előrelátóbb! Bármilyen terved is legyen, ezen a héten le tudod rakni az alapjait!
Szerelem: Érzelmi életed aktiválására a hét eleje kiváló időszak, különösen ha még magányos vagy. Ne utasíts vissza semmilyen meghívást. Ha már van párkapcsolatod, akkor itt az ideje, hogy újra életet vigyél a mindennapokba!








Skorpió


Ezen a héten a jóindulat, az ésszerűség és a rátermettség ötvözött erejét tudod a magad hasznára fordítani, és ennek köszönhetően képes leszel számos függőben lévő ügyes-bajos dolgodat lerendezni. Az elmúlt időszak zűrzavaros állapotaihoz képest rendeződik az életed szinte minden területe, melyet tovább segíthet, ha a hét végén kedved támad néhány napra elutazni és alaposan kipihenni magad.
Szerelem: Ha bármit hiányolsz kapcsolatodból, akkor tegyél azért, hogy változzon a helyzet. Kedvesed mindent el fog követni azért, hogy jól érezd magad. Ha szingli vagy, ne búslakodj tovább, a hétvégénél jobb időszakot nem találsz új szerelem kialakulására.








Nyilas

A múlt hét problémái után végre a szokottnál elevenebb, határozottabb vagy, kicsattansz az egészségtől, önbizalmad ismét erős, és olyan lépések megtételére is képes leszel, melyekhez nem volt merszed vagy épp kedved mostanában. A heti konstellációnak köszönhetően nem lesz teljesen hibátlan a hét, egy-két elképzelésed csak nehézségek árán megvalósítható.
Szerelem: Az érzelmek terén új dimenziók tárulnak fel minden Nyilas előtt. A meglévő kapcsolatokat tovább mélyíteni, a kialakulóban lévőket pedig fokozni kell.








Bak

Ezekben a napokban nincs rád túl jó hatással a Mars, ezért időnként elragadhatnak az indulataid, váratlan kitöréseket produkálhatsz, ami még téged is megrémiszt. Egészségi állapotodban is felléphet némi zűrzavar, s az ezáltal keletkezett átmeneti bizonytalanság elveszi a maradék jókedvedet, sőt, egyenesen szorongásokkal terhelhet. Várd ki a hétvégét, ekkorra teljesen rendeződik a helyzet!
Szerelem: Ha a párod Bak vagy Skorpió jegyű, akkor igazi kis bonyodalom alakul ki köztetek, ha nem, akkor könnyen rendezitek a problémát. A magányos Bakok ne erre a hétre tervezzenek első randevút, kevés esély van a sikerre.









Vízöntő

A hét első napjaiban ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad, úgy érezheted, hogy alkalmazkodóképességed minimálisra csökkent. Egyet tehetsz: hagyod, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok. A hét további napjain viszonylag sokkal nyugodtabb időszak következik, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége. Persze szánj időt végre a pihenésre is.
Szerelem: Kapcsolatodban kialakulhat egy kisebb konfliktus, de szerencsére időben észreveszed, hogy meddig lehet feszíteni a húrt. A szingliknek igazán kedvező lehetőséget tartogat a hétvége ismerkedésre, flörtölésre.








Halak
A Vénusz, azaz a szerelem és a harmónia bolygója ezekben a napokban elsősorban az új elképzelések, ötletek megvalósításának kedvez. Bátran tervezgesd a jövőt, fókuszálj az új lehetőségekre, mert most bármire képes vagy! Csütörtökig gőzerővel törj előre, péntektől azonban környezeted már egy kicsit rossz néven veheti túlzott ambícióidat.
Szerelem: Érzelmi életed rendben van, sőt újra megélheted benne a vad, szenvedélyes szerelmet. A magányos Halak szíve is végre kinyílhat, és befogadhatnak egy új szerelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top